- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Telda
addikt
válasz
execute93 #39076 üzenetére
Nem vagy egyedül, számomra is kifújt a játék. Mondhatni ACT2 simán megy, tovább tudnék haladni, de őszintén nem érdekel. Azt a napi 1 órát is csak azért játszom, hogy a haverokkal játsszak, ha ők nem jönnek egyedül be sem lépek. Azt az 1 órát is csak úgy vészelem át, hogy hátha esik valami, amit el lehet adni, de a droprate-ek ninjanerfje miatt erre nem sok esély van, ACT2ben szinte csak 52-55-ös itemek esnek. Illetve az elmúlt napokban az AH is mintha megállt volna, eddig vitték a cuccokat, most meg semmi. Lehet rájöttek hogy fölösleges pénz kiadni bármire is, mert mit érnek el vele, megölik Infernón Diablót, hurrá, öröm és boldogság...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
execute93 #39082 üzenetére
Ez van... én is meguntam. Elment a nyár szinte...Nem volt rossz élmény,de ezt a 100 órát, és 14K-t jobb dolgokra is fordíthattam volna. Pl sok régi játékot szerettem volna elővenni napi pár órában, meg pár újabbat (Skyrim, Batman stb) plusz újra edzeni akartam.. hát ebből se lett semmis. It's my fault
Reméltem hozok ki belőle még pár eu-t, de eddig szinte semmit nem vettek meg AH-ban értelmes áron...se RMAH-ban. Csak normálon talált szart, 1.25 eu-ért
Most még utoljára egy double tornado gold farmolós geart akarok összehozni, és farmolni legalább 5-10 millát, mert lenne pár ötletem a kereskedésre, csak tőkém semmi.
Act 1 MF cucc farmolástól már csömöröm van...Úgy általában kérdezném ezért:
Keresgéltem, de GF gear eléggé drága, normálhoz képest. ami inf 1-re jó...
Vagy nincs értelme Inf-et GF-elni? Elég lenne Hell act 4-et, mondjuk 250-300-as GF-el + NV5-el? -
Sirandrish
legenda
válasz
execute93 #39082 üzenetére
Én is kb egy véleményen vagyok veled.
Mondjuk én még nem untam rá de már nem olyan mint az elején volt!
Farmolok mint az állat de nem esik semmi, így nincsen pénzem, nem fejlődik a karakterem és nem tudok továbbmenni.
Egyébként vicces de konkrétan ez az ami még a játék előtt tart..mivel van még hova fejlődni és van még mit csinálni...
Azt viszont nem tudom ha megvan INF ACT4 akkor mit lehet csinálni a játékban -
Cyberbeni
addikt
válasz
execute93 #39076 üzenetére
Nálam nem jelentkezett ez a hiba. Bár tény, hogy lenne még mit javítani a játékon, ráadásul most nem nagyon éri meg drágán cuccokat venni (főleg set-ből), amíg ki nem jön az 1.0.4 :S
Aki szeret noobokon nevetni, annak nagyon ajánlom
@Wolverine: kivéve, hogy itt nincs ladder
-
mikromanus
veterán
válasz
execute93 #36794 üzenetére
Épp most mutogattak nekem hasonlót, csak picit több allres, egyedi res és jó goldfindes volt lvl req nélkül. Arra rá se néznek 3,5 milláért. Úgy látszik a kölyökszöcske cuccokra van kereslet, lvl 60-on meg mások az igények... Vagy csak már nem 1d11h és így már nem is nézi senki
-
mikromanus
veterán
válasz
execute93 #34732 üzenetére
HEll végén van egy DH-m (diablo kill van még hátra). 20k élet, 15k DPS. Néha halt, de azért egész jól bírja. A reflect damage és a fast elitekre kicsit kényes, de amúgy simán visz mindent. Act 4 környékén kezdtem el használni aktívan több tulajdonságot is. Addig a bal, jobb klikeks támadók, meg a lassító scapda elég volt. Óránként 1-2 félrevetődés aztán kb ennyi. Act 4 környékén már gyakrabban kellett fogócskázni a bossokkal és nem volt AH, így nem upgradeltem a fegyvert sem az utolsó 10 szinten. Így is boldogult.
Azért hal a DH mert:
- nincs resistje
- nincs armorja
A barbárnak van mindenből szépen.(#34733) vhunor
A passzívok hasznosak úgy ahogy vannak. Act2-n majdnem csak az elitek tudnak sebezni, azok meg hamar hullanak. Felesleges pakolgatni sebző szemétre. Későbbi actokon minden ellen jól jön a +armor és absorb. Ha semmi armort és extra resistet (absorbot) nem tartasz, akkor lehet life dögivel, akkor se termeled vissza a sérüléseidet. Egy-két fehér sz*r tuti el fog találni és besebzi a kis habtested. Ez a build épp hogy igényli a csapásokat (revenge). Kárt nem okoznak érdemben, de life visszatöltésre és brutál területsebző skill bekapcsolására jók. Azt meg nem vállalom, hogy minden max damra aztán szaladgálok körbe-körbe hogy holmi szelecske fenékirányból dolgozzon helyettem. Ez melee kari és úgy is áll a harchoz -
-
Neró
őstag
-
maross
nagyúr
válasz
execute93 #31243 üzenetére
Felesleges, mindenki mas kategoriaju cuccokban maszkal. Ennel joval tobbet lehet kihozni, egyedul a hp van rendben szerintem. En szeretem a LoH-et, de sokan anelkul mennek, tul sok dps-t kell felaldozni erte. De mostanaban, hogy 10percig utok egy champion packet, igazabol nem tudom elkepzelni hogy lehet loh nelkul elni.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
execute93 #27039 üzenetére
Én nem látom értelmét. Most jó esetbe egy run alatt összejön 10 hulladék amit AH-ra küldök, ebből kb 2-t el is adok, a többi összetörésre kerül, Nagyobb MF-el csak több hulladékot találok...A jó cuccok úgyis akkor esnek, ha szerencséd van. A d2-be sem hittem az MF-ben, itt se hiszek. Ha mázlid van találsz überjót, ha nem akkor nem
.
(#27045) Cyberbeni: Viszont más cuccban igen
. Tegnap felraktam egy fegyót, és meg is találtam, persze jól le kellett szűkíteni a keresést, de meglett
-
-conrad-
addikt
válasz
execute93 #25402 üzenetére
Hali,
bár nem játszom wizardot magas szinten, szóval biztosan van valaki aki nálam okosabb, azért én is összraktam egyet: [link] 55-ön mehet be az arcane dynamo passzív az astral presence helyett
amiért sztem jó:
- frost sebzés mert tudod lassítani a mobokat, tudsz kiteolni vele - passzív meg ad extra bónuszt a frozen targetekre
- a hydra öli a targetet, plusz marad utána poison is ami tovább sebezEz bossokra is jó, mert a hydra öli a bosst, te kiteolod, át a blizzardon ami szintén sebzi, ha meg tudsz állni akkor a signature spell majd feltölti az arcane dynamo-t ami miatt meg nagyobb lesz a blizzard sebzése. Párom így ölte meg hellen diablot, kiteolta végig 22k hp-val 20k DPS-el.
Érdemes olyat összreakni ami bossra és elite packokra is jó, mert nem tudsz majd 60on annyit váltogatni mert leesik a nephalem valor buff.
Remélem segítettem valamit.-=Libria=-:
jaja bola shot meg főleg a gránátok nagyon rosszakMég talán az entangling arrow lenne jó de keveset sebez, bár 6 hatredet at vissza, majd variálok ha kevés lesz a lassítás
Athene statjai ilyenek, azt nézem fing hp, nulla rez, de visszahealeli kb magán a dps-ével amit ráütnek meg kinyír mindent smoke screen alatt
-
Kobe
veterán
válasz
execute93 #23563 üzenetére
azt ugye te sem gondolod h egy 15K-s játéknál, aminek amúgy van európai serverparkja is, az volna a megoldás, hogy a nem mellesleg dolgozó ember fél napot futtatja a háttérben a progit, hátha estére beengedi ?
engem már 2 kibaxott napja egyáltalán nem enged be, tegnap reggel tudtam belépni ránézni AH-ra de minden üres volt benne....error 37, a szokásos
-
válasz
execute93 #23138 üzenetére
Wizardnál Int+Vitality, többi tulajdonság nem érdekes
Attack speed+sebzésre adó gyűrű/amulett (na ez nehéz lett, nagyon durván elszálltak az AH-s árak)
Physical resist (mivel a wizard elég jó területsebzésből, viszont ehhez hagyni kell közel jönni a mobokat, ezért nem árt, ha nem vernek darabokra egyből)
Arany/healing globe fölszedési távolság, illetve Globe +HP
movement speed
Valami HP visszatöltődést adó cucc, mivel globe-ok tulajdonképpen nincsenek, életerőt töltő skill meg szintén nincs.
hellen meg nem árt, ha van all resist jó sok, ott lehet halni 15-20k életerővel, mint a sicc.
mivel én szeretek elöl lenni, ezért van lifesteal%, +life after kill és hp visszatöltődés is, így alap moboknál nem nagyon fogy a HP. De ez az én hülyeségem, illetve a készítőké, hogy szerintem nagyon keveset sebeznek az alap (nemjuteszembe) varázslatok, amihez nem kell arcane power, így a pengés cuccal megyek. Mondjuk ahhoz kéne critical hit%, mert adna akkor életet. A sebzést szintén az életerő elé tettem, mivel jobb, ha leölök valakit egyből, mintha azon örömködnék, hogy csak a felét ütötte le az életemnek.
Ha távolságival akarsz játszani, akkor meg fuss és inkább HP, mint damage, mert ha beérnek úgy tudsz továbbfutni, night-on és hellen is meg lehet halni egy szerencsétlenebb ütéstől.
Amúgy nem gondoltam volna, hogy megérem, hogy a csapatban lévő barbár és monk tagok általában előreengednek és csak akkor szállnak be, mikor már mindenki engem üt...mondjuk ők több nerfet kaptak, mint Wizard...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest