Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
whitezo88
üzenetére
Az a baj, hogy az egesz olyan, hogy farmolsz 20 orat, es nem am kiesne egy jo cumo ennyi ido alatt, nem, a farmolt idodert kapsz 100 sorsjegyet, amivel nem nyersz semmit, vagy jo esetben visszakapod a javitasi koltseget
. Mas meg bemakolja a fonyeremenyt, te meg 200 ora utan is csak kaparod a sorsjegyeket
.szerk: kellene valami jobb rendszer, pl 1000 leolt champion pack utan kapsz egy kulcsot Reward City megfelelo ladajahoz, ami ad neked 2 sargat, nem feltetlenul a te kasztodnak, de jo statokkal. Mert pl nekem mar k* elment a kedvem, egy darab szutykos targyat nem talaltam, inkabb huzom az altokat.
-
tatabánya
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
magamból kiindulva még 100k-nál többet semmire se költöttem első íjnál is nagyon fájt a 90k-s költség
(nem mintha meg is engedhettem volna) így lehet ebben is valami. a mostani monkom húzásánál is a max buyout 7000 meg kell elégedni ilyen cucokkal 
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
A közepes cuccokat simán viszik...nálam is azok mennek...csak azt nem értem, hogy ha már elmennek 500k+ fölé...akkor egy sokkal jobbra miért nem ugranak...hasonló áron...nem nagyon értem...
-
mikromanus
veterán
válasz
tatabánya
üzenetére
Engem az nem zavarna. A valamit is érő cuccaim nagyjára nagy ívben tesznek pedig elég jó versenyáron rakom ki (ha van megbízható viszonyítási alap). Bezzeg a bóvli jobban megy. Azaz ötből egyet elvisznek. ELéggé lanyha a játékos népség. Nem viszi a cuccot. Mindenki megelégszik a közepes cuccaival, vagy nincs suska a javítások miatt, vagy épp túl "Low" cuccaim vannak az igényes vásárlóknak? Hm...

-
Neptunfű
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Múltkor én is így jártam két itemmel, aztán rá pár órára leállt az AH. Újrainduláskor minden ment rendesen.
-
Gorneck
legenda
Nem fog...200+ órám van a wdmben...jelen állás alapján közel 100 milliót számoltam össze új gearre. Mivel ennek semmi esélye így marad a csapatba mozgás...ami:
- sokkal élvezetesebb, mint egyedül szórakozni...kite ezerrel, amit rühellek.
- ehhez a jelenlegi gearem is bőven elég, oszt ha tudok cserélni vmit, mert össze jön 1-2 hónap alatt 5-10 millió akkor cserélek.
Váltani meg nem nagyon akarok, mert közelharcosokat nem szeretem, wiz nem jött be...DH még elmegy, de azzal megint olyan stílusba kéne menni, amit nem nagyon csípek...és nem is nagyon tudok játszani. -
Sirandrish
legenda
-
vhunor
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Ennyi. Én nem gyúrok a barbárral dps-re mert szinte mindig csapatban megyek ahol van mögöttem DH/WD/wiz. Viszont simán beleállok bármilyen elit csapatba, vagy bossba, és amennyire lehet magamon tartom, amíg hátulról nálam tizszer gyorsabban leszedik.
Kipróbáltam ezt a pörgettyűs barbárt az alábbi felállásban, hát, ez a stílus valahogy nem jön be, amennyit a térképen futkosni kell, hogy mindent összegyűjtsek, addig akár le is csaphatom őket "hagyományos" stílusban. Ráadásul act 3 még így is nagyon necces volt, shield+waller tremor elitek ellen gl&hf. Ja, és qrva idegesítő, hogy vissza kell futni az aranyért/cuccokért, mert a forgószél 2 sec alatt mindent kinyír mögöttem ami nem elit.
-
-
SSJPeter
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Mennyi a dps-ed jelenleg alapon, battle rage és enchantress nélkül?
-
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nálam is ez van, pedig olyan cuccot akarok feltenni ami ma reggel jött vissza onnan

-
oxox
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
hat lehet...de nekem ez a jatek tovabbra is tobbnyire single game (mondjuk a coopnak amugy jelenleg olyan sok ertelmet meg nem is latom...) nincsenek nagy taktikai dolgok, a TS nelkul is siman jatszhato (egy FPS, ill. egy strategiai jatekhoz osszesem hasonlithato a team resze)
az a bosszanto, hogy akik beleoltek egy varazslo karakterbe mondjuk 130-150 orat (mint En), azok ott tartanak mint aki egy monkal beletolt 50-60-at...mint mondjuk En

...jahh es lvl60-ig a monkal kb negyedannyi megeroltetes volt mint a varazsloval..Ami megbosszantobb, hogy a varazslom jobban hozzamnott
, es csak bizakodok benne, hogy majd egyszer act3-4ben a varazslo fele fog vegul a merleg elmozdulnimikromanus annyi...a srac masodik karakterkent (ill. harmadikkent, csak a masodikat nem vitte meg fel lvl60-ra) viszi, es meg eleg gyengecske. Act2-ben pl. csak velem tudott haladni....O megallt elol, en meg lodoztem hatulrol. Nekem mondjuk konnyebb nelkule act2, csak akkor rohangalnom kell + teleport+hydraval durvabb elite pakkoknal. Azt mondja, ha ot ott korbeveszik akkor vege....
Neki monk volt az elso, es azt mondja a barbar neki megdruvabb (a masodik dh lesz majd egyszer, de valahol 50-53 korul abbahagyta)... -
mikromanus
veterán
Azért azt az armort nézd meg újra! Szerintem barbinak 5k elég harmatgyenge. Főként ha "áll" a tűzben. Ha szaladgál és szellenti a forgószelet meg WW-zik, akkor lehet elég, de harcba nem kellene küldeni Act2-n ennyivel, mert még besérül a kicsi lelke.

Amúgy barbárnak van passzívban 20% absorb ami hasznos, meg talán alapból több a sebzéscsökkentője is. Persze emellett még lehet több a life nála és masszív LoH van a cuccain, így stabilabb az élet utántöltése. Az 5000 armor mindenképp necces...
edit: nekem most warcry után megvan két fegyverrel is a 10k. Ha pajzs+1 fegyver és lecserélem az egyik gyűrűt, akkor 14k és leap után megvan a 40k

-
Sirandrish
legenda
Mi a rücskös f*sz van már??
Nem tudok eladni szinte semmit mert error 31073, és még a bug reportba se tudok írni a battlenet.eu-ra sem tudok belépni...
-
oxox
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
eddig a varazslomra kb koltottem 5-6misit...a monkomra talan 1-et...ugyanott tartok kb....varazslo 38k dps, monk 17k dps, varazslo 7-800resist, monk 320....jahh es a monkomnak szepen alakul a MF-je (es GF is van meg vagy 30%) ...ha monkal kezdtem volna, akkor most sok milliom lenne mar (meg eurom is talan)....varazsloval meg megy a kergetozes/szopas....(ha resist jobb lesz, akkor act2-ben is sima ugy lesz a monkak is)
amugy az is rohej, hogyha egy barbarral kozosen csepelunk....nekem 1100-ra felmegy a resist, armorom kb megegyezik az ovevel 5000korul...megis O all az alank varazsolt tuzben (7-800-as resistel)...nekem meg kerulgetni kell, mert odakozmal....tehat megcsak magasabb ertekekkel is gyengebb vagyok mint mondjuk egy barbar....
-
mikromanus
veterán
Ha nem megy Ghom, akkr este 6 fele ebsegíthetek. Vagy ha barbárral vagytok, akkor vegyetek 1 gagyi LoH fegyvert 1-200k-ért, esetleg amut 100k-ért és essetek neki. barbár könnyen lenyomja sok LoH-hal és jó armor-allres mellett egyhelyben állva is. Monknak és a többi karinak egyszerűbb kiállni a gázból és onnan osztani, de a barbár nem nagy hatótávú csapásmérő egység, hanem preciziós munkára termett kis hatótávú megsemmisítő munkatárs

-
Gorneck
legenda
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nyomsz egy O-t és a listába a névre katt. Nem kell hozzá semmiféle csapatba játék...legalábbis én nem tudok róla...
(#38074) F-ECT$: Teljesen más világ a kettő...ha nincs über geared (most nem csak arra gondolok, hogy 100 millió, hanem, hogy gondosan összeválogatott - hogy mennyiért tudod ezt megvalósítani a szerencse kérdése) az is maradsz...ha megfeszülsz akkor is.
-
mikromanus
veterán
Tegnap teszteltem az új armor összeállítást (végül feladtam az elveimet és a 800 armort és helyette megelégedtem satnya 650-660 armorral és össz 400 stattal).
Act 1 elromlott, vagy csak erős a cuccom. Fél kézzel mentem végig az eliteken tökmagevés közben. Csak néha kellett elnyomnom a warcryt pluszban
Act 2 simán tartható ahogy eddig is. Komoly ellenállást nem tanusítottak. Az all rest elszabtam, de itt még elég a 790-950.
Act 3 jó harcos. Könnyű kezdés után a standard run terepen (Ghom fele lefele) azért voltak huncutságok. A 3-4 direkt sebző tulajdonság eliteknél azért már karcolgat erősen. Ha belemegyek durva dolgokba akkor is simán el tudom hagyni a terepet ha gáz lenne. Viszont később jött egy-két kombó ami kissé megizzasztott. A "swift" csontvázak illusionist-fire chain-jail-desc tulajdonsággal + háttérből tengernyi "mezei" hasonló unit + pár fallen maniac picit megakasztotta a lendületet. A következő kapásból duplapakk lett, frozennel és sok-sok sebző skillel (nem volt persze azonos a két pakkban). Nem összehúztam őket. Ott volt ugyanabban a teremben mindkét csapat pár lépésre egymásól. EZ nem bug?
. Végül Ghom előtt egy Tremor rare elit csapat Invulnerable minionokkal es a standard charge-fast alaptulajdonságukkal és szerintem extra health is volt. Hát biza' azt feladtam. Elmennek ám a... 
-
mpierre
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért ne várj csodát. Budget barbival nyomulok.

-
Keresek olyat, akinek van üres AH slotja és jutalékért cserébe feltöltené a motyómat.
Pü-t küldjön akit érdekel. -
mpierre
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Este mindenképp, küldj rikvesztet. Csak a BattleTag-d áruld el, nehogy kilőjelek.
-
Neró
őstag
Na végre lecsaptam Azmodant és Act 4 -en is az első 2 bosst (meg ha nagyon koncentráltam, akkor pár elit pakkot is), viszont néha olyanokat csapnak rám, még a sima mobok is, hogy csak nézek - ez normális ilyen szinten? Mert szerintem valami még nem elég. A DPS -el nincs probléma, mert viszonylag jól halnak. Meg buffal 20K-ra is felmegy. Viszont az élet lehetne több is, meg mondjuk az armor, jól gondolom?
-
-
Ezt a kis görény fingós trógert, hogy a picsbe lehet megőlni?? Patch óta brutál szopat. 1000Resi 700LOH és kampó egyből....Van esetleg valaki aki le tudja nekem tankolni?
-
F-ECT$
titán
-
whitezo88
nagyúr
válasz
mpierre
üzenetére
na majd ha jönnek a faltörők keep depthsben meg a dagadt buzogányosok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tegnap mellesleg rámentünk páran Ghomra. Azmodan megvolt már múlt héten lazán, de Ghom kimaradt. Hát tényleg nevetséges. Beraktam minden heales dolgot, OP, Revenge, IP healesre, mellé WOTB meg Battle Cry (volt másik barbi ő rezt shoutolt). Csak az IP alatt tudtam tartani a HPm, nélküle esélytelen. épphogy a feléig tudtuk leverni, de ennyi...
Pedig volt vidi is, hogy csinálja a barbár, de nem jött be. Próbáltam betenni az 5% crites passzívot is, hogy OP cdje jobban csökkenjen, de attól meg még jobban foygott a HPm...935 LoH.
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vedd fel, nézd meg...

-
mpierre
veterán
Belial után kiballagtam act3 első pályájára. Két fegyóval a kézben. Aprítani lehet, mert van kit, de halni is. Így maradt a pajzsot felkapni megoldás. 42k hp-vel már csak egyes elitek fogtak meg.
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet meg kell javitani. Nekem is ilyet dobott reggel, igaz csak egyet akartam feltenni.
-
Tom5
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem is volt ilyen még a kezdetekben és sosem tudtam el AH-zni azt a cuccot. De most reggel is volt egy barcer amire ezt a hibát dobta.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerda délelött van, nincs valamiféle karbantartás mint a WoW-ban?
-
Sirandrish
legenda
Ez mi a franc? Már két item eladásánál is ezt kaptam..
Rakom be az AH-ba..megadom az árat és mikor csinálnám az Aukciót ezt kapom..

-
Sirandrish
legenda
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Külön Gearem van farmra

Mindig leveszek 1-1 cuccot ami helyett MF-eset rakok..most 4 cuccot cserélek le és ACT1 még így is megy...ACT2-n viszont a sima gearemben is elhasalok mindentől.
De amúgy nem ez zavar, hanem hogy ACT1-re a komplett gearem vettem 1,5-be, de abba a fegyver, ékszer minden benne van. Igen ám de ahhoz hogy cserélhessek 1-1 itemet ahhoz meg több M kéne, szóval kegyetlen nagy a szakadék...egy olyan cucc ami 30mainstat-al meg 20 ALL resivel ad többet a jelenlegi cuccomnál, már 3-4 M...a semmiből meg nem tudom előteremteni
Magyaráztak nekem valami olyasmit is hogy úgy kell hogy 1-1 itemen csak 1 mainstat legyen jó meg így úgy amúgy, de akkor meg ott tartok ahol a part szakad...egyik itemen nyerek 50vitát de a másikon bukok 60at..
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Köszi... mindenképp hasznos tanácsok. Igazából Act 1-re a mostani MF DPS gear is tökéletes, totál élvezet ezzel a tornádós cuccal farmolni. Visszaadta a játékkedvem
Még WotB-be se kell menni
Act 2 viszont szopat, szóval holnap(ma) felgearelek.(#38048) Wolverine: Nyugodtan röhöghetsz
én is röhögök magamon. Igazából szerintem Inf Act 2-ig simán el lehet menni barbárral, gond nélkül.. Egyszer volt egy 200K-s költésem, meg most egy 500K-s és ennyi. NM-től végig ezekkel a skillekkel mentem:
Leap + Armor /bossok előtt: Ignore Pain + Duration
Revenge + Life
War Cry + Life / Dodge
WotB + Damage...Ezzel sima ügy inf act 2-ig.
Más:
Act 1-en mentem egy kört, és jött egy gyüszü... érhet valamit szerintetek? Talán a socket + crit dam + loh miatt... Azért nem töröm be még
... jólesz használni, mert hasonlót nem láttam AH-ban.
Hmm, megnéztem a táblázatban, maxos crit hit dam van rajta. Not bad.
-
flash-
veterán
sziasztok
DH-m van érdeklődnék hogy rezisztencia szempontjából érdemes inkább az all restistant cuccokra gyúrni?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Ren Hoek
üzenetére
ha olcsón akarsz kijönni, akkor gearnek andariel's visage plusz attack speed+crit chance kesztyű(esetleg all resistel/armorral, esetleg plusz statokkal, de az már kezdd drága lenni) plusz attack speed+loh+egyég statok amu plusz all resist+statok gyűrű, fegyvernek meg main hand loh+socket axe, offhand meg valami alacsony dps-ű statok+loh+socket dagger (sprint sebzésbe nem számít bele az offhand sebzése, csak ww-be, de az amúgy is kisebb része a dps-nek)
socketekbe természetesen crit dmg rúna
minden másnak meg normál tanking gear.
fejleszeni meg később ezeket lehet: bracerre is crit chance, kesztyűre crit dmg, gyűrűkre is attackspeed/crit chance/crit dmg (és akkor sapka is lecserélhető sok stat+allres+crit chance-re, ha van elég as-ed minden másból), amuletre is crit chance/crit dmg, mégjobb fegyverek (offhandet csak akkor érdemes fejleszteni, ha már van egy jó mainhand fegyvered)ja és cipőnek valami jó 12% movement speedeset (sage set cipő pl baromi jó, és nem is túl drága)
-
Wolverine
félisten
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Foglalod a slotot a szerveren feleslegesen. Mivel nem a release napján kezdtél el játszani, nem nagyon futottál bele abba, amikor sorbaállás volt... akkor értenéd, miért rúgja ki a játék az inaktívakat. (amúgy ha kajálni akarsz, teleportálj a városba, és akkor nincs ilyen gond)
Az Elective mode-dal kapcsolatban... nem tudom, hogy most sírjak, röhögjek, vagy térdre boruljak, amiért Inferno Act II-ig jutottál ennyire optimalizálatlan builddel

-
Ren Hoek
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Kb 25K hsz után kezdtem olvasni, mikor még nem volt meg a játék... totál nem értettem miről folyik a beszélgetés, csak mikor megvettem a game-t...Utána meg lemaradtam erről a dologról
Inf A2-ig meg totál megvoltam ezzel a 4 kategóriás felfogással. Tényleg saját kedvencekkel lehetett haladni. Barbár eléggé overpower akkor
..... azért nem is tűnt fel mondom, mert teljesen logikusnak tűnt, hogy van valami megkötés, hogy minden típusú skill-t használjunk egyformán. Hát nem vagyok egy nagy MMO/RGP gamer

Szerk: Szerverrel viszont nem tudom mi a szar van, 500-700 közötti a pingem, folyamatosan 1 csík és piros. Pedig külső pingem 17 ms, és simán jó a netem. Nálatok nem ilyen?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Kösz!
Soha, de soha nem néztem rá arra a funkcióra
Azt hittem az valami megjelenítéssel kapcsolatos... Végig abban a tudatban éltem, hogy ez a D3 újítása, hogy nem lehet a végtelenségig variálni a skilleket. Na mindegy, végülis így is eljutottam Inf Act 2-be különösebb nehézség nélkül 
(#38042) Tomics: Kíváncsi vagyok, hányan nem tudják még

-
Ren Hoek
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Baromi gáz és szégyellem is.. most jöttem rá én semmit se tudok a játékról

Kajak be lehet állítani, hogy az Action bar-on a 2-esre és a 3-asra is Tactics skill-t tegyek??? Komolyan én totál bele voltam nyugodva, hogy azért van 1-2-3-4 kategória, hogy mindegyikből kötelező legyen használni egyet
80 óra játék után rájönni erre az kemény 
Amúgy totál égő, de hol kell átrakni, hogy Tactics legyen a 2-esen is?

-
Ren Hoek
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Ha nem lenne gold átadás csak úgy, akkor nem lennének gold sellerek, ingame tárgyakban kéne valahogy értékesíteni az "anyagot" ami azért nem egyszerű valós pénzért. Jó legyen gold átadás, de limittel. Egy goldfarm bot, megkeresett napi 10 millió aranyat, azt át is kellett adnia a kereskedő acc-oknak, vagy alap esetben kishalként maga adta el. Ha lett volna egy limit, hogy 1 acc-ról csak x millió adható át, akkor nem lenne ez a botrány. A többit meg RMAH euróért, és keményen ellenőrizve, hogy hová megy a pénz.
Trilliónyi gold cserélt így gazdát, úgy hogy ennek a casual játékosok itták meg a levét, és még a Blizz se kapott egy vasat se belőle...Rosszabb esetben még a casual-t is átverték, mert nem kapta meg a goldot. Kinek érte meg? Csak és kizárólag a botozóknak.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
rhymes
üzenetére
Nem éri meg nekik bannolni, bárhogy agyalok rajta, bármennyi véleményt olvasok, mindig erre jövök rá. Bannolgatnak, közben veszik az új accocat tőlük 50 euróért. Miért is kéne kiírtani gyökerestől?
Szerintem csak egy kapcsolót kellett volna átállítani, legalább az elején, hogy ne lehessen goldot átadni csak úgy (és a tárgyak átadása is korlátozva lett volna), hanem csak RMAH-ban. Mivel oda kell Paypal, bankszámla stb, jobban lenyomozható. Sőt az elején még úgy sem. Így legalább nem áramoltak volna millió eurók csalók kezébe. Komolyan, normál esetben mikor van olyan, hogy csak átad valaki 1 milla goldot a másik playernek? Semikor. Athene-n kívül... de az kit érdekel? ... Normál esetben haverokkal cserélgetsz néha pár cuccot, vagy kölcsönadsz...de soha nem adsz át millió goldokat csak úgy. Ezzel ölték meg az egész gazdaságot...és ráadásul elb*szott logikátlan az ingame trade, vagy gold átadás AH, RMAH mellett, mivel ebből egy kanyiló haszna nem lesz Blizz-nek... de tárgyátadás oké, az maradhatott volna limitálva, hogy ne érje meg csalni.
(#38032) Cyberbeni: Kösz! Mindjárt kipróbálom.
-
válasz
Nordic
üzenetére
Meg lehet pedig csinálni, és a sprint miatt hatékony is. El tudsz szaladni a trash elől.
Persze a legjobb, ha van egy 500m+ WW barb, meg másik 3 ranged kari 300+ MF gearben.

Barbi megy, beszól TS-en ha megvan a pack, ráportolnak, megölik, barbi tovább, többiek town. Így gyakorlatilag van 250+MF loot x4.(#38033) rhymes: Ugye te sem gondolod, hogy azzal accal spammelik a channelt mint amivel farmolnak?
De tényleg probléma a botozás, egy csomó játékos azért hagyta abba.
(ami sokkal nagyobb bevétel és presztízs veszteség, mint azt mi gondoljuk) -
rhymes
csendes tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Endgame meg hogy van-é vagy sem az egy dolog. De hogy hagyták szétcseszni a gazdaságot az arany-botfarmosokkal. Már az első héten a fő csatit spamelték az aranyat IRL pénzért árulók, amit Blizzék hangúlyozottan tiltanak, legalábbis papíron. Most is ugyanúgy trade-elik az aranyat a general chaten, csak az árfolyam változott. Érted, a recepciós Bögyös Irénként nem bírták megkérni, hogy ugyan óránként pillantsál már a battle.netes chatre és banold ki az aranykufárokat. Ez kb. olyan, mintha a Microsoft parkolójában másolt windowsokat árulna valaki. Ennyire leszarják.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Erre a végtelen wotb-re tudnál nekem adni egy pontos skill táblázatot?
Előre is kösz!
(#38028) Wolverine: Csak technikailag nem értem, miért kell kidobni ezért? Főleg wow-ban ahol egy valag pénzt fizet az ember a játékért. Jelen esetben meg, most azzal eszem a szerver erőforrásait, hogy pause-on vagyok egy single player játékban? Ne csesszék már, nem mehetek el ebédelni, vagy csokkantani egy egészségeset, mert kidob a szerver. Vicc...Ezen spórolnak...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
vhunor
üzenetére
waller általában nem gond, frozen/jailer ellen meg ott a végtelen wotb. shielding meg immun minionnál ráhúzol egy másik pakkot, és úgy nem megy le az életed/furyd. vagy csak kiteolod őket és előbb utóbb meghalnak a sprinttől (cikk-cakkban persze, hogy ne maradjanak le
@Ren Hoek: olyankor escape, és vársz egy darabig, utána már minden fasza és meg se halsz.
-
drk88
senior tag
Egész jó kék item

-
vhunor
őstag
Dáböl tornádós barbik mit csinálnak a waller/jailer+shield/immun kombóval?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Nordic
üzenetére
Nekem minden napra jut valami szerver hülyeség...Tegnap is 5-ös valorral DC... Utána UPC net szakadt meg 5 percre (de azt látom a modemen, havi 1-2x megesik), de egy szerver lag halál minden nap becsúszik. Amikor ütöm ütöm az ellent és nem történik semmi 10-15 sec-ig, és vagy DC, vagy visszajön halállal. Utóbbi időben már többször előfordult. Első 50 óra játékban 1 DC sem volt pedig, szvsz nem a net hibája.
Szerk: Amúgy nem tudjátok mennyi az inaktivitási idő, amikor kivág a szerverről? Mert 3-4x vágott már ki így, Jelen esetben 22:21 -kor pause, és 23:10-re már rég kivágott..
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
D1Rect
üzenetére
Persze...446k goldból biztosan. Amíg én nem tudom megcsinálni pár millából(márpedig én elég béna vagyok), addig nem is hiszem el

De komolyra fordítva a szót, biztos meglehet, de ahhoz kell nem kevés gold. Ha valaki azt mondja, hogy össze lehet hozni egy a3-a4 kompatibilis barbár geart mondjuk 5M-ból azt én kiröhögöm. Lehet én vagyok a hülye, meg biztos nem értek az ah-hoz/gearek-hez, de én a személyes tapasztalatomból vonom le a következtetést, ami számomra az, hogy nem lehet. Jöhet nekem bárki itt a kripp-féle videókkal, meg budget barb bemutatókkal, de azt nem mondja senki, hogy azzal egyszerű és hatékony...
Ren Hoek: nekem van hc karakterem(39-es wd), de nem merem folytatni, pedig csak nm a2-ben vagyok. Néha méterekre visszadobál a játék, így valószínű lvl60-ig nem igen jutnék el...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
B.meg... és erre kapok egy DC-t inaktivitás miatt... Fasza buktam a valort.. nem először történik már meg... Milyen alapon dob ki a szerverről ilyenkor? A szerver lag-os halálokról már nem is beszélve :S...HC karaktert tutira nem indítanék. Amúgy mi káruk származik abból, ha pause-val állok a játékban???
Szerk: Dio 2-ben ilyenek nem voltak.. és nem a pénzre volt kihegyezve a single rész. ez tuti

-
Ren Hoek
veterán
válasz
X Factor
üzenetére
Act 1 elit farmolás pedig tök simán ment 30K hp-vel 200 resekkel, .. de ez itt más világ. Olyan sebzések vannak, hogy az durva.
Lehet átkövezem a szerelést life-osra...+238 vit -238 str
(#38020) Cathfaern: Ezen valahogy nem tudok röhögni. Se PvP, se ladder, se semmi. 12 év alatt kitalálhattak volna valamit az fix. dehát háttérbe volt szorítva a D3 és rálett húzva egy üzleti modell, hogy beletett kreatív fejlesztés nélkül is megérje.
-
válasz
radi8tor
üzenetére
A kulcs a hatékonyság. Ha több mint 1 percig tart megölni a mobokat a találkozástól a drop felszedéséig szerintem már nem éri meg.
Sztem most solo barbbal lehet most hatékonyan A3-azni.
(#38019) warcat: E-bayen néztem, de pár csilliót sebző kardot találtam.
(#38020) Cathfaern: Trú sztori.
-
Cathfaern
nagyúr
-
X Factor
addikt
válasz
Nordic
üzenetére
Nézd, megértem, friends listbe elég sok embert láttam 300+ játékidővel.
ad1: irigylem őket, h. az ég egy adta világon semmi más dolguk nincs
ad2: így már meguntam volna én is
ad3: sok mással is játszok, ha össze verődik egy jó csapat akkor meg nyomunk egyet, így tovább tart (és nem jön elő az a fajta monotonitás ami megöli a kezdeti fasza kis játékélményt)
ad4: hát nem egy wow, ebben igazad van amiben hónapokat lehet elfüggni. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amúgy MF-et lehet hagyni kéne a francba. Valójában a sárgákat 5NV-vel is ad, mert 1 sárga kötelező elit pakkonként. + 75 MF amit adna. Viszont 166 MF nélkül 10x jobb geart tudnál kihozni, amivel aztán act 2-őn végig tudnál söpörni sokkal többször, mint mf-es tesco gear-ben bukdácsolni.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
X Factor
üzenetére
Hacsak előbb bele nem unsz...
Vagyunk így egy páran(egy két ember pl. el is tűnt a friend list-emről, a fórumra sem ír, ergó abbahagyta, lehet, hogy el is adta).Ren Hoek: Az azért nem működik mert az a build nem ww-ből kapja a fury-t, hanem a battlerage egyik rúnájából, ha critel-sz(15fury-t ad crit-enként).
-
válasz
rhymes
üzenetére
Jah sry, régebbit írtam nem is figyeltem.
(#38010) radi8tor1: Act3 hatékony farmolásához sokkal durvább gear kéne.
Ami nem drága, hanem "nincs". Se AH-ban se RMAH-ban. Nem tudom hova dugják.Fullglass DH-val persze lehet hatékonyan A3-at farmolni, de arra még nem vettem rá magam.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Act 2 az tényleg vicces nekünk hobbi barbároknak... Mondjuk én nem tartom be a szabályokat. Nem tankolok, 40K HP, 12K DPS, 650 loh, 250-es resistek csak, 1 hit kb
20 perce szoptam 3 kis fagyasztós, tűzkorongos, reflect damage-s minionnal... gyakorlatilag magamat öltem meg mindig WotB-ben, a reflect miatt 
Most próbálgatom ezt a Whirlwind: fury-s rúna + Wotb: gain fury -> hosszabb Wotb ... A videóban ugye ezzel maradt végig Wotb-ben whirlwindezve.-. elég durva. Egyelőre még nem működik igazán D:
...és mi lett az eredménye? Adott 3 rongyos kék itemet

Amúgy whirwind-ben is adja a fegyó Loh-ját?
-
X Factor
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem értem miért kéne elvárhatónak lennie.
kifejezetten örülök h. abszolut szerencse függvénye a drop rate.
azt elfelejted h. több millióan játszanak, egy nap mondjuk kihullik 400 milla rare item, ha ennek csak 1% egész jó lenne, az is 4 milla tárgy, és kb 2 hét múlva mindenki fullos gearben rohangászna az infláció miatt.
A drop szar, mert így hónapokig ellehet szöszmötölni a karakterek felgearelésével, ez egy ilyen sztori.
-
rhymes
csendes tag
válasz
D1Rect
üzenetére
Ez az új drop ráta, emeltek rajta egy cseppet pár hete. De ebben a fehér cuccok is benne vannak meg a kékek.
Inferno – Act I
iLvl 61: 17.7% to 23.9%
iLvl 62: 7.9% to 12.6%
iLvl 63: 2.0% to 4.8%Inferno – Act II
iLvl 61: 18.6% to 23.3%
iLvl 62: 12.4% to 18.6%
iLvl 63: 4.1% to 9.3%Inferno – Act III and Act IV
iLvl 61: 24.1% to 27.1%
iLvl 62: 16.1% to 21.7%iLvl 63: 8.0% to 16.3%
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Randomgenerátorfőistennél, most neked jár 2 hónapnyi farmolás és még mindig előnyben leszel.
Random. Got it?(mondjuk te tényleg megkaptad
)Ezt érdemes szem előtt tartani:
Inferno - Act I
iLvl 61: 17.7%
iLvl 62: 7.9%
iLvl 63: 2.0% (This answers your specific question)Inferno - Act II
iLvl 61: 18.6%
iLvl 62: 12.4%
iLvl 63: 4.1%Inferno - Act III and Act IV
iLvl 61: 24.1%
iLvl 62: 16.1%
iLvl 63: 8.0%300MF körül szerintem hatékonyabb az A2 farm.
Persze jó lenne A3 képes gear 300MF mellett, de nincs.
Vagy nem létezik, vagy instantbuy. -
Sirandrish
legenda
!!!SRÁCOK!!!
Eszembe jutott valami!
TeamSpeak!Aki rendelkezik mikrofonnal és szeretne játék közben TS-en is dumcsizni az írjon nekem PÜ-t és holnap elküldöm az infot!
Remélem összejövünk páran..csak jobb élőszóba dumcsizni mint chatelni!

-
Finwe
őstag
Csatlakozhatok valahova ma? Inf act2-ben tartok wizardal, act1 farm simán megy.
Finwe#2825Finwe
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ideje lenne lecserélned azokat a MF cuccaidat valami jobbra.

Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mas meg bemakolja a fonyeremenyt, te meg 200 ora utan is csak kaparod a sorsjegyeket
(nem mintha meg is engedhettem volna) így lehet ebben is valami. a mostani monkom húzásánál is a max buyout 7000 meg kell elégedni ilyen cucokkal 

, es csak bizakodok benne, hogy majd egyszer act3-4ben a varazslo fele fog vegul a merleg elmozdulni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)