- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fitzgerald #608 üzenetére
Jensen sztori lezárása és a Denton sztori megnyitása? Nem lenne rossz
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald #606 üzenetére
Novemberi jó hír, de jobb később, mint soha:
Miután az Embracer Group tavaly felvásárolta a Deus Ex, Thief, Tomb Raider IP-ket (meg még egy rakás kisebb IP-t is), kiderült, hogy készül az új Deus Ex.
Még nagyon korai szakaszban jár a fejlesztés, de az Embracer 2028.-ig öt AAA címmel akar előrukkolni, ezek között biztosan lesz egy Deus Ex játék, ami nagy valószínűséggel a Jensen-sztori lezárása.
Majdnem 100% hogy jön egy új Thief játék is, illetve korábbi nagy címek remakejei is várhatóak.
A Thief esetében én még titokban reménykedek, hogy nem a 2014.-es játékból akarnak majd építkezni, hanem inkább megpróbálják összetrombitálni az eredeti trilógiáért felelős egykori Looking Glass/Ion Storm csapatok még aktív tagjait...de lehet bilibe lóg a kezem. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Fitzgerald #573 üzenetére
Azt jól gondolom, hogy a DLC-k nem az alapjátékba vannak integrálva, hanem a főmenüből külön érhetőek el? Mintha ott lenne egy ilyen menüpont, de nem vagyok benne biztos....
-
-KP-
addikt
válasz
Fitzgerald #536 üzenetére
Szerintem a menedzserek nem feltétlen így gondolkodonak. Van előttük 200 játék, 2 darab számmal kb. Mennyibe került a fejlesztés, mennyi hasznot termelt. Kicsit sarkalatos, de nem áll messze a valóságtól.
-
-KP-
addikt
válasz
Fitzgerald #524 üzenetére
én 3 évente veszek kb. 1 single játékot, úgyhogy most az egyszer kibírom. de megértem a te nézőpontodat is.
-
válasz
Fitzgerald #490 üzenetére
A te dolgod ,en azert nem fogok lopott bankartyaval uzletelo emberektol vasarolni
-
válasz
Fitzgerald #485 üzenetére
Mindenki 50ert vette mivel annyiba kerul steamen. Lehet olcsobban is meg lehetne szerezni lopott peldanyokat g2a-n paypalal ,de no thx.
-
Xaels
félisten
válasz
Fitzgerald #454 üzenetére
Felraktad hozzá az új Crimson drivert is?
Download the new Crimson 16.9.1 driver with DirectX 12 support for Deus Ex: Mankind Divided! www.amd.com/drivers -
-KP-
addikt
válasz
Fitzgerald #436 üzenetére
igen egyetértek, de:
akik túszokat szednek és egy bombát raknak a szobájuk közepére, ahol fogvatartják őket, azokat nehogymár ártatlannak kezeljem. Ráadásul egy részen meg is öltek egy tudóst, amin az egyik jól elnevetgél, egy másik azt mondja megérdemelték. Szóval az ilyeneket miért kellene életben hagyni? -
hitvanyalak
senior tag
válasz
Fitzgerald #427 üzenetére
Így van, néha tényleg nagyon furák. Amikor még szoktam a gombokat, véletlenül guggolás helyett mellbe rúgtam egy rendőrnőt, és nem szólt senki érte. De amikor átmentem egy már feloldott ajtón, rohant be két rendőr...
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Fitzgerald #427 üzenetére
Nekem feljöttek mind a ketten, és rendesen szétnéztek...Illetve benézték De te az első napon játszottál vele, lehet azóta peccseltek valamit.
-
Romvr
őstag
válasz
Fitzgerald #417 üzenetére
" Fixed issues where the UI was offset at some aspect ratios, such as 21:9."
Na végre játszhatok újra FullScreen-ben! Megcsinálták a Markerek elcsúszásának problémáját!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Fitzgerald #417 üzenetére
a spaces dolog nekem fel se tunt a legvegeig, nagyon korulmenyesre csinaltak/nehez volt kozben mozogni szoval nem nagyon hasznaltam.
aztan az utolso szobában ahol fedezekbol mentettem egyet, na ott tunt fel, hogy miert rohan ki mindig elso lepesnek a fedezekbol...
---
es ugy nez ki vegre kijavitottak a FoV problemakat.
marcsak a performance hibak maradtak, de arra szerintem nem lesz patch a DX12 updateig.
daa-raa: állítólag a minimal kornyeken lehuzott grafikával rendesen fut.
-
válasz
Fitzgerald #400 üzenetére
A Human Revolution elvileg a Crystal motoron futott, azért volt olyan butácska grafikailag... én azt hittem, azt csiszolgatták most tovább (mert nagyon sok modellt átmentettek, hogy megőrizzék a design egységességét), de ez a Dawn-on megy, ami egy moddolt Glacier 2, ha jól tudom, tehát van benne potenciál... persze nem egy mai, grafikára kihegyezett cucc, viszont szerintem sokkal-sokkal szebb lett a játék, mint az elődje (hozzáteszem, azzal sem volt semmi bajom), igaz, nem 6 évvel szebb, de legalább történt valami.
-
Romvr
őstag
válasz
Fitzgerald #384 üzenetére
Én a Stun Snipert választottam az elején, így közeli célpontokhoz csak a két kezem volt. Ezért tűnt logikus megoldásnak inkább erre költeni. Sokszor húzott ki a bajból és inkább azt veszem elő olyankor mint a gépfegyvert.
-
-KP-
addikt
válasz
Fitzgerald #381 üzenetére
bocs, de ezzel vitatkoznék. smart vision auggal nevetségesen egyszerű a harc. fejlövés fejlövés után. give me deus ex is nevetségesen egyszerű. aztán ott van a lézeres mod, amit fel lehet tenni a fegyverekre. aztán ott a typhoon aug, meg a Titan aug.
azt viszont elismerem, egyes részeken tényleg gyorsabb láthatatlanul végigosonni.
-
Romvr
őstag
válasz
Fitzgerald #381 üzenetére
"Az szar ha ilyen hamar vége lesz, mert azért a sztorit élvezem."
Nekem egyelőre 7 órám van a játékban, de én most úgy játszom hogy minden mellékküldetést megcsinálok és csak non-lethal üzemmódban megyek. Így kicsit tovább tart mintha mészárolnék, mert igyekszem mindenhol a Ghost Bónuszt is megkapni. Azzal a kézből kijövő sokkoló-dárdás Aug-al némileg egyszerűbb intézkedni ha mégis bajba kerülnék és mindenki jól jár
Technikai érdekesség: Beállítottam a PageFilet 32Gb-ra a C meghajtón, mert eddig csak 2 Gb-ot hagytam és folyton jött az Out of memory üzenet a legutolsó patch óta, ahogy figyeltem mindig betelt az a 2GB. Így már 10Gb RAM-ot és 12 GB Page Filet is képes megtölteni a játék. Érezhetően simábban fut, eddig csak egyszer Crash-elt ki asztalra, de akkor üzenet nélkül. Szóval aki teheti és nincs 32Gb fizikai memóriája az legalább 16Gb pagefile-t állítson be manuálisan, mert a játék nálam 22Gb-ot megtölt... Bár lehet hogy csak az én gépem egy "Special little snowflake"
-
Edem05
őstag
válasz
Fitzgerald #377 üzenetére
Sajnos nem lehet már vissza menni Golem City-be. Pedig az a rész nekem is jobban bejött. Próbáltam én is lopakodósra venni az első végigjátszást de nem sikerült. Majd most másodikra talán összejön hogy nem ölök meg senkit meg nem fújnak riadót. Aztán rájöttem arra is, hogy nem igazán kell felvennem így semmi fegyvert mert csak megtelik az inventory. Úgy is csak egy Stunt Gun-t használok. Majd még beszerzek egy Tranquilizer Rifle-t. Amúgy készülj, hogy nemsokára a végére érsz. Még mászkálsz kicsit Párgában, jön London és vége/főcím
-
Romvr
őstag
válasz
Fitzgerald #361 üzenetére
-
-KP-
addikt
válasz
Fitzgerald #350 üzenetére
"csak itt már sokkal élesebben buknak ki azok a hiányosságok, amelyeket akkoriban még el-elnézett az ember a fejlesztőknek."
ezalatt mit értesz?
-
válasz
Fitzgerald #333 üzenetére
Oké, igazad van, értelek persze.. remélhetőleg a problémás dolgokat javítani fogják a srácok.
Kicsit elfogult vagyok a játékkal, technikai követelményeim gyakorlatilag nincsenek, nekem kiváló lett volna az előző rész technikai színvonalán is. -
válasz
Akkor írogassátok ezeket, plz, a hivatalos oldalakra is - mármnit a játékmenet hibáit - hátha kijavítják, mire megveszem a játékot
-
.LnB
titán
válasz
"lolságokat" [link]
Éljenek a nyelvújítók!
-
.LnB
titán
válasz
Fitzgerald #329 üzenetére
Éreztem, hogy el kellene mennem, mert akár hányszor beléptem a lakásba mondja a komputer, hogy hívta a takarítókat. Ez már gyanús volt.
Meséljetek már pls részletesebben erről a saved games féle mikrotranzakcióról. Tényleg van ilyen? És ha igen mi az? (Nem tudom most ingame megnézni)
-
Peace
nagyúr
válasz
Fitzgerald #318 üzenetére
Akkor kicsit megnyugodtam, hogy meg sem fordult a fejemben a vásárlás a videókártyám miatt. Ezek tényleg elég húzósak, amiket itt olvasok.
-
.LnB
titán
válasz
Fitzgerald #282 üzenetére
Jól leírtad. Főleg a grafikai részt. Én is miután belőttem a benchmark-ba 60fps-re az átlag fps-t, a játékban sokszor több mint a duplája volt. De ingadozó azért. És igen a látvány nem szép. Főleg, hogy mint ha az egész képernyőn lenne valami fura szűrő. Amit én legutóbb a SW: Battlefront-ban láttam az egyik sweet fx present használatakor. ([link] itt egy kép példának, de nem tudom rendesen megmagyarázni, hogy mi az. A fegyvernél olyan furák az élek, meg a színátmenetelek. Ilyen a MD is).
És ezeket a körvonalakat, kiemeléseket, meg mindenféle indukátort én kikapcsoltam. Nagyon illúziórombolóak szerintem.
(#281) _Gugu_ Azért is írtam, hogy nem sokat játszottam még vele. Ez csak első benyomás volt. Szerintem félreteszem most a játékot, és majd valamikor végigjátszom.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Fitzgerald #243 üzenetére
Igen sajnos ez így van, ha több önkontroll és kollektív öntudat lenne a játékosokban, akkor nem tartanánk itt.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Fitzgerald #230 üzenetére
Szerintem két külön dolog az, ha a játék nem úgy sikerül, ahogy elvárjuk, meg az, ha a játék minőségétől függetlenül megtoldják mindenféle pofátlan, "keveset adunk de sokat kérünk" pénzlehúzó extrával, mint az említett soványka SP, mikrotranzakciók stb. Ja persze, nem kötelező megvenni. Viszont ezek létezése már sokat elárul a prioritásokról és az észjárásokról, ami sok jót nem vetít előre azért a jövővel kapcsolatban (és itt most nem feltétlen közvetlenül a fejlesztőket okolom!).
Előbbi eset előfordult régen is, most is, és elő is fog fordulni, még ideális körülmények között is félrecsúszhat a fejlesztés. Utóbbi dolog viszont a már említett szomorú trend, amibe a Deus Ex is becsatornázódott most. Én ezen sírok igazából.
És akkor még tegyük hozzá, hogy azért még mindig vannak olyan sikeres bástyák az iparban, amik nem követik ezt az utat, lásd CDPR és a Witcher 3. Ők nem hozakodtak elő mindenféle pofátlan pénzlehúzó manőverrel, attól függetlenül, hogy milyen is lett az alapjátékok, mennyire felelt meg az elvárásoknak. Szóval a szomorú trend nyilván adott, de nem lenne kötelező követni, anyagilag sem feltétlen ez az út kifizetődőbb.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Invisible War sok szempontbol jobb volt, mint az elso resz (bar nem egeszeben). Amikor kijott eleg sok baja volt de par evente elo szoktam venni es meglepoen jol oregedett.
-
Departed
őstag
válasz
Részemről megvettem az új részt, mert végigjátszottam eddig mindet; az IW-t is imádtam, a HR-t meg méginkább.
Érdekel a világ, a játékmenet, a hangulat mindig megfog benne, és remek játékoknak tartom őket amiket igényes csapatok készítettek.
A DLC, early, season pass stb. alapvetően azokat nem érinti akik csak végig akarják játszani ráérősen belemerülve a játékot és semmi több. Én ilyen vagyok.Szóval 9kor leteszem a kislányomat aludni és indulhat az Adam Jensen time.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Fitzgerald #223 üzenetére
Így figyelgetve a játékkal kapcsolatos híreket, tökéletesen hasonló véleményem van nekem is. Úgy gondoltam, hogy hamarosan a gépfejlesztésem utána beruházok a játékra. De az események és a kissé harmatos kritikák (itt főleg a fősztori rövidségére és relatíve jelentéktelenségégre gondolok) után, úgy gondolom jó lesz ez majd 15 euróért is.
Így látatlanban persze nem teljesen fair pocskondiázni, de vessünk csak egy pillantást arra, hogy honnan indult a Deus Ex sorozat és hova jutott. Szomorú ugye?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Fitzgerald #173 üzenetére
Én is streamelnék már, de dolgozom.
-
Rossi
addikt
válasz
Fitzgerald #129 üzenetére
Kamu nem kamu, nem tétel 16GB RAM...
Köv. gépembe 32GB DDR4-et fogok rakni, aztán 3 évig az is eldöcög majd.
-
válasz
Fitzgerald #129 üzenetére
Szerintem a hanganyag lesz sok, mint az előzőben.
Gépigény alapján pedig ezzel sem mostanában fogok játszani. -
hitvanyalak
senior tag
válasz
Fitzgerald #123 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest