Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
adrian360
őstag
azért az érdekes, hogy egy star ruby most AH-ban 573k gold. a legnagyobb kavics ami esik az a flawless square, ebből elindulva 500k gold mire kész a star kavics, ha minden alapanyagod egyébként megvan. a 15% AH fee miatt minimum 588k goldért kellene árulni, hogy a befeketett 500k-t visszakapd. sok értelme van...
-
Peat;)
veterán
válasz
üzenetére
Már a starteres kódot is kispórolják a dobozból...sajnos nem valószínű hogy lesz még valahol.
A Diablo2 szerintem mint játék jobban egyben volt, a Diablo3 még félkész, technikailag és játékmenetben is vannak hibák benne. E mellett lassan végigjátszom és őszintém megmondom: csak a nehézség növekedése önmagában nem sok pluszt ad ahhoz, hogy végigjátsszam még egyszer aztán még egyszer majd megint még egyszer. Jó játék, de ha nem a Blizzard lenne a fejlesztő neve akkor szerintem 70-80% körüli értékelést ha kapna átlagban.
Komornak ez is komor. De aki szereti a komorságot annak a Dark Soulst ajánlom, mert hangulatban, játékélményben, valódi kihívásban(neked kell tanulni nem a karakternek), történetben, mindenben oda vissza agyon alázza a Diablo 3-at. Nézd a hátam mászkajáték, de hangulati jegyekben sok az átfedés (mint fallout 2 és 3) és ott tényleg elhiszed hogy valamiben benne vagy. A diablo egy kategóriával lejjebb van mellette, aki mindkettőt végigjátszotta az szerintem egy véleményen van velem. Azért reklámozom annyira mert pc-re is lesz majd, konzolon tavaly jelent meg. Aki pl szereti a dio3-at az azért meg fog őrülni jó értelemben, nagyon ajánlom.
-
Alg
veterán
Váhááháá kb 2 hét AH-zás és Act1 farmolgatás után Ac2 kompatibilis lett a barbárom, most már tényleg kijelenthetem
3ból 3 uniqe kill, halál nélkül, ennél az elsőnél csak beálltam közéjük és toltam a revenge-leap-frenzy-ignore pain-WotB-warcry-t ami éppen elérhető volt, a második csapatnál kicsit szaladgálni kellett mert ijesztőek voltak (nightmarish+mortar pfujj) a harmadik meg jailer frozen szúnyog, az nagyon sokáig tartott de nem volt nehézViszont kell egy fegyver 700 feletti DPS-el, 600+ LoH-el és 150+ str-el, mert most kínszenvedés mindent megolni a kemény 8700 damage-emmel

A tankolás viszont megy, 11K armor, 800+ resistek, 44K health, 25% crit chance
WotB-nek a crites AOE damage-es rúnája kegyetlen jó
-
Cyberbeni
addikt
azért 1-2 mobot (pl szúnyog, soul lasher) nem árt, ha nerfelnek.
meg elvileg kevésbé akarnak majd elfutni a gyáva mobok (utálom, amikor állandóan menekülnek, és nyomatják mindenhova a moltent, vagy más champion packhoz odavisznek)
meg shielding gyakoriságát is csökkentik, ami szerintem szintén indokolt
de ha annyira nerfelik, hogy fullos attack speedes gearben ugyanannyira legyen nehéz, mint eddig, az szerintem pont jó lennebossokra is kéne ugyanúgy mod, mint championokra. (pl belial invulnerable minions, horde, descarator, arcane enchanted kombóval azért már kihívás lenne
) -
Huma
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Hát ja. Nekem a legnagyobb bajom az, hogy elég nevetséges mikor a négy fős partit a fél térképen átkergeti 4db szívatósabb elit és hozzájuk képest egy-egy boss játszva legyőzhető.
Valahogy nincs meg az az érzés, hogy most "úristen egy boss jön". Hanem az ember inkább megkönnyebbül, hogy ott benn biztos nem fog összefutni egy legyőzhetetlen kékkel.Na jó. Azért nem ez a legnagyobb bajom.

-
törölt tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Na...kva jó...starter meg szerintem majd nyócvan éves koromra fog indulni.Amúgy érdemes megvenni a játékot?Tényleg olyan jó mint amilyennek mondják?Nekem a Diablo2 bejött,azzal játszottam,csak ott nekem túl "komor" volt minden.Ez nagyon tetszik,csak érdekelne,hogy például az AH hogyan működik,meg ilyen dolgok.
UI:Ha valakinek van 1 felesleges (tényleg,csak ha felesleges mert nem akarok kunyerálni) akkor megszánhatna egy starteres kóddal.

-
-
Huma
addikt
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Szerintem Act 2-t sem kellene nerfelni.
Sőt lehet a többit sem. Végülis sikerült neked is és nekem is leverni Diablót infernón. Igaz hogy nehéz volt és egyedül nem ment volna, de hát ezért inferno. Act 3-4 már a csapatjátékról szól.A drop-on viszont jó hogy változtatnak.
-
törölt tag
Most mennyibe megy egy Diablo3?KB 11-12k?
-
Joker94
aktív tag
Szerintem ezt a nagy Nerfelést azért csinálják mert rájöttek hogy még ígyis sokan Hamar kipörgetik Infernon,akkor pedig vége a játéknak semmi értelme tovább menni.De ha nerfelnek akkor kűzdeni kell mégtöbbet hogy áttud vinni mint most.

Pedig most is k.rva nehéz.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
lanyoo
üzenetére
elsődleges támadásnak Fist of Thunder-t használj Thunderclap rúnával. (most néztem a leírását skill calculatorban, és elvileg gyorsabban támadsz vele, de ami még fontosabb, hogy knockback megszakítja a támadásukat, és még kevesebbet sebződsz, plusz life on hit módosítók is jobbak)
ja és ez csak akkor jobb, ha nem állnak körül a mobok, viszont akkor crippling wave-vel is simán meghalsz, szóval nem sokat számít. -
szallasi007
őstag
inferno act1 ha valaki akar 2 monk mellé farmolni akkor btag:szallasi007#2557

-
grex4
aktív tag
helloka. Tudna valaki segíteni nekem egy lvl54-es Monk buildben Hell act2-t kezdem épp.
Butcher sima ügy volt potik nélkül is de némeik kék csapatnál esek kelek.
Nemtudom hol lehet a bibi, dmg v armor vagy allres kéne de gőzöm sincs meik

AH-ban nemtudom milyen fegyvert nézzek, life on hit a lényeg majd dex majd vitality, de hiába veszek újat és jobbat nő a dmg-em 100al...
-
adrian360
őstag
válasz
persil
üzenetére
van 123 dexterity-d a második kardon, az ad kb +1.5 % dodge sanszot.
ha lecseréled egy nem túl erős 900 armor 18% (1700-2800) block pajzsra, az adni fog neked kb 5% armort, plusz 18% eséllyel 2-2.5k sebzés minusz. és ha talász egy jó pajzsot, akkor akár azon is lehet még 100 dex is. -
Regirck
senior tag
Starter Edtition van már? Kiszeretném probálni... (Esetleg egy elfekvő guess pass küldhetne valaki privátba)
-
Cyberbeni
addikt
válasz
persil
üzenetére
elég szar pajzsom van, de azért az 1000 armor meg 70 allresist meg 100 vitality elég sokat javít a túlélési esélyeimen. dodge csak akkor segít igazán, ha sok kis sebzésű ütést kapsz.
én is próbáltam inf act2-ben a dupla fegyvert, de csak akkor volt esetleg jobb, amikor folyamatosan ütöttem a mobokat (+loh miatt), de ha menekülnöm kellett cooldown-ra várás miatt, akkor két fegyverrel sokkal nagyobbakat kaptam.@kovsol: ha azt a passzívot rakod be, ami két fegyver esetén több dodge-ot ad. (így viszont egy másik passzív kiesik.)
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
a meglévő cuccokon nem változik, ha minden igaz.
-
persil
nagyúr
válasz
Cyberbeni
üzenetére
"meg második kard helyett inkább pajzsot rakj"
Ezt nem tudom miért veszi mindenki szabálynak, én is két fegyverrel megyek monkként egyszerűen gyengébb vagyok pajzzsal, hiába a kicsit több armor/hp, sokkal többet érek az extra dodge-al és atk speed-el. Az egyetlen igazi hátránya, hogy drágább két fegyver. (pedig direkt ezért vettem egy komoly pajzsot)
Inferno act 3-ban vagyok amúgy, mielőtt leírnád, hogy csak hellen jó a dual wield. -
hudyfiu
senior tag
ts.diablohungary.hu
hudy szobába jöhet aki akar csapatozni...Inferno ACT1 Barbar és egy WD van eddig
-
-
Lézerparaszt
őstag
Akkor ezek szerint a lootot nem a legközelebbi peccsben alakítják át ?
Na meg tényleg brutális Attack Speed nerf lesz. Még jó, hogy gagyi cuccokban vagyok, így nem adtam még ki rá milliókat. -
whitezo88
nagyúr
1 hónapja van AH, de még mindig nem értem mi értelme van feltenni 50-80-120 millió aranyakért cuccokat? erősek, de azért van egy határ...akinek van százmilliós vagyona, az már úgyis összeszedte azt valamivel...
-
C4mp3r
addikt
-
LucifeI2
őstag
-
Alg
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Valahol a legelején, szerintem az első sivatagban ahol a lábnyomokat kergeted... egy kislány áll egy tér közepén bokág érő vértócsában és valamit motyog, aztán eltűnik és jönnek a nagy böszme állatok

-
mikromanus
veterán
Act 2 nem szokott gond lenni. Szerintem van váltás sebzésben és életben elége rősen act 2 és 3 közt is. Amúgy ez melyik eventM? Csak a normakontroll kedvéért bekukkantanám. Hol van?

(#30005) vhunor: tipikusan melee buildem van ami sok-sok pofozkodással jár. A földrengés nem fér bele. A Charge meg azért necces, mert nem fix az élet supportja (vagy csak jól kell helyezkedni, hogy szépen sorban legyen az ellen). +nem túl szerencsés beszáguldani a fel nem derített területre, mert jönek a meglepetések... Én Leap-revenge-ignore pain-WotB kombóval dolgozok. A fő támadás meg a Frenzy. Elég szépen túlélő a kari ebben a felállásban. Egy ellen miatt nem variálok max ha funból csak arra megyek hogy lenyomjam őket. Partyban azért letudtunk pár kisebb csoportot belőlük. Meg azt hiszem volt egy elit banda is ilyen...
A kis fallen fanatic viszont elég tréfás jószág. Főként ha vegyes seregben lapul. EGyszer csak látsz valamit zöld árnyalatban, aztán mire észbekapnál már repül is a karaktered áta falakon vagy bele a szakadékba
-
C4mp3r
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
galaxisba holnap jon szallitmany
-
Sonja
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszi!

-
törölt tag
Sry elnéztem...nem engedi.
-
Gyuri27
félisten
Azért a szopóálarc on kérem.
Kétkezes rare kard. Lvl57. +11-27 light dmg, 107 str, 107 dex, +64 vita, crit hit 41% + socket.
Feladvány: mennyi a sebzése ennek a majdnem jó kardnak? -
törölt tag
Valakinek nincs egy felesleges starter editionos kódja?Mert azt elfogadnám PÜ-ben

-
törölt tag
Barátokkal játék közbe beszélgetnék, de csak nekem nincs mikrofonom. Nem is nagyon szeretnék. Magyarán: inkább valami webcam és akkor elfér a monitor tetején. Használja valaki mikrofonnak ilyen célra a webcam-ját? Vagy inkább vegyek egy Logitech mikrofont 3.5k-ért? Genius/Trust-t nem akarok. Ezzel a Logitech-el az a bajom, h helyet foglal az asztalon és áll ott, mint egy kuki. A webcam még esztétikus is lenne és több funkciója, amit egy évtizedben használnék félszer.
-
warcat
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
+6ost.Szépen felment az ára.
Az a probléma,hogy ezzel a gondolattal már megelőztek...sokan
Én 5 millióért vettem még.Készülj fel arra,hogy az átlagos rollokkal olyan 300 kesztyüt le kell majd gyártanod,mielőtt visszajön a recept ára és átfordulsz haszonba 100 darabot gyártani olyan 13 millió lehet.
Ezek után ismerned kell,hogy mit keresnek az emberek.Barbár tankkesztyű,dps, monknál ugyanez ésatöbbi.
A 100 darabból lesz olyan 30-45 eladható,ezeket szét kell válogatni és eladni.
10 hely ehhez lassú,vagy nekiállsz fórumon hirdetni,vagy belenyugszol abba,hogy naponta csak egy adagot tudsz átpörgetni.Épp ezért én 2 accounton árulom őket.
Esetleg a gagyibb de még eladhatókat bezúzod, de 100-200k-s árral számolva is buksz egy 10% költségcsökkentést( 13 millából lejön mondjuk 1,5m).És figyelmeztetek mindenkit,hogy ki lehet fogni szar rollokat...ilyenkor örülhetsz ha visszajön végül a 100 db költsége.Megesik.
De mindezt nem elriasztásképp írom,csak vegye mindenki ezt számításba,mielőtt belevág.
Jön belőle pénz,jobban mintha farmolnák mint a barom,ezért nincs is kedvem
Ma is mentem a kört,valor 5 stack eléréséig 1 darab raret voltak hajlandóak kidobni,hagyjuk már..
Egy gyengébb act 3 pakkot megölök 10 másodperc alatt,de nem dobálnak semmit,kinek éri ez meg
-
Alg
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Act2 síró kislányos event? Ott ilyenekből jön fixen egy illusionist csapat... azok ellen még az elszaladós taktika se jó, mert csak többen lesznek...
-
Ghoosty
őstag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Sajnos ez van, amikor hiány van valamiből. Egyből nem a vevő a "király". Szerintem leszarják, mert pár nap múlva eladják másnak.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mythsardan
üzenetére
gameshop, konzolok szervize, digistar
-
akela91
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
dupla.
-
akela91
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
Nem értem ez miért kérdés ezek után
Hagyd ott a pi***ba őket. -
Mythsardan
aktív tag
Ma bementem 576-ba, mert ma kellett volna megérkeznie az előrendelt Diablo 3-nak, amit már majd 1 hónapja rendeltem elő és erre közli az eladó, hogy 29-én jön meg
Fel fogom hívni őket, hogy most akkor hogy is van ez, mert már nagyon kezd elegem lenni. Ha tényleg 29-én jön meg, akkor felteszek majd 1 kérdést: Miért ne mondjam le az előrendelést(4 példány van előrendelve) és miért ne vegyem meg máshol, ahol olcsóbb és van raktáron? -
törölt tag
Valaki nem tudja,hogy mikor lessz végre a starter edition free to play?Mert állitólag Péntekre ígérték...már hétfő van.

-
whitezo88
nagyúr
vicces ez az act2. megyeget, de csapatban eléggé hullás volt. Főleg mikor fire chains, plagued health link arcane szúnyogtrió jött... vagy vortex arcane

de egy shielding-fast-desecrator-jailor sárga pakk hozzá képest vicc volt. -
warcat
veterán
Így van 1-2 héten belül itt lehet a patch.Nehéz amúgy eldönteni mi lesz belőle,attól,hogy felezik az increased attack speed-et,csak értékesebb lesz sok buildnek,mert kell a túléléshez.Az is baj,hogy mindenhez hozzányúlnak,például szerintem a kesztyűkhöz nem kellene,És ezt nem azért mondom,mert azokat gyártok
,csak szerintem ez pont jó egy 'különleges' slotnak,ahol ez elfér.Diablo 2 ben is az über craftolt kesztyű volt az igazi a sok uniq mellett is,és van is alapja a dolognak,egy faszán elkészített bőrkesztyűnek nagyobb a hatása csapkodás közben mint egy fülbevalónak...
A kesztyű maximális dobható értékei is jó elosztottak a 3 fő dps stat között: 18 % ias,10% crit,45% critdamage (archon gloves)Ahol overbudget az ias az egyértelmüen az ékszerek.
Gyűrűn a maximális érték 17 ias, de csak 4.5 % crit !
Na ehhez kellett volna hozzányúlni...
A fegyverek más téma,nem kívánom érinteni mert nagyon bonyolult,ott ugye hatással van maximális kijelzett fegyver dps értékére amin meg a skillek sebzése alapulnak.....Egyébként meg minden kiesett tárgyat módosítanak visszamenőleg.
-
SSJPeter
őstag
Nem tudja valaki, hogy van-e vamilyen damage reduction penalty?
Nekem 5 cuccomom van 4% reduced damage from meele atacks és csak 18.46%-ot kapok meg belőle...ez miért van? -
warcat
veterán
válasz
maross
üzenetére
A demon hunteremnek 109k tooltip dpse van,természetesen sharpshooter nélkül,pedig már vagy egy hete nem aggattam rá semmit,mert unom az 1 hit halált.Pedig volna még mit, jobb tegez, natalya gyűrű crit damage% al,bracer,öv vállas.Szerintem a 150k dps reális,elérhető még így ias nerf előtt.Ez a mostani egyébként már arra teljesen elég,hogy akkor is elolvadjanak a mobok 2 player játékban,ha a másik nem csinál semmit.
-
JenciHUN
aktív tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Ismerős helyzet. Kb. 1 - 2 órát kellett várnom és jött az email hogy le is szedték

Huma: Az sms protectes dolog még is hogy működik?

-
vhunor
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Earthquake.
Amúgy a Leap és a Furious Charge remekül kombinálható, ezzel a hit&run taktikával elég sok mob verhető.
-
sith7
félisten
Sem 30, sem 3 millió aranyam nincs, és nem is volt, ... 70 óra alatt 1,5 millió az összes kb., ha beleszámolom a pár eladott cuccot az AH - n is ... egyébként már gondoltam rá, hogy a cuccban van a hiba, mert 5-6 féle skill összeállítást is olvastam már, ami überbrutálbiztosact2verő, de nekem nem akart működni egyik se

D1Rect
Akkor legközelebb megpróbálom 4 másodperccelmaross
Amint gépközelben leszek, megteszem
Aktív témák
Hirdetés
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nincsenek nagy igényeid
.

)

A linkelt fórumban is ezt írták.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sima rare-es cuccnál adta.