- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
proci985 #407 üzenetére
Na én itt sajnálom hogy első DX játék nekem kimaradt. Így viszont ha az MD direkt folytatása az, akkor kíváncsi vagyok hogy akarnak majd Mankind Divided-nek folytatást csinálni. Jön esetleg régi részek remaster kiadása? Mert ahogy tudom a sztori az utolsó DX-ben eléggé úgy van lezárva, hogy azt nehéz lenne folytatni.
szerk: Francokat, jönnek a zidegenek, az idegenekkel minden sztorit lehet folytatni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na megvagyok a Pacifist végigjátszással. Gyilok nélkül pont 20 óra volt a végigjátszás, de melléküldiket hagytam, az majd a 2. végigjátszásnál jön majd.
A vége nekem csalódás, komolyabb dolgokra számítottam.
szerk:
OK egy dolog azért tetszett.
A doki mint Illuminati tag. Anyád.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Marchenko-t mindenképp meg kell ölni? Fél órája lövöm stun sniperrel a fejét, de semmi. Próbálkozta camuflage-ból leütni, de visszavág.
Ok megvan.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hitvanyalak #397 üzenetére
Annyi a spoiler, hogy aktiválták a spoiler tag-ot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus] #344 üzenetére
Attól hogy más hülye és lusta és megveszi ezeket a cuccokat, az miért zavar téged? Multi nincs a játékban, ergó ellened nincs előnye senkinek, az meg engem nem érdekel, hogy más hogy játszik. Én a fizetős cuccok nélkül játszom, azok nélkül is végig lehet tolni a játékot rendesen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na az ilyenkor szokásos PC-s hardveres témán túl kinek mi a véleménye a játékról?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Látszik nem toltam elődöt. Árusokat merre találok? Illetve az energiámat hogy tudom feltölteni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #246 üzenetére
Ismerős az előbb már játszott vele.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Már indul PC-n is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #199 üzenetére
De igen, mondjuk nem értem én sem hogy mért nem éjféltől.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #197 üzenetére
PC-n este 6-tól. Konzolokon már éjféltől játszható.
szerk: Nem is mondtam, de rövid ideig az én streamemben is látható volt: a játék elején van recap videó, szóval ha valakinek kimaradt az előző rész, az is kap egy összfoglalót kb 10 percben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
wjbhbdux #186 üzenetére
"Hivatalos megjelenés előtt kiadói engedéllyel mehetnek csak a játékok általában."
Mondj valami újat!
Nem azt mondtam hogy bannoltak, hanem hogy nem működik a Twitch xbox-on. A játék bizonyos régiókban megjelent (Szingapúr, Új-Zéland), hivatalosan játszok vele, de ha nagyon akartam volna engedélyt is szerzek. Valamiért Xbox Twitch kliens nem szeret engem.
Amúgy a játék nagyon jó, 4 főküldetést csináltam meg, meg pár aprót, full silent no kill végigjátszást csinálok és eddig kb 4 órát játszottam vele.
És még sehol sem vagyok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Fitzgerald #173 üzenetére
Én is streamelnék már, de dolgozom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
2 óra Deus Ex: Mankind Divided
(valakik idő előtt hozzájutottak PS4 kiadáshoz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest