Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
K3NZO
senior tag
Azért ezt a nagy bénázást nem vártam Bliz-től

-
omikron23
senior tag
Én csak azt nem értem, miért pont az EU szerverekkel van a legtöbb gond...

-
adamkaa777
senior tag
Akit érdekel act 2 inferno az írjon pirvit és megadom a battletagomat
-
-conrad-
addikt
válasz
persil
üzenetére
Tehát, ha ütésenként nézzük, akkor az 50 dps-el üthetsz többet(csak ritkábban), csak másodpercekre levetítve lesz kevesebb.
Igen, de én a special attackokra gondoltam, aminek meg van költsége. Tehát ha van 90 fury-m abból 3 darab skillt tudok eltolni, és 2h-val erősebbek lesznek ezek. Na szóval én erre gondoltam nem a sima energy regeneráló ütésekre. Az persze világos, hogy abból kisebbeket üt de gyorsabban a 2h.
-
Rankerz
senior tag
Nézzetek hülyének de szerintem az AH miatt van ez a bénázás. Mire azt nagyjából helyrehozták a játék többi része használhatatlan . Good luck RMAH val Blizz ha még ez se megy
-
omikron23
senior tag
Tegnap éjjel pont Diablo megölése maradt hátra, gondoltam majd ma frissen lenyomom... Blizz nem akarja.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Integra
üzenetére
1.5 millió eladott játék kevés nekik ahhoz, hogy több szervert állítsanak munkába.
Végül is még csak ez az első hétvége megjelenés óta. Valószínű most nagyon nagy a terhelés.ProEvoFan: rollback szót adatmentésnél szokták használni. Visszaállítani az állapotot egy korábbi mentésről.
-
ProEvoFan
nagyúr
Mi az a rollback

-
DeckardCain
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Remélem nem..
18088 Fúj, az valami undorító lehet

-
Neró
őstag
Most indulnak újra a szerverek.
(#18083) FehérHolló : Hivatalos oldalon írják többen, hogy akik még bent voltak a játékban kaptak üzenetet, hogy újraindulnak pár perc múlva.
-
AlyArkhon
őstag
Mi ez a hirtelen server down ?

-
persil
nagyúr
válasz
-conrad-
üzenetére
De a sebzés, amit kiír a karakterlapodra az dps, tehát hiába 58 a két fegyverrel, az 1 másodpercre értendő. Tehát, ha ütésenként nézzük, akkor az 50 dps-el üthetsz többet(csak ritkábban), csak másodpercekre levetítve lesz kevesebb.
Mondjuk off hand-re szerintem is van valami penalty.
-
-conrad-
addikt
Én benn voltam, jött az üzenet, hogy 3 perc múlva leáll.
-
atidzsiforc
őstag
Europai szeron par perc mulva leallas lesz.
Ja latom masokat mar ledobott.
-
Klikodesh
senior tag
válasz
gdevil
üzenetére
Attol fugg crowd control megachain-t akarsz vagy one on one bossfightot, de nem tul nehez osszerakni egy jo kombot.
Szeretek berohanni a tomeg kozpere magamratenni egy sebezhetetlenseget hagyni hagy gyepaljanak es a backlash majd szetcsapja oket, 31 monster halt bele ebbe a legjobb esetben anelkul hogy barmit is tettem volna.

Sebzesnovelo mantra, sebzesnovelo palm, 7 strike es sebezhetetlenseg backlash 15 masodperc alatt megette belialt normalon nightmaren tesztelnem de meghalt a BN.
-
S e t h
nagyúr
Délután láthatatlanná vált a karakterem, majd kinyírtam Diablót, aztán megszakadt a kapcsolat, amikor kapkodtam össze a rare itemeket, remélem lesz majd egy tegnapi mentés, kapják be.
-
OnSeT
őstag
AH legalább megy. [link]

-
mikromanus
veterán
-
Sonja
nagyúr
"We are currently addressing an issue with the Battle.net service. During this time the Battle.net servers and any online games will be unavailable for play. We are working diligently to resolve the issues as soon as possible. Thank you for your patience."
-
janos1988
addikt
válasz
DeckardCain
üzenetére
Ritkán fogsz jó cuccokat találni. A RMAH-at fejlesztették évekig és nem a játékot. Majd ha jó cucc kell vehetsz az érdekes nevű accountoktól, akik mint tudjuk a blizzard tulajdonát képezik

-
válasz
mikromanus
üzenetére
Nyilván én se veszek 3 órára 500eG-ért itemeket meghúzom a 20-50-100-as határt aztán ami azon alul van abból választom a legjobbat és mehetünk tovább.
60-as itemeket hajlandó vagyok százezrekért venni, de nagyon meggyőzőnek kell lennie.
-
Klikodesh
senior tag
Oke, error 37 utan most error 33.

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
ezek nagyon rossz hírek...
ez nem Blizzard színvonal
reméljük csak a friss megjelenés miatt tart itt a support, biztos rengeteg a melójuk...éljen az optimizmus
-
MrCsiT
addikt
válasz
Kashim
üzenetére
szvsz nem off, hogy Te kb. a 8. fórumozó voltál, akitől olvasom, hogy miért spoiler-ezik valaki itt a topicban ?
Erre írtam, hogy így a 18.000- ik hsz-nél ez szerintem már nevetséges.Arra, hogy a hsz-e első sorába odaírta a postoló, hogy "SPOILER" , és ez Neked nem volt elég, hanem azt írtad, hogy ez kevés , mit lehet mondani ?
..és akkor szerintem talán kiemelhette volna még
- lilával,
- villogóval,
- 4 x miért nem írja,
- stb,
(válassz egyet , ami tetszik
)Engem nem zavar, ha valaki kíváncsi az új hirekre, eseményekre, de hogy egy - a játék szempontjából szakmai - topicban minden olvasót egyesével figyelmeztetgetni kelljen, hogy a játékról szól a topic - na ez az, amit nem értek.
Nem veled akartam "bunkózni" , épp csak Te voltál a sokadik, így megjegyeztem.
(Szvsz ha nem kell spoiler, ne olvass el 18k db hsz-t , hanem vedd meg a játékot, tedd fel, és értesülsz a hibákról (is) , hidd el
)Klikodesh (18049) :
"Battle net-et igenylo jatekot soha tobbet nem veszek, ez a DRM tonkretette meg a single playert is, meg egyszer nem vesznek palira ezzel a gannyal." - teljesen egyetértek veled!

-
mikromanus
veterán
válasz
D1Rect
üzenetére
Én is így kezdtem, meg egész jó cuccok estek normon. Legalábbis azt hittem. Aztán kezdett kicsit lassan haladni a kari. Gondoltam megnézem milyen fegyverek vannak az AH-ban. Aztán miután rájöttem mi hogy működik, hogy kereshető találtam olcsón olyat ami sokkal erősebb volt mint az enyém (mondjuk azt hiszem lvl 12-n jó is volt, de 18-on kezdett kevés lenni)

De a kovácskodás is murisnak tűnik.

-
Klikodesh
senior tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Meg normalon ACT1 ben kaptam egyet azota nem lattam.
-
Kashim
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ez komoly? OMG
Így merjen írni az ember ezek után.Amúgy én most is épp játszom, remélem nem veszik el a mentésem, hogy így írogatjátok be sem tudtok lépni... Valamit csinálhatnak a szerverrel ha ez van. (bár lehet csak a beléptetéssel)
-
DeckardCain
senior tag
Mennyi mf-fel rohangáltok? Most 71% van rajtam de, nem nagy szám a rare drop.
Legendary-t még nem is láttam. -
Klikodesh
senior tag
válasz
üzenetére
Akkor van aki tud jatszni a diablo3 al nem veszett karba az a sok fejlesztes.
Error37, nem tudja betolteni a karakterlistat, lagol jatek kozben.
Elvesztett achievementek, valoszinuleg lesznek ujra megszerezhetetlenek is koztuk amiket akozben szerzett meg az ember mig a server lennt volt, mindezt ennyi ev varakozas utan, es meg ara se tudjak fogni nincs eleg tapasztalatuk online jatekokkal
Sporoltak a servereken es ennek megint azok a szerencsetlkenek isszak a levet akik megvettek.
Battle net-et igenylo jatekot soha tobbet nem veszek, ez a DRM tonkretette meg a single playert is, meg egyszer nem vesznek palira ezzel a gannyal.
Fool me once, shame on — shame on you. Fool me — you can't get fooled again.
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Én azokat az itemeket rakom fel amit találok.
Sacc/kb belövöm az árát, levonok belőle egy keveset aztán kirakom annyiért. -
mikromanus
veterán
37-es hibámat lecserélném 33-ra! Köszi, megvan Blizzard

-
Darth_Revan
veterán
Ne is legyen, mert ha elő is fordul, akkor a Blizzard support ezen a téren olyan, mintha idióták ülnének a gép másik oldalán (legalábbis Amerikában) és 1 srácot sikerült jól megszívatniuk.
1) srác ír ticketet, hogy eltűnt 100k aranya és ACT III-ról visszakerült ACT II-be -> GM azt mondta, hogy valószínűleg az a baj, hogy laptopról játszik integrált GPU-val
LOL?
2) Srác ír ticketet, hogy lvl 38-as karaktere, amivel reggel ACT II Nightmare-n tolta estére LVL 15 lett ACT II normal mentéssel -> GM azt mondta, hogy feltörték az accját, ezért zárolta azt
LOL? Amúgy kiderült, hogy a 2. rollback miért történt. Srác tudta, hogy a GM hülye, hogy ráfogja a VGA-ra azt, hogy 100k arany elveszett, ezért írt még egy ticketet, de nem várt rá választ, hanem játszott tovább és később a következő GM, aki válaszolt rá nem vette fel vele a kapcsolatot és nem is kérdezett rá, hanem se szó, se beszéd, úgy adta vissza a 100k aranyat, hogy véglegesen törölte a lvl 38-as Nightmare fokozaton levő karakterét és helyette visszarakott egy mentést, ahol lvl 15-os a karakter, Normal fokozaton, de még megvan a hiányzó arany.
És ez még csak a jéghegy csúcsa

u.i.: Felrakta a srác a netre a levelet a GM-tól, amiből kiderül pár apróság, amit én nem tudtam eddig. Például az, hogy:
-ha egyszer feltörik a BNet accot, akkor addig nem kapsz az RMAH-hoz hozzáférést, amíg authenticatort nem csatolsz az accounthoz
-ha másodszor is feltörik az accod, akkor VÉGLEG elveszik a hozzáférésed az RMAH-tól -
mikromanus
veterán
Épp békésen fosztogattam a jobb fegyverek közt az AH-ban, megvettem az aktuális fegyvert a következő 2-3 szintre, erre "felpróbálni" már nem tudta a barbárom. Remélem nem veszett el a kemény munkával összeseftelt fegyver+gold (legalábbis egyik csak meglesz )

Eddig bejött, hogy vettem egy szintemre jót bagóért, aztán lecseréltem jobbra pár szint után és eladtam némi árréssell a régit. Azt hiszem 10k és 25k volt az előző vétele és 125-150k volt az eladási ár. (bár a blizz is lenyúlta a 15%-át és volt 35k-nyi fegyver ami valószinüleg vagy a nyakamon marad, vagy beszerzési áron megy csak el). Ti is így szereztek extra zsebpénzt a karitoknak?

-
moonguru
őstag
Elkezdték vissza kérni az árát...
-
Klikodesh
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ok be tudnak lepni ? A mazlistak....

-
Tom5
addikt
Tököm, hogy pont most nem megy a szerver...hét közben mikor dolgozok bezzeg menni fog.

-
Joker94
aktív tag
LvL 15-ös Barbáromnak 50 a DPS-e.
Ez jó vagy kevés?
-
adamkaa777
senior tag
Mai nap befejeztem inferno act 1 et ,skeleton kinget buff nélkül Butchert pedig 5X buffal öltem egyedül wizardal

-
mcwolf79
veterán
Na Dio3 normal-on végigtolva.
Bő 26 óra, Lvl 33. -
Kashim
őstag
válasz
MrCsiT
üzenetére
Nem tudom miért nekem bunkózol, én csak tekintettel vagyok másokra. Már rég végigvittem, nem érdekel, ha valaki spoilerezik, viszont vannak akik lassabbak nálunk és ha épp benéz valami miatt, nem biztos hogy a játék utolsó pillanatáról készült bazi nagy képpel szeretne szembesülni. Aztán olvasgathatjuk a fél napos flamelést a topicban. Ilyen nehéz kicsit toleránsabbnak lenni?
A problémák meg a játékhoz tartoznak, ha már a Blizzard így elcseszte a startot, mégis hol kéne azokat megvitatni szerinted? -
MrCsiT
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
"Európai szervereken mennyire jellemző az adatvesztés?" - ez nehéz kérdés, mert pillanatnyilag belépni sem lehet
..én már az elejétől idiótaságnak tartottam, hogy a single kari is a szerón van tárolva : simán játszhatnék, ha nem online lenne minden sz*r ..

-
Rankerz
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Tegnap elértem az 51 es szintet utána kfiagytam majd amikor beléptem 50 es szintű voltam és pár xp kellett 51 hez.
Ma olyan volt hogy egy küldetéssel visszább rakott hogy onnan folytassam,bár abba sem vagyok biztos hogy a cuccaim mind megvannak még nem néztem meg túl lassú a szeró
-
Tom5
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Eddig nem volt semmi ilyen...
-
Darth_Revan
veterán
Európai szervereken mennyire jellemző az adatvesztés? Amerikai szervereken áll a bál, sokan aranyat, tárgyakat, szinteket vesztenek/vesztettek.
Volt akinek 20e arany tűnt el, volt aki lvl 58-ról visszaesett lvl 40-re, volt akinek kardok tűntek el, volt akit ACT III-ról visszadobott ACT II-re, stb.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Kashim
üzenetére
ÚJ INFÓ : (kiemeltem pirossal, hogy hangsúlyos legyen ! )
Ez a Diablo 3 topic.
Aki eljut a 18.000 -ik hozzászólásig, és nekiáll nyafizni, hogy "Jajj, Spoiler" - hááát, szerintem ez röhejes !

Olvassa el az 1-es hsz-t aztán húzzon el a topicból, vagy, fogja fel , hogy nem a matyóhímzés mindennapi nehézségeiről lesz szó, hanem - remélhetőleg - a játékról. (és nem a hibáiról, meg mindenféle hülye "37" -es hibákról, egyéb idiótaságokról, ha már egyszer megvette a nép..)update : headhunter86 -nek is szól, ugyanez a hsz..
-
radi8tor
MODERÁTOR
Achievmentek nem töltődnek be. Csak reménykedni tudok, hogy nem vesztek el

-
AtHoS
nagyúr
válasz
Rankerz
üzenetére
Rankerz és Tatyla
Nagyobb méretben nem tudjátok beszúrni a képet?

Jön még 2-3 ilyen képlinkelős hsz aztán szépen néz majd ki a fórum

Szerk.
Tatyla legalább linkesítette
Szerk2
Cathfaern meg a másikat
Szerk3.
Rankerz #18028
Nem rám kell gondolni, hanem a több száz fórumtagra, aki a topikot olvassa.
-
headhunter86
senior tag
Előbb nekem az Achievment szerver halt le.
-
Tatyla
őstag
na nightmare-t most fejeztük be alakul a dps
: -
Vistaboy
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
Rendben, betettem.
-
Kashim
őstag
válasz
Nordic
üzenetére
Csomóan így jártunk, itt is panaszkodtunk a fórumon szerintem. Nekem például az összes act1 és act2 elején szerzett achi és waypoint elveszett. Videók sem érhetők el a főmenüből, mintha nem is jártam volna ott... Act2 közepétől kezdve minden megvan, amit megszereztem.
Vistaboy
Azért ilyet szerintem linkben kéne a spoilert pedig vastagon kiemelni... még mielőtt neked nem ugranak. (pont az általad is említett lassabban haladóknak)Rankerz
Az szép.
-
Vistaboy
veterán
SPOILER!
Na, végre én is kinyírtam Diablot. De ahogy nézem itt az előttem linkelt képeket, sehol nem vagyok egyesekhez. Na persze, akinek nem kell melóba vagy suliba járásra fecsérelnie az időt, annak egy fokkal könnyebb dolga van...

Most nekiesek a teszt megírásának, azt hiszem, próbáltam már mindent, ami kell hozzá. A Nightmare fokozatot majd utána hagyom, előbb legyen meg a meló.

-
törölt tag
Állitólag megcrackelték a Diablo3 kliensét...Warezhuszárok codon,world of tanks szervereken ezt szajkozzák,és linkelgetnek orba szájba...

-
Donvit078
tag
Én is ki akarom próbálni megvétel előtt

-
Laraxior
titán
Ezt a Guess kódot battle.neten a game activatedhez kell beírni?

-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Nordic
üzenetére
Na nem vagyok egyedüli a problémámmal...egy órája nyitottak neki topic-ot a D3 hivatalos fórumán.[link]
Amúgy más tényleg nem járt így rajtam kívül?

Mod: Megnyugodtam. Egy fejes válasza:
"The issue is being investiaged, so please be patient.
Your achievements are doubtlessly not lost but merely just not loading up, so don't worry too much about that."
-
Ghostface
senior tag
Egy Guest Pass, aki kapja marja alapon.

9VD86P-DMRX-CYG2H6-47KP-7HHG44
Jó játékot! -
Ilsyde
őstag
Elfutni?! Hah, az az igazi mikor kozelharci karival vagy, egy vortex maga mellé vonz és négy lézersugár szétéget. Annál nincs jobb

Rengeteget szívok (pontosabban szívunk, mert co-opban próbálom tolni szedett-vedett csapattal), de mikor egy-egy durvább champion megvan az jó érzés. -
kexksz
addikt
Mennyiért érdemes vásárolgatni AHban, illetve az itt vásárolt itemeket mennyi ideig tudom majd használni úgy, hogy megérje? Pl. vettem pár rare 10es cuccot 1-2k-ért, ezek ~lv20ig kitartanak?
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)