- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
Hát igen, esetleg jobbra kellett volna megcsinálni (HR sokkal jobb), nem kivágni belőle részeket hogy dlc-be rakhassák őket, és mikrotranzakciópofátlanság se kellett volna bele, és akkor mehetne a folytatás. Így nem fog hiányozni.
Esetleg egyszer valamikor a HR szellemiségében egy kevésbé pénzéhes kiadói hozzáállással készülhet még rész.
-
Departed
őstag
válasz
davidm920129 #546 üzenetére
Hát ezzel a vga-val nagy értéket sajnos nem fogsz tudni elérni DE:MD-ben, eléggé gépigényes a cucc.
MSAA alapból off, árnyékok, pipálható dolgok amiket ki lehet szedni, kísérletezd ki hogy neked mi nem hiányzik. Tuti recept nincs.Esetleg a megbékélés a 30 fps-sel ami szinte folyamatos.
-
Departed
őstag
válasz
ImpersonatoR #540 üzenetére
-Improved overall performance for DirectX 11 and 12.
Na erre kiváncsi vagyok hogy a 0.0001% és mondjuk 20% növekedés között hol helyezkedik ez el.-Various MSAA bug fixes.
Mondjuk lesz gép amin érdemes lesz bekapcsolni nem csinál a játékból képregényt? -
Departed
őstag
válasz
ImpersonatoR #517 üzenetére
MSAA teljesen el van rontva a játékban. A tesztoldalak is 0 MSAA-val tesztelnek.
-
Departed
őstag
válasz
GeneraL_XTX #480 üzenetére
Hagyd, igaza van hogy 10-ből "csak" 9 érv szól a zöld kártyák mellett jelenleg és nem 10.
Mondjuk mostanában félretettem ezt a játékot, egyszerűen nem hozza az elődje hangulatát és "nem ragadok bele" úgy mint abba. Azért végig kéne játszani ha már megvettem de majd később.
-
Departed
őstag
Nem tudom miért de egyszerűen nem tudok megbarátkozni a játékkal. A Human Revolution-t úgy ahogy van élveztem, ebből meg folyton dühömben kilépek hogy mennyire utálatos a játékossal. Mi lehet az ami miatt a Mankind Divided sokkal kevésbé ösztönöz a problémák megoldására mint elődje? Már kezdem bánni hogy megvettem.
-
Departed
őstag
Nincs esetleg közületek akinek közelről nézve "zajosak" a textúrái a játékban? Ultrán játszom egy-két beállítás (pl. blur) van kikapcsolva, és erre lettem figyelmes, vibrálós zajosságra, nálatok is ilyen, esetleg valamilyen effekt?
-
Departed
őstag
Egy 50 eurós AAA játéknál kifejezetten meredek ha ilyen plusz lehúzással találkozik a játékos. Mindenképp a "süljön le az arcodról a bőr" kategória.
Teljes bojkott kéne az ilyeneknek, ha senki sem vesz (miért venne, most adott ki mondjuk 15ezret a játékra banyek) akkor hátha nem próbálkoznak vele legközelebb.
Performance növelő patch akkor lesz vajon? Az a minimum hogy egy 100ezres kártyával (RX480) max beállításon FullHD 60 fps meglegyen. Ha jól tudom a DE:MD az első játék, ami annyira nincs optimalizálva hogy ezt nem teljesíti.
-
Departed
őstag
Hát elnézve a kiugró gépigényt szerintem AMD-től szóltak oda a készítőknek, hogy hagyják az optimalizálást, kéne egy kis plusz keresletet támasztani az új vga-k iránt. Más nem indokolja hogy a már nem mai csirke Crysis-oknál nem szebb grafikával így fusson.
Aki kérdezte a beállításomat: very high-ból indulva MSAA off, TAA on, árnyékok legkisebb, árnyékbigyó off, blur off, meg még egy két feleslegesnek tűnő (pl depth of field) off.
Benchmark-ot egyébként nem futtattam csak játszom.
Közvélemény kutatás: ezt a borzasztó mozgatható tárgyakat jelölő rombuszrácsot ki nem kapcsolta ki sikítva 5 percen belül?
-
Departed
őstag
1060-assal? Azzal ultrabeállítással fullHD-ban minden játéknak minimum 60 fps-sel kéne mennie. Amelyik játéknál nincs meg ott az optimalizálás sz@r. Talán fognak rajta javítani patch-csel.
Ami engem illet amíg nem lesz meg az RX480 (fölébredhetnének már a számtek boltok) sikeresen be tudtam lőni egy játszható fullHD-s beállítást - nem röhög - HD6970-re.
-
Departed
őstag
válasz
Fitzgerald #230 üzenetére
Részemről megvettem az új részt, mert végigjátszottam eddig mindet; az IW-t is imádtam, a HR-t meg méginkább.
Érdekel a világ, a játékmenet, a hangulat mindig megfog benne, és remek játékoknak tartom őket amiket igényes csapatok készítettek.
A DLC, early, season pass stb. alapvetően azokat nem érinti akik csak végig akarják játszani ráérősen belemerülve a játékot és semmi több. Én ilyen vagyok.Szóval 9kor leteszem a kislányomat aludni és indulhat az Adam Jensen time.
-
Departed
őstag
Van esetleg tapasztalat, megbízható manőver lenne kb. 9000 ezerért innen venni hozzá kulcsot?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest