- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Yettel topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
FoxiestFox #332 üzenetére
Hát nem tudom te melyik HR-el játszottál, de biztos nem azzal amelyikkel én. A HR-el nem volt semmi komolyabb probléma megjelenéskor. Ehhez képest itt van makro-mikrolag, mindenféle crash, x/y tengely szarul lett belőve, és még olyan hardveren is szarul fut maximális beállításokon, aminek még 3 év múlva is el kell majd vinnie bármilyen játékot fullon lol.
Lapíts ha gondolod, lapítanak ők is mint szar a fűben. Nem lehet mindent azzal a szöveggel a szőnyeg alá söpörni hogy "ez egy Deus Ex játék, nem tech demó". Persze hogy nem tech demó, mégis szarul fut komoly gépeken. Oké hogy a te standardjaidnak megfelel a 30 fps mediumon, hidd el hogy aki tényleg fél milát költött gépre, annak meg nem. Ennek semmi köze ahhoz hogy ez Deus Ex játék, vagy Britney's Dance Beat.
Pont ez a felháborító benne.
De ez csak az egyik baj. Én pl. a technikai dolgokat sokkal könnyebben be tudom nyelni, mint a játékmenetbeli lolságokat, mert sajnos azokból is van sok.
Egyébként csak addig fogsz problémákról olvasni, amíg azokat ki nem javítják. Nem tovább.
A minden kúl lesz dolog meg reméljük tényleg úgy lesz lesz, csak aztán ne 7 hónappal a megjelenés után legyen minden kúl, ahogy az Arkham Knightnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest