- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-KP-
addikt
értem én, hogy menteni akarod a mundér becsületét. de szerintem szimplán nincs igazad. szerintem a kiadók sara, hogy nincs elég erőforrás/ember a tesztelésre. szerintem szeretnek mindenen spórolni és csak a szükséges ill. elégséges elvet követik. függetlenül attól, mennyire bonyolultak a programok.
-
.LnB
titán
Nem, igazad van azt hülyeség volt így kijelentenem.
Megpróbálom finomabban megfogalmazni. Úgy gondolom, hogy nem bonyolultabbak. De még ha tévedek is. A silány játékok minőségére vonatkozó részt úgy gondolom ahogy leírtam. Ha jól emlékszem még a Ph-n is jelent meg cikk ami ezeket a dolgokat tartalmazta.
-
.LnB
titán
Most kellene befejeznem, de "idegállapotba vagyok Maunika".
És te mint szoftverfejlesztő programozó. Mit szólsz ahhoz, ha amit csinálsz el sem indul?! Mármint oké lehet benne hiba. Apróbb bugok. Amik benne maradtak a 4+ évnyi fejlesztés alatt, és nem derült ki a tesztelés során. De ne olyan hibáktól kelljen félni ami miatt el kell csúsztatni a launch-ot. Ez milyen már?
Egyébként nekem mindegy mikor jelenik meg, nincs is ezzel bajom. Csak elfogadhatatlannak tartom ennek az érvnek az elfogadását.
És a kolléga felhozza az Arkham Knight-ot példának, mint ha az ott történtek természetesek lennének. Hát marhára nem szabadna. Az maradjon meg egyedi és soha meg nem ismételt, nagyon szomorú, és elriasztó esetnek. Ne példának.
-
Fitzgerald
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Medence topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest