- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Nem tudom melyik fokozaton játszottál, de legnehezebb fokozaton a stealth jóval egyszerűbb mint a shooter része a játéknak. Give me Deus Exen engem alig vettek észre, viszont két golyót kapsz, és halott vagy. Ergo hiába van nálad egy rakás fegyver, 20 painkiller meg 10 hypostim injector, nem lesz lehetőséged használni őket. Aki inkább shooterként szeretné játszani a játékot, az szerintem normálon kezdje, úgy tényleg lesz is lehetősége kihasználni a cyberware által kínált taktikai lehetőségeket, és a fegyvereket.
A cuccokat én is csak azért szedem össze hogy eladjam, bár nem sok értelme van, mert nincs mire költeni a pénzt. Szinte az összes boltban vehető cuccból találtam eddig bőségesen játék közben. Praxis kitből is. Hackinget kimaxolva mindent kinyitok, mindent viszek mindenhonnan. Talán csak fegyver modot nem találtam eddig.
Jah, még egy hasfájás: fegyver modokat ebben a játékban sem lehet leszedni, ha egyszer már felraktad egy fegyverre.
Az szar ha ilyen hamar vége lesz, mert azért a sztorit élvezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest