- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Hmmm érdekes ez a játék, így a vége felé úgy veszem észre, hogy az első-és a második fele egyáltalán nincs összhangban egymással. A játék második fele sokkal kidolgozottabbnak tűnik, mintha egy másik csapat csinálta volna. A dialógusok hosszabbak, intelligensebbek. Az AI a nem Prágában játszódó mapokon okosabbnak tűnik, tényleg összedolgoznak, óbégatnak. Ez az
Alpokban játszódó mapon tűnt fel leginkább.
Ez a map egyben szebb és részletesebb is, mint bármely más helyszín eddig a játékban. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hitvanyalak #397 üzenetére
Annyi a spoiler, hogy aktiválták a spoiler tag-ot.
-
proci985
MODERÁTOR
a casie aug megvolt a HRben is es ahogy emlekszem picit tobbet lehetett hasznalni (bar en sikeresen osszekevertem a jatekot a Thief/Mirror's Edge parossal).
mellekkuldetesek szerintem hasonloak, bar ahogy emlekszem haromszintu mellekkuldetes nem volt a HRben (itt ezt kihagytam,
, vicsont csodalkoztam, hogy a piroslampas negyedben ott arvalkodik az a nagy terulet mellekkuldetes nelkulOtart en neutralizaltam, aztan ugy nem kapja meg az ember a harmadik szintet ).
mondjuk a pragai hub tenyleg akkoranak tunik, mint a korabbi hubok osszerakva. ez igaz a HRen kivul az invisible warra es az elso deus exre is.
-
Romvr
őstag
Bár régen játszottam már a HR-el de mintha itt a mellékküldetések sokkal összetettebbek lennének. Már már Witcher 3 szintűek és ez tetszik. Eddig minden mellékküldetést megcsináltam és élveztem őket.
Külön érdemelnek egy tapsot a "Kidumálás" menüpontért amivel ha ügyesen forgatod a nyelved lényegében bármilyen szituációból vér és harc nélkül tudsz kijutni. Szóval megérte fejleszteni a Social Aug-ot.
-
törölt tag
válasz
GypsFulvus2 #376 üzenetére
Teljesen jatszhato, meg egy bug-al sem talalkoztam, most kezd elkapni a gepszij, igaz meg csak 8 oranal jarok es az elso kis terkepre visszamentem fejlodni, cuccolni, szerintem szuper lett a jatek (eddig)
Grafika remek, jatekelmeny remek, kellene meg par Praxis de hat ez van
-
-
Betettem a Spoiler tag-et, viszont aki mostantól e nélkül spoilerezik, annak a hsz-ét kérdés nélkül törlöm. -
Romvr
őstag
válasz
Fitzgerald #384 üzenetére
Én a Stun Snipert választottam az elején, így közeli célpontokhoz csak a két kezem volt. Ezért tűnt logikus megoldásnak inkább erre költeni. Sokszor húzott ki a bajból és inkább azt veszem elő olyankor mint a gépfegyvert.
-
proci985
MODERÁTOR
Felreertett idezetek rovatunkban ma:
"Before he is free again, a man has to rob everything."Ez a kontextusban kulonosen vicces volt.
cr33p: azert van egy olyan erzesem, hogy a maxos titan extra regeneracioval mar ad nem elhanyagolhato vedelmet.
ha visszamegyunk a korabbi jatekokig, az elso jatekban is kb ket lovestol lehetett halni, viszont valahol Parizs magassagaban (megvolt az olcsositott aug + subdermal + regeneration), siman lehetett rambozni.
-
Fitzgerald
veterán
Azt én nem unlockoltam, stun gun mellett feleslegesnek éreztem. Annyival tud többet, hogy egyszerre több ellenfelet is képes semlegesíteni, nekem nem érte meg a Praxis-t. Bár ha így haladok lassan bőven több kitem lesz mint amennyi kell.
@KP
Nyílt fegyveres konfrontációról beszélek igazából. Lövöldözésről.
Falon átnézegetve fejbe lövöldözni embereket az inkább stealth, a fejbe lövöldözés részét én is csinálom. Amíg észre nem vesznek, mert ha észrevettek és egyszerre hárman-négyen lőnek, a Titan nélkül fedezékből sem fogod őket fejbelövöldözni, mielőtt leszednek.
Typhoonhoz pedig szerintem kell a meglepetés előnye, mert ha észrevettek azért ritkán állnak többen egymáshoz olyan közel, hogy érdemes is legyen használni. -
-KP-
addikt
válasz
Fitzgerald #381 üzenetére
bocs, de ezzel vitatkoznék. smart vision auggal nevetségesen egyszerű a harc. fejlövés fejlövés után. give me deus ex is nevetségesen egyszerű. aztán ott van a lézeres mod, amit fel lehet tenni a fegyverekre. aztán ott a typhoon aug, meg a Titan aug.
azt viszont elismerem, egyes részeken tényleg gyorsabb láthatatlanul végigosonni.
-
Romvr
őstag
válasz
Fitzgerald #381 üzenetére
"Az szar ha ilyen hamar vége lesz, mert azért a sztorit élvezem."
Nekem egyelőre 7 órám van a játékban, de én most úgy játszom hogy minden mellékküldetést megcsinálok és csak non-lethal üzemmódban megyek. Így kicsit tovább tart mintha mészárolnék, mert igyekszem mindenhol a Ghost Bónuszt is megkapni. Azzal a kézből kijövő sokkoló-dárdás Aug-al némileg egyszerűbb intézkedni ha mégis bajba kerülnék és mindenki jól jár
Technikai érdekesség: Beállítottam a PageFilet 32Gb-ra a C meghajtón, mert eddig csak 2 Gb-ot hagytam és folyton jött az Out of memory üzenet a legutolsó patch óta, ahogy figyeltem mindig betelt az a 2GB. Így már 10Gb RAM-ot és 12 GB Page Filet is képes megtölteni a játék. Érezhetően simábban fut, eddig csak egyszer Crash-elt ki asztalra, de akkor üzenet nélkül. Szóval aki teheti és nincs 32Gb fizikai memóriája az legalább 16Gb pagefile-t állítson be manuálisan, mert a játék nálam 22Gb-ot megtölt... Bár lehet hogy csak az én gépem egy "Special little snowflake"
-
Fitzgerald
veterán
Nem tudom melyik fokozaton játszottál, de legnehezebb fokozaton a stealth jóval egyszerűbb mint a shooter része a játéknak. Give me Deus Exen engem alig vettek észre, viszont két golyót kapsz, és halott vagy. Ergo hiába van nálad egy rakás fegyver, 20 painkiller meg 10 hypostim injector, nem lesz lehetőséged használni őket. Aki inkább shooterként szeretné játszani a játékot, az szerintem normálon kezdje, úgy tényleg lesz is lehetősége kihasználni a cyberware által kínált taktikai lehetőségeket, és a fegyvereket.
A cuccokat én is csak azért szedem össze hogy eladjam, bár nem sok értelme van, mert nincs mire költeni a pénzt. Szinte az összes boltban vehető cuccból találtam eddig bőségesen játék közben. Praxis kitből is. Hackinget kimaxolva mindent kinyitok, mindent viszek mindenhonnan. Talán csak fegyver modot nem találtam eddig.
Jah, még egy hasfájás: fegyver modokat ebben a játékban sem lehet leszedni, ha egyszer már felraktad egy fegyverre.
Az szar ha ilyen hamar vége lesz, mert azért a sztorit élvezem. -
Edem05
őstag
válasz
Fitzgerald #377 üzenetére
Sajnos nem lehet már vissza menni Golem City-be. Pedig az a rész nekem is jobban bejött. Próbáltam én is lopakodósra venni az első végigjátszást de nem sikerült. Majd most másodikra talán összejön hogy nem ölök meg senkit meg nem fújnak riadót. Aztán rájöttem arra is, hogy nem igazán kell felvennem így semmi fegyvert mert csak megtelik az inventory. Úgy is csak egy Stunt Gun-t használok. Majd még beszerzek egy Tranquilizer Rifle-t. Amúgy készülj, hogy nemsokára a végére érsz. Még mászkálsz kicsit Párgában, jön London és vége/főcím
-
proci985
MODERÁTOR
patch tegnap este sokat nem segitett, viszont kiderult, hogy az a jatek baja nalam, hogy teljes kepernyon jatszok es nem borderless ablakban. azota mar csak a nyilt teruleteken a varosban lassul. 50 fpsem van ami meg mindig tetulassu, de a DX12 lekepezo elvileg csokkenteni fogja a CPU overheadet szoval remenykedek.
viszont, 1080/ultran (AA nelkul) tolom egy 290X 4GB OCvel, es memoriaproblemat nem lattam (bar allitolag a varosi stutter amiatt van). illetve 5-6 egymasutani benchmarkkal sikerult CTDzni is egyszer amikor vegigprobaltam az osszes fobb beallitast.
-
Fitzgerald
veterán
Nekem 23.2 órám van benne eddig, nemrég értem vissza Golem Cityből. Golem City messze jobban tetszett mint Prága akármelyik része eddig a játékban. Azt nem tudom hogy vissza lehet-e majd menni, nem hiszem. Ami gáz. Mert egy elég nagy, részletesen kidolgozott helyszínről van szó, az a két óra amíg végig érsz az ott játszódó fő szálon (sok kúszás-mászással, felfedezéssel mondjuk 3-4), nagyon kevés.
Ami nem tetszett, hogy Golem Cityben a kimaxolt inventory is rettentesen gyorsan megtelik cuccal, vendor meg alig van, azok is messze, még mielőtt ARC területre érsz. Sok mindent kellett otthagynom.
Aki mondjuk nem stealth vonalon játszik, annak nem biztos hogy van ilyen problémája, mert fogy neki a lőszer, gránát. Én eddig csak a Jinn és a Dvali tagjait öltem meg a játékban, rendőrt, ARC tagot, civileket nem ölök. Meg egyébként is, túlságosan elhalmoz a játék cuccal, credittel, XP-vel, Praxis-el, legnehezebb fokozaton játszva is. Alapból túl sok Praxis-el indulsz, és minden kis hülyeségért túl sok XP-t kapsz.
Nem tudom hol járok a sztoriban, de ebből csak arra tudok következtetni, hogy a játék nem lesz túl hosszú. Az augmentjeim 2/3-a ki van maxolva már picivel Golem City után. -
Edem05
őstag
válasz
FoxiestFox #374 üzenetére
igen, sajnos.
(#373) .LnB: 40 óra környékén már vége volt, a többi már a második végigjátszós achi vadászathoz tartozik
-
-
Romvr
őstag
(#367) Szaby59
(#368) .LnB
(#369) dying_starA Patch előtt nem volt ilyen gondom. 3 órát játszottam megjelenés napján egy hibaüzenet nélkül. Most 5-10 percenként megkapom az Out of Memory-t.
Már elindítottam a Refound-ot, mert ez így ebben a formában már nem mókás. A HUD hülyeségével még kibékültem volna, hisz ez egy történet orientált játék. De azzal hogy a javítás után konkrétan játszhatatlanná vált a játék már nem.
-
Edem05
őstag
Én végeztem a játék végigjátszásával. Nem spoilerezek részeket így ebbe nem megyek bele, tömören, velősen fogalmazva szerintem hozza a Deus Ex élményt. Nekem nagyon tetszett. Minden kis zugba benéztem ahova csak tudtam, nem siettem. Szerintem kezdek egy második végigjátszást is achievement vadászat miatt.
-
-
Romvr
őstag
Najó most lett elegem ebből a játékból!
20 perc alatt kaptam 1 DXMK.exe által hozott "Out of Memory" üzenetet, meg egy Windows által hozott "running out of memory" üzenetet.
Megpróbálkozom egy refound-al habár már 4 órát játszottam vele. De így hogy 10 percenként kidob asztalra mert neki nem elég összesen 16+6Gb memória.
-
Így olvasva a hsz-eket, erősen az az érzésem, hogy kéne a topicba a spoiler gomb...
-
.LnB
titán
Na egy kicsit a játékmenetről.
9.2 órám van a játékban. Nagyjából ott tartok, hogy most javították meg az augmentációimat. Egy kicsit töredezettnek, nehézkesnek találom a játékmenet gördülékenységét. Elég szenvedősnek éreztem az eddigieket. Mármint nem is pontosan a játékmenet, hanem a történések gördülékenysége miatt. Ott van ugye a quest, hogy menjek el megjavíttatni az augjaimat a könyvtárba. Én ezt a Drahomir-os vonalon oldottam meg. Persze be is lopakodhattam volna, vagy rambózhattam volna a könyvtárba. De gondoltam megoldom ölés nélkül, békésen. Már itt kezdtem kaparni az arcomat mikor az a k*cs*g Drahomir sose akart átengedni, megcsináltam egy csomó mellékküldetést pedig azon a vonalon. Mindenki küldött mindenkihez, már nem értettem mi lesz a vége. Aztán a végén még mindig nem akart beengedni abba a zónába. És mindezekhez társult nagyon nagyon sok szöveg. Amiket nem lehet skippelni, mert az egyik ilyen szövegbe volt benne a megoldás is. (De nem jelezte a játék, ezért ha nem figyelsz akkor nem is tudod meg). Mégpedig, hogy fel kell nyomni Drahomir-t a rendőröknél, mert ő korrupt, vagyis inkább csak be van öltözve rendőrnek. Ezért beszélni kell egy rendőrcsajjal, aztán várni míg lelövik. Persze tök jó, hogy ilyenek vannak benne, meg mindenki úgy oldja meg ahogy akarja. De ez kicsit sok volt tegnap nekem. És ha belegondolok ez nem is a játék hibája, hanem az enyém. El vagyok szokva az ilyen körültekintést, és odafigyelést igénylő játékoktól. [ Módosította: ollie ]
-
Romvr
őstag
válasz
Fitzgerald #361 üzenetére
-
Fitzgerald
veterán
Mai peccs:
- Adjustments to the Mouse Sensitivity settings, which mean that you can now set sensitivity for the X and Y axis separately.
- Increased range of Mouse Sensitivity settings.
- Fixed an issue that could cause missing geometry in the Dubai level.
- Fixed an issue with player movement and running on stairs and sloped surfaces.
- Fixed various issues with 21:9 setups.
- Fixed an issue where the “Unmark All” prompt would stay on screen.
- Field of view setting now displays the angle used. -
Rossi
addikt
Tegnap este értem haza nyaralásból, első dolgom volt megnézni steamen, meg is akartam venni, mivel a HR nagy kedvencem volt.
Az értékelések miatt várok még vele pár hetet...
-
MageRG
addikt
válasz
proci985 #356 üzenetére
Az még hagyjám, de mekkora hülyének kell ülni a managementben egy ilyen döntéshez?
Tudják ezek mennyi idő egy PC-s single játékhoz összerakni egy save editort? Ez nem egy mobilos ingyenapp, hogy folyamatos csesztessen.
Kidobott pénz minden cent amit az in-game storeba öltek. -
proci985
MODERÁTOR
ahogy nezem egyetlen reviewben se volt bent, hogy mikrotranzakciok lesznek (marmint hogy a sztori modban). a Kotakust vegigneztem, abban egy szo nem volt errol, de mas reviewek se irtak rola.
igen, anelkul is jatszhato, de attol meg gyakorlatilag hazavagja a jatekmechanikat a fizetos cheat. lehet, hogy most meg jatszhato anelkul a jatek, de mi van, ha a kovetkezo AAs jateknal ugy lovik be a nehezseget, hogy P2W nelkul ne legyen esely? vagy mi lesz az "I never asked for this" moddal, aminel viszont nagyon is lehet ertelme a mikrotranzakcioknak, barmit is mondanak a fejlesztok. ez az a szellem a palackbol, amit nem kene kiengedni.
persze, vihar egy pohar biliben, de a HRbol megjelenes napjan jott az LE, MDbol megjelenes napjan jott a CE, a kovetkezonel pedig ki fogok varni. ahhoz kepest a HRnek mennyire siman ment a startja (es kb felkeszuleskent vegigmentem az elso Deus Exen otodszor es az IW harmadszor), ahhoz kepest az MD utan szerintem nem veszek tobb Square Enix jatekot megjelenes napjan.
-
Fitzgerald
veterán
Amit feljebb is írtam: a részletekkel nem foglalkoztak.
Nem él a világ. Csak néhány dolog: Bambán a semmibe néző, folyamatosan ugyanazt a hülyeséget hajtogató papír emberek, a nyílt erőszakon kívül semmi másra nem reagáló rendőrök (ha beleállsz az arcába, és közvetlen közelről a fejére célzol egy puskával ami majdnem akkora mint te magad, arra sem reagál semmit a rendőr amíg nem lősz, mindezt egy terrortámadás másnapján természetesen), pofával azt lopsz el amit akarsz bárkinek a lakásából/irodájából úgy hogy az végignézi az egészet szó nélkül (egyszer rám szóltak az egyik vendornál mert elraktam egy credit chipet, de eddig ennyi), ha leadsz egy lövést rejtőzködve, a rendőrök azonnal tudják merre vagy (ez nem minden npc-re igaz, általában csak az irányt tudják azonnal a pontos helyedet nem, bár az is lol).
A környezetükben történő dolgokra a karakterek nem reagálnak, tehát simán dobálhatsz ránézésre mázsás hűtőszekrényeket meg fémládákat össze-vissza, amíg a tárgy hozzájuk nem ér, addig nem kezdenek pánikolni. Ha 10 centivel mellette landol az említett hűtő amit 20 méterről dobok oda, az sem érdekli az npc-t. De amikor egy pöcsömnyi kartondobozzal fejbedobod, akkor azonnal kitör a pánik, és mindenki hanyatt-homlok menekül. A TF29 bázison a főnök asztalára felugorva nekiálsz teabaggingelni, ő akkor is csak néz maga elé.
Ezek annyira illúzióromboló dolgok. -
Xaels
félisten
válasz
FoxiestFox #353 üzenetére
Később jön a teljes 2 lemezes verzió is úgy olvastam.
-
-
Xaels
félisten
válasz
FoxiestFox #348 üzenetére
[link] elvileg már hozzáférhető.
-
-KP-
addikt
válasz
Fitzgerald #350 üzenetére
"csak itt már sokkal élesebben buknak ki azok a hiányosságok, amelyeket akkoriban még el-elnézett az ember a fejlesztőknek."
ezalatt mit értesz?
-
Fitzgerald
veterán
A sztori eddig nagyon rendben van szerintem, bár még messze a vége. Igyekszem mindent felfedezni, bejárni, elolvasni.
Azt nem mondanám hogy jobb mint a HR sztorija, inkább más. A játékmenet alapjaiban tök ugyanaz mint a HR-ben volt, csak itt már sokkal élesebben buknak ki azok a hiányosságok, amelyeket akkoriban még el-elnézett az ember a fejlesztőknek.@dying_star
Nem tudom ki szerezte a zenéjét, de megint megvan az a kis Mass Effect-re hajazó pittyegős indusztriális beütése az egésznek, ahogy a HR-ben is. Nem rossz.
-
Szerintem még senki sem ért a végére innen.
Arra is kíváncsi lennék, hogy a soundtrack milyen, továbbra is McCann dolgozott rajta, de meg tudott újulni eléggé vajon? A HR zenéjét hallgattam egy keveset. -
-KP-
addikt
sokat olvastam a bugokról, a mikrotranzakciókról, a gépigényről. de maga a játék / játékmenet / sztori milyen? jobb, mint a HR? vagy úgy kérdem, van legalább olyan jó?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus] #344 üzenetére
Attól hogy más hülye és lusta és megveszi ezeket a cuccokat, az miért zavar téged? Multi nincs a játékban, ergó ellened nincs előnye senkinek, az meg engem nem érdekel, hogy más hogy játszik. Én a fizetős cuccok nélkül játszom, azok nélkül is végig lehet tolni a játékot rendesen.
-
[Prolixus]
addikt
Erről van szó szó. Nem a tény a baj elsősorban, hogy van benne mikrotranzakció (főleg, hogy elvileg valóban opcionális), hanem amit ez az egész reprezentál, vagy úgymond, ami mögötte van.
Kvázi teljes árú játék esetén szeretnének még több pénzt lehúzni rólad, de úgy, hogy effektíve semmit nem adnak cserébe, semmi olyat, amiért plusz munkát kellet volna a játékba fektetniük. Ez a fajta mentalitás a cégtulajdonosoknak nagyon jó, a játékosoknak már kevésbé. Innen már csak egy lépés az, hogy féljátékot fognak árulni teljes áron, vagy tényleg csak mikrotranzakciókkal lehet majd érdemben haladni a következő Deus Ex játékban. Sokféle lehetőség van, lehetne sorolni. A lényeg az, hogy a szándék pofátlanul megvan arra, hogy minél kevesebb befektetett munkával keressenek minél több pénzt....ezzel a fajta mentalitással meg a játékos garantáltan csak szarul járhat. Arról nem is beszélve, hogy ha tényleg lesz erre igény, akkor sajnos még meg is lesz erősítve az egész üzletpolitika. Azt fogják látni a fejesek, hogy a hülye parasztnak el lehet adni a játékot effektíve 100 eurókért is, mert lusta, türelmetlen, hülye, és nem kellenek neki a kihívások. Minden lehúzós botrány kicsiben kezdődött...
-
Nekem ugyan még nem volt időm játszani vele, csak a benchmarkot indítottam olyan medium és high közötti beállításokkal (GTX 750 Ti 2GB-m van), de még így is látványosan szebb volt, mint a DXHR. Mondjuk csak 24 fps volt a benchmarkban átlag, de majd egy kicsit még állítgatok rajta.
-
Xaels
félisten
válasz
GeneraL_XTX #341 üzenetére
Keressék gennyesre magukat remek merchandise cuccokkal. Pólókkal, bögrékkel, perifériákkal és stb. Számomra az a visszataszító ebben, hogyha már 1 ember is használja akkor az nekik megerősítés lesz, hogy ez kell a népnek. Először csak ilyen mellékesek jönnek és később meg rákapnak és ellehetetlenítik az embert mint a mobilos piacon is csinálják... Ha kiadok 50-60EUR-ot egy teljes játékért akkor onnantól ne akarjanak mégtöbbet kiszedni a zsebemből semmilyen formában.
-
GeneraL_XTX
veterán
Most úgy mondjátok ezt a mikrotranzakciós dolgot, mintha fegyver lenne a fejetekhez tartva hogy vegyetek így bármit is. Ignorálod, és ennyi, mit zavar hogy más esetleg vesz. Én is raknék a játékomba, mert ha már fogok vele 4-5 hülyét már megérte...
Nem arról van szó, hogy a továbbjutás múlik ezeken, hanem h aki akar, gyorsabban fejlődhet, több pénze lehet.
-
MageRG
addikt
válasz
[Prolixus] #322 üzenetére
Nem olvastam végig a teljes topicot, de ez nagyon szép.
Azért ezen szvsz. felesleges felháborodni. Ez nem más, mint fizetős cheat. Ha béna vagy a játékban, még lehetsz hülye is, hogy fizetsz érte.
Legyen kikapcsolható és kalap.
Az más helyzet, ha direkt e köré tervezték a játékmenetet (értds: cheat nélkül k. nehéz). -
Fitzgerald
veterán
válasz
FoxiestFox #337 üzenetére
Én is nagy fan vagyok, és ahogy írtam igazából teljesen kompromisszumkész vagyok a technikai dolgokkal kapcsolatosan, ha okos játékmenetbeli újításokkal, bravúros designeri döntésekkel ki tudják balanszolni az összképet, és a hardverigényt a látványhoz igazítják.
Technikailag nem is elsősorban azt vártam ettől a játéktól hogy szebb legyen mint amilyen lett, hanem hogy a hardverigény igazodjon a látványhoz. Tehát ha nem kiemelkedően szép, akkor fusson kompromisszumok nélkül a gyengébb vasakon is.
Ha visszagondolunk végülis egyik Deus Ex sem volt kiemelkedően szép a maga idejében, ez tény.Fallout 4-el sem lett volna különösebb gondom, ha ez a balansz megvan.
-
válasz
Fitzgerald #333 üzenetére
Oké, igazad van, értelek persze.. remélhetőleg a problémás dolgokat javítani fogják a srácok.
Kicsit elfogult vagyok a játékkal, technikai követelményeim gyakorlatilag nincsenek, nekem kiváló lett volna az előző rész technikai színvonalán is. -
válasz
Akkor írogassátok ezeket, plz, a hivatalos oldalakra is - mármnit a játékmenet hibáit - hátha kijavítják, mire megveszem a játékot
-
.LnB
titán
válasz
"lolságokat" [link]
Éljenek a nyelvújítók!
-
Fitzgerald
veterán
válasz
FoxiestFox #332 üzenetére
Hát nem tudom te melyik HR-el játszottál, de biztos nem azzal amelyikkel én. A HR-el nem volt semmi komolyabb probléma megjelenéskor. Ehhez képest itt van makro-mikrolag, mindenféle crash, x/y tengely szarul lett belőve, és még olyan hardveren is szarul fut maximális beállításokon, aminek még 3 év múlva is el kell majd vinnie bármilyen játékot fullon lol.
Lapíts ha gondolod, lapítanak ők is mint szar a fűben. Nem lehet mindent azzal a szöveggel a szőnyeg alá söpörni hogy "ez egy Deus Ex játék, nem tech demó". Persze hogy nem tech demó, mégis szarul fut komoly gépeken. Oké hogy a te standardjaidnak megfelel a 30 fps mediumon, hidd el hogy aki tényleg fél milát költött gépre, annak meg nem. Ennek semmi köze ahhoz hogy ez Deus Ex játék, vagy Britney's Dance Beat.
Pont ez a felháborító benne.
De ez csak az egyik baj. Én pl. a technikai dolgokat sokkal könnyebben be tudom nyelni, mint a játékmenetbeli lolságokat, mert sajnos azokból is van sok.
Egyébként csak addig fogsz problémákról olvasni, amíg azokat ki nem javítják. Nem tovább.
A minden kúl lesz dolog meg reméljük tényleg úgy lesz lesz, csak aztán ne 7 hónappal a megjelenés után legyen minden kúl, ahogy az Arkham Knightnál. -
Szerintem és a tesztek szerint nem ennyire vészes a helyzet, csak megy a pánikkeltés, mind mindig.
Kicsit bugos, ez várható volt de, közel sem úgy, mint a Batman volt...
Itt a grafikára fappogó réteg veri a nyálát, hogy maxolva nem tökéletes a féllmilliós gépeiken... könyörgöm ez egy Deus Ex, ki nem tojja le a grafikát?
Akinél megüti a 30fps-t (és már egy HD6850-en is megüti, de lehet, lejjebb is) mediumon, az szépen lapítson, és próbálja meg élvezni a játékot önmagáért. Látszott az összehasonlító videón, hogy minimális különbség van a közepes és a magas beállítás között, plusz egy tucat fölösleges hülyeséget lehet levenni róla grafikailag.Szóval lassan jó lenne másról is olvasni, mint hogy kinél hány fps-t fut, mert ez nem egy nyamvadt Crysis, nem is techdemó, nem ez a célja... a legbosszantóbb bugokat biztos, hogy heteken belül kipatchelik belőle, jön a DX12 support, minden kúl lesz.
Tökre megértem, hogy bosszankodik, aki kiadott most 50-60 €-t rá, és nem tökéletes, de... valaki várta, hogy tökéletes lesz? HR sem volt az eleinte, legyetek türelemmel
Mindazonáltal, megvenni szerintem ezt is fél év múlva lesz értelme, mikor olcsóbb lesz, megkapott minden szükséges patchet, vagy esetleg, mikor majd ebből is jön a Director's Cut, mint a HR-ből.. az is ott érte el végleges formáját. -
.LnB
titán
válasz
Fitzgerald #329 üzenetére
Éreztem, hogy el kellene mennem, mert akár hányszor beléptem a lakásba mondja a komputer, hogy hívta a takarítókat. Ez már gyanús volt.
Meséljetek már pls részletesebben erről a saved games féle mikrotranzakcióról. Tényleg van ilyen? És ha igen mi az? (Nem tudom most ingame megnézni)
-
Kajak így reklámozta? Ez elég fosul hangzik. Nekem egyik nagy kedvencem a Metro sorozat, de ott is baromi idegesítő volt, hogy rendes plakátokon fő helyeken reklámozták Glukovszkij következő könyvét (Metro 2035). Meg mindenhol Metro könyvek voltak szétszórva. Most, ha néhány helyen ott van eldugva, akkor az jó kis easter egg, de így már inkább szánalmas és az élményt tönkretevő volt a dolog. Remélem nem szoknak erre rá.
-
Fitzgerald
veterán
Utazz el más városrészbe, majd gyere vissza később a lakásba.
@Romvr
Nekem 20-ra sosem esett még, AMD-s a játék (Jensen lakásában a hálószobában az aztalon is ott van az AMD reklám lol), AMD-sek nem szívnak olyan durván mint az nvidiások.
Bár vannak játékok, ahol ez meg pont fordítva van.
Mikrolag is van amúgy sok helyen.
Ha vsync nélkül Rivatunerben 62 fps-re állítom a frame limitet, akkor megszűnik. Fix 60 fps-en viszont van, gondolom vsynces 60 fps-el is ugyanez a helyzet.@Peace
Tényleg nem érdemes, ha tudom hogy ez lesz inkább megvártam volna amíg játszhatóra patchelik a játékot, mielőtt megveszem. Talán az ára is esik majd addigra.
-
Peace
nagyúr
válasz
Fitzgerald #318 üzenetére
Akkor kicsit megnyugodtam, hogy meg sem fordult a fejemben a vásárlás a videókártyám miatt. Ezek tényleg elég húzósak, amiket itt olvasok.
-
Departed
őstag
Egy 50 eurós AAA játéknál kifejezetten meredek ha ilyen plusz lehúzással találkozik a játékos. Mindenképp a "süljön le az arcodról a bőr" kategória.
Teljes bojkott kéne az ilyeneknek, ha senki sem vesz (miért venne, most adott ki mondjuk 15ezret a játékra banyek) akkor hátha nem próbálkoznak vele legközelebb.
Performance növelő patch akkor lesz vajon? Az a minimum hogy egy 100ezres kártyával (RX480) max beállításon FullHD 60 fps meglegyen. Ha jól tudom a DE:MD az első játék, ami annyira nincs optimalizálva hogy ezt nem teljesíti.
-
Romvr
őstag
"Hanem az olyan dolgok miatt, amikor mesterlövész puskával a második emeletről tökéletes takarásból egy szoba közepéről fejbelősz valakit az utcán 80 méterre, majd fél perccel később már három rendőr szalad be a lakásba ahol vagy"
Vagy mikor lopakodva leversz egy zsarut, amit véletlen meglát egy másik. Aztán álcában, noise cancell-el 20 méterrel odébb elbújsz egy láda mögé és látod a térképen hogy pontosan, megállás nélkül megy a rendőr oda ahol vagy, holott vagy 30 hely van a közelben ahol még lehetek. De nem, keresés és tétovázás nélkül pont megtalál. Én ilyennel találkoztam, de csak egyszer.
De persze mikor Dash-el megyek végig az utcán, vagy felugrálok minden tereptárgyra az senkinek még csak fel sem tűnik. Ha álcában elbújok akkor rögtön megtalálnakA mikrotranzakcióknak meg pedig semmi rételme valóban. Főleg olyanok hogy még praxis csomag... nagyjából 2 perc alatt találsz neten ingyenes trainert ami ad 100-at. Tovább nem mentem, mert csak ez tűnt fel hogy kínálgatta a fejlesztő menüben "Vegyél Praxis pontont, csak 3~ dollár" Hát anyádat reklámozd plakáton, ne ilyen hülyeséget! Remélem a DX következő részében már a HUD is reklámozni fogja a stúdió "we need more money, buy this digital glass of nothing. Now only for 9.99$." lehetőségét. Lassan ad-blocker-t kell használni már egy játéknál is.
A Performance issue pedig számít, hisz nagyban befolyásolja a játékélményt ha akció közben a 60 FPS-ről 20-ra zuhan be, hogy aztán felmenjen 80-ra és ismét 20-ra.
-
.LnB
titán
Tegnap nyomtam vele. De csak lődörögtem Prágában. Elég vagányul meg van csinálva a város. Tetszik a design, tetszenek a bútorok, meg a ruhák. És egy kicsit HL2 City17 érzésem volt.
Viszont a szotival nem haladtam semmit. A drogos mellékküldetést keztem el, bejutottam a kijelölt apartmanba, (hívtam a takarítókat.
) de nem jutottam azzal a mellékküldivel előrébb. Semmit nem találok a lakásban.
Van egy grafikai beállítás, a Sharper. Azt próbáljátok meg kikapcsolva. A teljesítményt nem növeli. De itt írtam róla, hogy nekem valami fura a grafikával. És ez volt ez. Ha be van kapcsolva, akkor minden élnek, meg mindennek marha vastag kontúrt rajzol a grafikus motor. Kikapcsolva sokkal tisztább, természetesebb lesz a látvány.
-
proci985
MODERÁTOR
Várjatok vele. Katasztrofálisan fut, az UI pedig bugos. A mikrotranzakciokkal nem biztos lesz valami, de jelenleg kb borderline jatszhatatlan.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
[Prolixus] #321 üzenetére
Reméljük hogy igen, mert akkor kénytelenek lesznek normálisan befejezni a játékot.
12 óra játék után (nem sok mindent csináltam ma) egyre lejjebb hagy amúgy a lelkesedésem, és nekem sem a technikai problémák miatt.
Hanem az olyan dolgok miatt, amikor mesterlövész puskával a második emeletről tökéletes takarásból egy szoba közepéről fejbelősz valakit az utcán 80 méterre, majd fél perccel később már három rendőr szalad be a lakásba ahol vagy, és természetesen pontosan tudják hogy a lakás mely szegletében kell hogy keressenek.
Most ők vagy a világ legjobb, egyfajta hatodik érzékkel rendelkező ballisztikusai (akkor nem az utcán kolbászolnának rendőrként), akik a lövés utáni pillanatban azonnal meg tudják mondani, hogy azt pontosan milyen irányból, távolságból, magasságból, szögből adták le; vagy valami olyan augmentjük van, ami mindezt lehetővé teszi.
Jah hogy az nincs, mert még engem b@sztatnak a metróból kifelé, amiért nekem vannak augmentjeim.
Az egyik leggyökerebb designeri döntés meg eddig az, hogy amikor keresnek, akkor fut egy kis számláló fent a sarokban, ami azt mutatja hogy meddig van riadó, meddig keresnek lol. Ezt nemrég vettem csak észre, mert eddig nem nagyon volt riadó.
Úgyhogy inkább arról van szó, hogy alapvető játékmechanizmusokat sikerült teljesen elbaszni, és ezzel gyakorlatilag ellehetetleníteni azt, hogy a játékos képes legyen immerzív módon megélni a játék élményét.
Végigjátszom mert a sztori érdekel, de most már inkább tűnik úgy, hogy ez a játék is a Fallout 4 mellé kerül hamarosan az elmúlt évek nagy csalódásai közé. -
[Prolixus]
addikt
Kár, hogy már nem lehet szerkeszteni...mindenesetre egy nagyon érdekes review. Azt hiszem pont beletalált, miért is nem lehet lefitymálni a mikrotranzakciókat egy single játékban, hogy "ne törődj vele, opcionális".
"Disgraceful. Forget the framerate, forget the performance issues. They're trivial, the common upset of a cutting edge game that reached for more than it should have.
The mere presence of an in-game store on a single player game is an insult to the playerbase, the franchise, and just plain common decency.
In the brief time this review has been in existence I have been swarmed by comments that my reasoning is invalid. That the presence of an optional store is irrelevant to gameplay.
I ask back. Is it? Are you sure?
The original Deus Ex was a masterpiece of resource management. There was meaning in your choice of whch augments, which skills, if you used lockpicks or multitools or bullets.
And in Mankind Divided you can trivialize all that effort for the low low price of whatever. $3.99 gets you 5 praxis points. There go all those hard decisions, for less than the price of lunch.And I'm being told this isn't going to impact game design?
The game developers and producers want our money. They are putting out a product designed to entice us to give it to them. This product crosses a line. This business model is unethical. It damages the integrity of the game design, it insults the players, and it must not be condoned.
And this isn't an issue worth making a review over?"
-
[Prolixus]
addikt
"Szuper" ezeket olvasni. Batman kaliberű blama lesz vajon ebből is?
-
proci985
MODERÁTOR
WSGF rosszul irja, van 48:9es eyefinity es mukodik rendesen.
egyebkent rosszul fut de meg probalok rajonni miert.
-
Fitzgerald
veterán
Na áll a bál már Steamen, jöjjön aki tud, csináljunk nagy balhét hogy rendbe tegyék a játékot. Szokásos "nem ismerjük el hogy szarul optimalizáltunk, maximális beállításokon kell a legerősebb vas a játék alá" bullshit szöveggel ugrottak neki Eidosék. Majd rájönnek hogy ez nekik sem fog bejönni, ilyet ma már nem nyel be a PC-s játékostársadalom. A köcsög mikrotranzakciókat persze volt idejük belerakni megjelenésre.
-
Fitzgerald
veterán
Kilenc játékóra alatt azóta én is belefutottam mindenféle ronyóba.
Sarif nyaktól lefelé nem látszik, hiányzik a fegyver bizonyos karakterek kezéből, néha elmegy a hang átvezetők közben, stb. A második városrészben már a framerate sem stabil.
Betörtem egy lakásba, a smart home rám hívta a zsarukat. Fent elbújok a galérián, várom mikor jön fel valamelyik körülnézni. Bejönnek, körülnéznek lent, nothing to report, és mennek ki lol.
A slusszpoén, hogy lent a szoba közepén ott van szem előtt egy raklapnyi teli Neon inhalátor (az egy drog a játékban), mert valami drogdíler lakásában vagyok. Még nagyobb lol.
A rendőröket láthatóan az sem izgatja különösebben, ha a második emeletről a fejükre ugrok fegyverrel a kezemben, csak a checkpointoknál legyenek rendben a papírok.
Sajnos most már látni hogy szartak a részletekre. -
Romvr
őstag
Nekem ilyen értékeket produkál Ultra, No-MSAA, Contact hardening ON, Parallax ON
Illetve már kétszer kaptam Out of Memory hibaüzenetet mikor tabot vagy esc-t nyomtam játék közben.
Ezen felül a 21:9-es képarány tele van hibákkal:
- A HUD 16:9-hez igazodva jelenik meg, Ezzel még tudnék élni- A Waypoint jelölők el vannak csúszva méterekkel
- Párbeszédnél ilyenek látszanak néha
Szóval jól sikerült port lett.
-
.LnB
titán
Hasznos beállítások/bütykölések: [link]
-
Romvr
őstag
Na most kaptam egy "Out of Memory" hibaüzenetet. Ezek szerint nem elég neki 16Gb RAM és 6Gb VRAM?
-
-
sheep
addikt
Üdv,
szemezek a játékkal mert nagy kedvenc a sorozat, de egyelőre várok picit hogy milyenek lesznek a visszajelzések.
A Human Revolution szintjét hozza kb. a történet/grafika/irányítás? Vagy egyszerűbb lett az egész?
Tolja vki gtx970-nel? Jól fut rajta?
Láttam hogy pár embernél előjöttek fura grafikai anomáliák is. Remélem azért nem játszhatatlanul bugos. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
BalaNce87 #286 üzenetére
egyreszt textura valtozatossag, masreszt crysis1ben alig volt post process a HRhez kepest is.
viszont Crysis is szerette a memoriat, 5.5-6GBt siman megzabalt.
8800GTvel egyebkent tenyleg kb elketyegett fHD ultran eloszor kb a 6950 2GBmmel futott rendesen.
---
postan a CE, vegre este el tudom hozni.
----
multiGPUval tolja valaki?
-
.LnB
titán
Egérgyorsítás kikapcsolható valami buherával (melóból nem tudok steam-en olvasgatni, ott lehet van rá megoldás)? Mert levettem 6-osra (az a legkisebb) az egérgyorsaságot, de még így is gyors nekem.
-
-
Romvr
őstag
Hát tényleg nem az. Főleg ha észrevesznek és aztán úgy kell fedezéktől-fedezékig vetődni, hogy ismét használni tudd a "non-lethal" take-down-t, de persze közben gránátot dobálnak meg 6 irányból lőnek. Úgy vettem észre hogy az AI nem lett olyan rossz mert bekerítettek, sarokba szorítottak ahol tudtak. A tranq.sniperrel így szenvedés volt, de megoldottam.
-
Romvr
őstag
Bár én még csak a Dubaiozáson meg a vonatos részen vagyok túl de eddig nekem tetszik. Azt sajnálom hogy nem lehet a HR mentésétől folytatni, de mivel mindegyik befejezést végigjátszottam anno, így sem vagyok elveszve. A grafikai-upgrade sokat dob a hangulaton és a lopakodós részt is kicsit fejlesztették ezzel a point-and-click megoldással, amit én szeretek. Az előző részt is non-lethal lopakodással jobban szerettem játszani mint Rambozással.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na az ilyenkor szokásos PC-s hardveres témán túl kinek mi a véleménye a játékról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Borderlands 4
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Házimozi haladó szinten
- E-roller topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kempingezés és sátrazás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest