- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
FoxiestFox #472 üzenetére
60 FPS Master Race
-
Romvr
őstag
"Earlier today, Eidos Monteral Community Manager Poticha has confirmed in the Deus Ex subreddit that Deus Ex Mankind Divided will be getting DX12 support tomorrow. No additional detail has been given, but more will surely be coming soon."
19 órája jelent meg ez a hír itt [link]
De más oldalakon is azt látom hogy ma/holnap fog megjelenni. Kérdés hogy a Steam automatikusan ráfrissít majd, vagy úgy kell külön kérni?
-
Romvr
őstag
" hacsak nem megyek át full kreténbe és nem kezdem halomra lőni a rendőröket, biztonsági őröket."
Én nemrég vittem végig ghost és merciful soul üzemmódban... szóval pont azt tervezem hogy kertén módon halomra lövök mindenkit akit csak látok a következő végigjátszásban illetve más döntéseket hozok, hogy lássam miként változik a végkifejlet.
-
Romvr
őstag
válasz
Fitzgerald #417 üzenetére
" Fixed issues where the UI was offset at some aspect ratios, such as 21:9."
Na végre játszhatok újra FullScreen-ben! Megcsinálták a Markerek elcsúszásának problémáját!
-
Romvr
őstag
"Jön esetleg régi részek remaster kiadása?"
Ha megcsinálnák a régi részeket ezzel a játékmotorral (+javítások
) meg némi extra tartalommal, akkor máris lenne egy vásárlójuk 0 day
Persze ez nem valószínű, bár a COD n+1-et is el tudják adni akkor miért ne lehetne megcsinálni egy 16 éves játékból új játékot annak a generációnak akik akkor még túl fiatalok voltak? Sajnos mire kiadogatnák a DX és a DX IW-t, a HR lenne már annyira elavult hogy kezdhetnék elölről(feltéve hogy folytatják az ~5 év / rész tendenciát)
-
Romvr
őstag
Bár régen játszottam már a HR-el de mintha itt a mellékküldetések sokkal összetettebbek lennének. Már már Witcher 3 szintűek és ez tetszik. Eddig minden mellékküldetést megcsináltam és élveztem őket.
Külön érdemelnek egy tapsot a "Kidumálás" menüpontért amivel ha ügyesen forgatod a nyelved lényegében bármilyen szituációból vér és harc nélkül tudsz kijutni. Szóval megérte fejleszteni a Social Aug-ot.
-
Romvr
őstag
válasz
Fitzgerald #384 üzenetére
Én a Stun Snipert választottam az elején, így közeli célpontokhoz csak a két kezem volt. Ezért tűnt logikus megoldásnak inkább erre költeni. Sokszor húzott ki a bajból és inkább azt veszem elő olyankor mint a gépfegyvert.
-
Romvr
őstag
válasz
Fitzgerald #381 üzenetére
"Az szar ha ilyen hamar vége lesz, mert azért a sztorit élvezem."
Nekem egyelőre 7 órám van a játékban, de én most úgy játszom hogy minden mellékküldetést megcsinálok és csak non-lethal üzemmódban megyek. Így kicsit tovább tart mintha mészárolnék, mert igyekszem mindenhol a Ghost Bónuszt is megkapni. Azzal a kézből kijövő sokkoló-dárdás Aug-al némileg egyszerűbb intézkedni ha mégis bajba kerülnék és mindenki jól jár
Technikai érdekesség: Beállítottam a PageFilet 32Gb-ra a C meghajtón, mert eddig csak 2 Gb-ot hagytam és folyton jött az Out of memory üzenet a legutolsó patch óta, ahogy figyeltem mindig betelt az a 2GB. Így már 10Gb RAM-ot és 12 GB Page Filet is képes megtölteni a játék. Érezhetően simábban fut, eddig csak egyszer Crash-elt ki asztalra, de akkor üzenet nélkül. Szóval aki teheti és nincs 32Gb fizikai memóriája az legalább 16Gb pagefile-t állítson be manuálisan, mert a játék nálam 22Gb-ot megtölt... Bár lehet hogy csak az én gépem egy "Special little snowflake"
-
Romvr
őstag
(#367) Szaby59
(#368) .LnB
(#369) dying_starA Patch előtt nem volt ilyen gondom. 3 órát játszottam megjelenés napján egy hibaüzenet nélkül. Most 5-10 percenként megkapom az Out of Memory-t.
Már elindítottam a Refound-ot, mert ez így ebben a formában már nem mókás. A HUD hülyeségével még kibékültem volna, hisz ez egy történet orientált játék. De azzal hogy a javítás után konkrétan játszhatatlanná vált a játék már nem.
-
Romvr
őstag
Najó most lett elegem ebből a játékból!
20 perc alatt kaptam 1 DXMK.exe által hozott "Out of Memory" üzenetet, meg egy Windows által hozott "running out of memory" üzenetet.
Megpróbálkozom egy refound-al habár már 4 órát játszottam vele. De így hogy 10 percenként kidob asztalra mert neki nem elég összesen 16+6Gb memória.
-
Romvr
őstag
válasz
Fitzgerald #361 üzenetére
-
Romvr
őstag
"Hanem az olyan dolgok miatt, amikor mesterlövész puskával a második emeletről tökéletes takarásból egy szoba közepéről fejbelősz valakit az utcán 80 méterre, majd fél perccel később már három rendőr szalad be a lakásba ahol vagy"
Vagy mikor lopakodva leversz egy zsarut, amit véletlen meglát egy másik. Aztán álcában, noise cancell-el 20 méterrel odébb elbújsz egy láda mögé és látod a térképen hogy pontosan, megállás nélkül megy a rendőr oda ahol vagy, holott vagy 30 hely van a közelben ahol még lehetek. De nem, keresés és tétovázás nélkül pont megtalál. Én ilyennel találkoztam, de csak egyszer.
De persze mikor Dash-el megyek végig az utcán, vagy felugrálok minden tereptárgyra az senkinek még csak fel sem tűnik. Ha álcában elbújok akkor rögtön megtalálnakA mikrotranzakcióknak meg pedig semmi rételme valóban. Főleg olyanok hogy még praxis csomag... nagyjából 2 perc alatt találsz neten ingyenes trainert ami ad 100-at. Tovább nem mentem, mert csak ez tűnt fel hogy kínálgatta a fejlesztő menüben "Vegyél Praxis pontont, csak 3~ dollár" Hát anyádat reklámozd plakáton, ne ilyen hülyeséget! Remélem a DX következő részében már a HUD is reklámozni fogja a stúdió "we need more money, buy this digital glass of nothing. Now only for 9.99$." lehetőségét. Lassan ad-blocker-t kell használni már egy játéknál is.
A Performance issue pedig számít, hisz nagyban befolyásolja a játékélményt ha akció közben a 60 FPS-ről 20-ra zuhan be, hogy aztán felmenjen 80-ra és ismét 20-ra.
-
Romvr
őstag
Nekem ilyen értékeket produkál Ultra, No-MSAA, Contact hardening ON, Parallax ON
Illetve már kétszer kaptam Out of Memory hibaüzenetet mikor tabot vagy esc-t nyomtam játék közben.
Ezen felül a 21:9-es képarány tele van hibákkal:
- A HUD 16:9-hez igazodva jelenik meg, Ezzel még tudnék élni- A Waypoint jelölők el vannak csúszva méterekkel
- Párbeszédnél ilyenek látszanak néha
Szóval jól sikerült port lett.
-
Romvr
őstag
Na most kaptam egy "Out of Memory" hibaüzenetet. Ezek szerint nem elég neki 16Gb RAM és 6Gb VRAM?
-
-
Romvr
őstag
Hát tényleg nem az. Főleg ha észrevesznek és aztán úgy kell fedezéktől-fedezékig vetődni, hogy ismét használni tudd a "non-lethal" take-down-t, de persze közben gránátot dobálnak meg 6 irányból lőnek. Úgy vettem észre hogy az AI nem lett olyan rossz mert bekerítettek, sarokba szorítottak ahol tudtak. A tranq.sniperrel így szenvedés volt, de megoldottam.
-
Romvr
őstag
Bár én még csak a Dubaiozáson meg a vonatos részen vagyok túl de eddig nekem tetszik. Azt sajnálom hogy nem lehet a HR mentésétől folytatni, de mivel mindegyik befejezést végigjátszottam anno, így sem vagyok elveszve. A grafikai-upgrade sokat dob a hangulaton és a lopakodós részt is kicsit fejlesztették ezzel a point-and-click megoldással, amit én szeretek. Az előző részt is non-lethal lopakodással jobban szerettem játszani mint Rambozással.
-
Romvr
őstag
-
Romvr
őstag
"In Ultra, memory use goes up to 5.5 GB at 4K" - "As you can see, the game's memory requirements are not too high"
Ez csak azért érdekes mert 2560x1080-on játszottam vele Ultra beállításon és 10 perc után már 5,3 - 5,5 Gb VRAM-ot eszik meg... Ennyire eltérne a VRAM fogyasztás gépenként?
Másik topikban Abu úgy magyarázta hogy a játék úgy van megírva hogy minden rendelkezésére álló RAM-ot elfoglal amíg csak tud, ezzel növelve a sebességét (nem kell törölnie/formáznia/írnia a RAM-ot annyiszor). Így volt képes egy másik teszt szerint a Titan X mind a 12GB memóriáját elfoglalni rövid játék után. -
Romvr
őstag
válasz
Departed #276 üzenetére
Valami tuti nem teljesen kerek még a kóddal mert ha leveszem az MSAA-t is OFF-ra a már írtak mellett akkor hip-hop 40-60 FPS között mászkál a mutató. Viszont úgy látom a játék 10Gb RAM-ot és 5,5GB VRAM-ot szépen be tud magának foglalni. Érdekesség hogy míg a VGA 100%-on pörög addig a proci alig 35-50% között punnyad.
Ja és nem fHD-n futtatom hanem 2560x1080-on, ami az FHD-hoz képest átlag -13% FPS-t jelent.
Amúgy egyelőre tetszik a játék, bár az irányítást még szokni kell.
-
Romvr
őstag
No a játék elindult minden gond nélkül. Első lendületben mindent Ultrára állítottam és 2xMSAA. Ezt a játék 22-40 FPS-el honorálta. Szóval a Contact Hardening Shadows-t levettem ON-ra meg a Parallax-ot is, a többi maradt. Így már 30-50 FPS között cikázik ami számomra teljesen játszható már. Bár megvallom nem tudom mi kerül ilyen sok erőforrásba mert nem annyira kimagaslóan szép a játék. DOOM Nightmare-ben 60 FPS, Tomb Rider Ultrán FXAA-val DX12-ben 60-70 FPS, Batman Arkham Knight minden maxon 50-70 FPS... és ezek a címek szerintem jobban néznek ki.
-
Romvr
őstag
No megvettem a játékot Steam-en. De ahogy olvasom sokaknak vannak gondjai már az indítással is. Meglátjuk mit produkál a gépem, aztán ha nagyon siralmas az optimalizálás akkor refound-olom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest