- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
ajánlanám a deus ex gmdx modot. tartalmaz hd textúrákat, a new vision grafikai tuningot, felturbózott mesterséges intelligenciát és egy halom egyéb változtatást. ezzel nem azt mondom, hogy nem lesz fapados a grafika mai szemmel, de ha ezen túl tudsz lépni, a játékélmény miatt megéri.
http://www.moddb.com/mods/gmdx
-
Romvr
őstag
"Jön esetleg régi részek remaster kiadása?"
Ha megcsinálnák a régi részeket ezzel a játékmotorral (+javítások
) meg némi extra tartalommal, akkor máris lenne egy vásárlójuk 0 day
Persze ez nem valószínű, bár a COD n+1-et is el tudják adni akkor miért ne lehetne megcsinálni egy 16 éves játékból új játékot annak a generációnak akik akkor még túl fiatalok voltak? Sajnos mire kiadogatnák a DX és a DX IW-t, a HR lenne már annyira elavult hogy kezdhetnék elölről(feltéve hogy folytatják az ~5 év / rész tendenciát)
-
proci985
MODERÁTOR
maradtak még elvarratlan szálak, azért az MD és a Deus Ex között van 20+ év.
a Deus Ex a martial law bevezetésével indul és a Deus Ex / IW közötti 20 évben is bőven van még lehetőség.
Deus Exet tényleg nagyon ajánlom. what a shame.
-
-
proci985
MODERÁTOR
en tennek vele egy probat. steamen akcioban filleres, nagyon jol oregedett, a GUIje modern es eleg hasonloan mukodik az ujakhoz. modding community van, szoval 1080p support/remaster van valamennyire. szvsz a valaha volt egyik legjobb fps a mai napig.
idegenek:
azt mar a Deus Exben ellottek, sajnos tokhulye genetikai kiserletekrol van szo szoval az nem viszi elobbre a sztorit . Deus Exben egy sor konspiracios teoriat integraltak, az idegenek voltak ebbol messze a legfurcsabbak.
IW lezaras:
a harom canon befejezes a sotet kozepkor (gyakorlatilag a technologia megsemmisulese), a kozos tudat (az egesz emberiseg beintegralasa a JC+Helios komboba, tehat a Machine God fele ascension eljon) es az Omar (kozos tudat egy nuklearis haboruban elpusztult folddel). a noncanon/secret befejezes a release party a klubban . ezert is irtam, hogy hianyoltam picit a scifi transzhumanista es technokrata nezopontot a jatekbol ami markansabban volt jelen az elozo reszekben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na megvagyok a Pacifist végigjátszással. Gyilok nélkül pont 20 óra volt a végigjátszás, de melléküldiket hagytam, az majd a 2. végigjátszásnál jön majd.
A vége nekem csalódás, komolyabb dolgokra számítottam.
szerk:
OK egy dolog azért tetszett.
A doki mint Illuminati tag. Anyád.
-
-
proci985
MODERÁTOR
ahogy nezem egyetlen reviewben se volt bent, hogy mikrotranzakciok lesznek (marmint hogy a sztori modban). a Kotakust vegigneztem, abban egy szo nem volt errol, de mas reviewek se irtak rola.
igen, anelkul is jatszhato, de attol meg gyakorlatilag hazavagja a jatekmechanikat a fizetos cheat. lehet, hogy most meg jatszhato anelkul a jatek, de mi van, ha a kovetkezo AAs jateknal ugy lovik be a nehezseget, hogy P2W nelkul ne legyen esely? vagy mi lesz az "I never asked for this" moddal, aminel viszont nagyon is lehet ertelme a mikrotranzakcioknak, barmit is mondanak a fejlesztok. ez az a szellem a palackbol, amit nem kene kiengedni.
persze, vihar egy pohar biliben, de a HRbol megjelenes napjan jott az LE, MDbol megjelenes napjan jott a CE, a kovetkezonel pedig ki fogok varni. ahhoz kepest a HRnek mennyire siman ment a startja (es kb felkeszuleskent vegigmentem az elso Deus Exen otodszor es az IW harmadszor), ahhoz kepest az MD utan szerintem nem veszek tobb Square Enix jatekot megjelenes napjan.
-
-
Romvr
őstag
Hát tényleg nem az. Főleg ha észrevesznek és aztán úgy kell fedezéktől-fedezékig vetődni, hogy ismét használni tudd a "non-lethal" take-down-t, de persze közben gránátot dobálnak meg 6 irányból lőnek. Úgy vettem észre hogy az AI nem lett olyan rossz mert bekerítettek, sarokba szorítottak ahol tudtak. A tranq.sniperrel így szenvedés volt, de megoldottam.
-
Romvr
őstag
Bár én még csak a Dubaiozáson meg a vonatos részen vagyok túl de eddig nekem tetszik. Azt sajnálom hogy nem lehet a HR mentésétől folytatni, de mivel mindegyik befejezést végigjátszottam anno, így sem vagyok elveszve. A grafikai-upgrade sokat dob a hangulaton és a lopakodós részt is kicsit fejlesztették ezzel a point-and-click megoldással, amit én szeretek. Az előző részt is non-lethal lopakodással jobban szerettem játszani mint Rambozással.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest