Új hozzászólás Aktív témák
-
Zartszelveny
csendes tag
Szia!
Nem tudsz mindent kimaxolni. De azért jópár olyan képesség kombót össze lehet rakni ami elég hatásos.
De ne aggódj told végig egyszer. A második végigjátszást kezdheted egy táposabb Jensennel. akkor már mindent ki lehet maxolni.
Ami lényeges még, hogy egyszerre mennyi aug van bekapcsolva, ha túl sok akkor büntet. ezt tudod variálni. A hiperaktív augmenttált hacker-doki greenday énekes-hasonmás csávó (Václav Koller) ad egy mellék küldit ahol meg kell szerezni egy egy maffiavezértől egy neuroplasticity calibrator-t. Ezután minden mehet egyszerre.
Igazából, hogy betörsz-e az a te döntésed én elöször nem tettem, de pl második nekifutásra mindent megszereztem kb amit meglehett. (egyébként sokminden van amit össze tudsz igy szedni néhány praxis kit is) a kimondottan értékes dolgokról egy kis Neuropozynért cserébe egy sikátorban a lakásunktól nem messze egy fura csávó ad infókat. -
Soloen_One
újonc
Picit belefolyava az eszmecseretekbe. Szinten bizakodva tekintek a kiadok fele, hiszen szeretek jatszani.... Szeretem a minosegi tartalmat. Viszont az elmult nehany ev tapasztalata sajnos kezdi megtepazni ezt a bizalmat. Szamomra orias csalodasok eddig:
- The Division
- Wow Mop / Wod
- meg nehany mas mmo amit probaltam. ( Eder scrolls online stb )
Beharangozott, de hianyzo tartalmak. Balance, performance problemak stb.Valahogy az az erzesem, hogy a PR + Trailer-ek lelolnek minden jo dolgot a jatekbol. Mint a legtobb filmnel mostanaban. Kivetel Deadpool nalam. Ami egy filmnel meg a futottak kategoriaban elmegy. De egy jateknal nem. Foleg az ar/jatekido arany miatt. Erre persze jonnek meg a Season pass/DLC stb tartalmak amiket mar a megjelenes elott ( !) beharangoznak. PC port/ Pc CE / PC akarmi egy katasztrofa. Release date start problemak, es lehetne sorolni. Valaki irta fent az elobb, hogy a kiadok a minden hatart atlepek. Hat, igaz.
Ennek ellenere en is megveszem a jatekokat. De 15K-ert nem akarok bugos gyari lemezt, plusz DLC-t es meg season pass-t is venni. Az pedig hogy sok a kaloz verzio. Az nem a felhasznalo baja. Oldja meg a fejleszto. Magam sem rajongok az online regisztracioert, de ha ez kell a kaloz verzio vissza szoritasahoz. Hajra. Hajlando vagyok fizetni, ha azt kapom a penzemert amit igernek. Az hogy mit varok, az mas kerdes. Abban igazad van, hogy fejlodott az ipar. De en ebbol semmit sem latok, tul sok az ellentet. Vegyel meg jobb HW-t, de nehany jatek cudarul nezi ki a jo hw-n is stb.. Mas portok pedig meglepoen jok. ( Mad Max ). Ami pedig a legjobban csipi a szemem, az a customer support. Na az egy borzalom eddig mindenhol...Edit :
mar csak 1h 40 perc -
.LnB
titán
[link] Na most már van jogom a siránkozásra? (keress rá, hogy Deus Ex)
Nem igaz már, hogy kihozod belőlem a vásárlás mániás plázacica állatot!Meg akartam venni, csak mondjuk holnap. Na mind1.
Szóval akkor, most már gondolom jogosan írhatok.
Nem, nem bonyolultak ezek a játékok. Sőt az új API-k pont a fejlesztők kénye kedve szerint lettek alakítva. Szóval lassan fényesre van nyalva a ....-uk.
Az általad felsorolt játékok problémája három egyszerű dologból származik. Konzolport, időhiány, pénz.Mert a kiadók nem hagynak a fejlesztők számára elegendő időt a rendes portok elkészítésére, és mert a rendes portok elkészítése sok időbe telik, ami a kiadó számára pénz. És a kiadó nem akar sok pénzt áldozni egy port rendes, minőségi elkészítésére. ( Mert a kis dobozúzerek fontosabb piac számukra, az istenkirály Pc-sek meg le vannak tojva.)
És valószínűleg itt is ez lesz. Ha már előre megy a rinyálás.
-
.LnB
titán
Csak így a pálya széléről. Naés?
De ezt le is írtam, csak nem sikerült értelmezni mi?"Egyébként nekem mindegy mikor jelenik meg, nincs is ezzel bajom. Csak elfogadhatatlannak tartom ennek az érvnek az elfogadását."
Szerk.: És amit Cr33p kolléga ír az nagyon találó:
"Ha a pofátlanságnak van határa, azt az elmúlt pár évben az összes nagyobb kiadónak sikerült átlépnie."
És te ezt szó nélkül elfogadod. Ez a baj. Nem az, hogy csúszik a start.
-
Fitzgerald
veterán
Hát én remélem hogy holnap tényleg éjjel-nappal ott fog ülni a gárda és lesik minden nyavalyánkat.
Egy botrányos előrendelői kampány, szar optimalizálás, 30 eurós tartalom nélküli season pass, gyomorforgató mikrotranzakciók és 18 órával eltolt global Steames launch után (hogy még VPN-el se tudjál trükközni) ez a legkevesebb. Jah, és ugye eredetileg áprilisban jelent volna meg a játék, de eltolták azzal az indokkal, hogy inkább dolgoznak még rajta pár hónapot.
Ha a pofátlanságnak van határa, azt az elmúlt pár évben az összes nagyobb kiadónak sikerült átlépnie.
Úgyhogy igen, üljenek csak ott még a nap 25. órájában is a fejlesztők, aztán boxolják le a kiadóval. -
Soloen_One
újonc
Reszben egyetertek veled, hiszen a launch support az igazan halas dolog. Viszont masik oldalrol ha a PC dealy-t nem ma, hanem joval elobb jelentik be, az lett volna fair. En pl. szabit vettem ki pont ezert, mert nem tudok IRL annyit kockulni amennyit szeretnek ( melo stb stb)
Ne is emlitsuk a CE rendelesi gondokat,pre order content season pass stb. Bar meg mindig jobb mint a WOW WOD start, ahol a lag miatt egy hetig nem lehetett jatszani. Valahogy azt erzem a PC-s nepet nem tul halasan kezelik. -
.LnB
titán
Ugye viccelsz velem? Ez miért befolyásolná a launch időpontját? Attól még mert a game egy bughalmaz, attól még megjelenhet. Max nem fog futni. De ezért nem kell eltolni meg késleltetni az indulását. Nagyon kétlem, hogy épp most fedeztek fel egy hibát amire épp most írják a javító patch-et..
Ez a szöveg nekem arra enged következtetni amit ők hivatalosan leközöltek, hogy a nagy "tolongás" miatt ne legyenek fennakadások. De egy steam esetében ez kicsit nevetséges. Nem kis tömeg kell ahhoz, hogy a steamet két vállra fektesse. Talán a GTAV volt ilyen, de érdekes mód nekem azzal sem volt bajom.
(#209) S1M0N Jól meg van ez "kutyulva".
-
-
-
-
L3zl13
nagyúr
A történettől függ. Amikor pörögnek az események, akkor tényleg hülyén jön ki a dolog, hogy világ megmentés pause és elmész piszlicsáré ügyekkel foglalkozni.
De ha a történet szerint két fontos esemény között hetek/hónapok telnek el, akkor az hangzik hülyén, hogy mindent figyelmen kívül hagysz magad körül mert éppen az "apokalipszisra" vársz. -
Bad Pritt
félisten
Ezzel nem teljesen értek egyet. Noha tényleg furcsák a szedj össze ebből x darabot, vagy gyilkolj le y darabot abból küldetések egy ilyen játékban, a HR-ben majdnem mindnek volt morális vonzata, vagy tanulsága. Még annak is, amit te nem akartál megcsinálni, választhattál, mi lesz a kis történet vége, nem is beszélve az olyan nagyobb volumenű feladatokról, mint Malik barátnője halálának felgöngyölítése.
-
Side quests have long been the bugbear of anyone who tries to actually think about the realities of an RPG for a second. The Elder Scrolls games paint you as something like The Furious Samaritan, immolating anything and anyone as long as a half-impassioned case is made for it. Dragon Age: Inquisition introduces a world where a tear in space-time is farting out impossibly strong demons, but you invariably herd animals for 19 hours. Hell, even The Witcher 3 - which went a long way towards making wandering problem-solving an integral part of the game - had Geralt applying detective work to a burnt frying pan.
Na ez volt mindig is az én bajom. A HR-ben emlékszem, elég jól meg voltak azért csinálva, de pl. volt, hogy a Hive-ban a pultos kért volna meg egy mission-re.. Ott már pont ezt éreztem? Mi vagyok én? Kihordó fiú? B.szki, én a legkeményebb augmented katona vagyok, nehogy már a nagy feladatom közbe valami pultosnak tegyek szívességeket. Azóta sem tudom, hogy miről szólt volna az a side quest
“Adam Jensen is on a very important mission,” explains executive narrative director, Mary DeMarle, “so anything that’s going to pull him away from that has to have weight. It has to be something so important personally that it’ll pull him aside [...]
Na, ha ezt megcsinálják jól, akkor mennybe mennek az Eidos-os fejlesztő srácok
-
-
Elegge. Az alapjatekhoz is van grafikai mod amugy, szerintem erdemesebb azzal jatszani, az mindent hagy, ahogy volt, csak szebb egy kicsivel.
Tekitve, hogy a Revision ugyanugy ronda (ez egy ilyen engine sajnos), meg egy pont a sima mellett.
Sajnos ez nem lett olyan jo felujitas, mint pl a Black Mesa a HL-hoz. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest