Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fitzgerald

veterán

válasz [Prolixus] #321 üzenetére

Reméljük hogy igen, mert akkor kénytelenek lesznek normálisan befejezni a játékot.
    12 óra játék után (nem sok mindent csináltam ma :D ) egyre lejjebb hagy amúgy a lelkesedésem, és nekem sem a technikai problémák miatt.
    Hanem az olyan dolgok miatt, amikor mesterlövész puskával a második emeletről tökéletes takarásból egy szoba közepéről fejbelősz valakit az utcán 80 méterre, majd fél perccel később már három rendőr szalad be a lakásba ahol vagy, és természetesen pontosan tudják hogy a lakás mely szegletében kell hogy keressenek.
    Most ők vagy a világ legjobb, egyfajta hatodik érzékkel rendelkező ballisztikusai (akkor nem az utcán kolbászolnának rendőrként :DD ), akik a lövés utáni pillanatban azonnal meg tudják mondani, hogy azt pontosan milyen irányból, távolságból, magasságból, szögből adták le; vagy valami olyan augmentjük van, ami mindezt lehetővé teszi.
    Jah hogy az nincs, mert még engem b@sztatnak a metróból kifelé, amiért nekem vannak augmentjeim.
    Az egyik leggyökerebb designeri döntés meg eddig az, hogy amikor keresnek, akkor fut egy kis számláló fent a sarokban, ami azt mutatja hogy meddig van riadó, meddig keresnek lol. Ezt nemrég vettem csak észre, mert eddig nem nagyon volt riadó.
    Úgyhogy inkább arról van szó, hogy alapvető játékmechanizmusokat sikerült teljesen elbaszni, és ezzel gyakorlatilag ellehetetleníteni azt, hogy a játékos képes legyen immerzív módon megélni a játék élményét.
    Végigjátszom mert a sztori érdekel, de most már inkább tűnik úgy, hogy ez a játék is a Fallout 4 mellé kerül hamarosan az elmúlt évek nagy csalódásai közé.

Új hozzászólás Aktív témák