- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- VoLTE/VoWiFi
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
proci985 #429 üzenetére
"Az interpolos szerep miatt gyakorlatilag a karakter belekenyszerul egy pacifista szerepbe."
Szerintem ez inkább azért van, mert a HR-el ellentétben itt elkövették azt a hibát, hogy már a játék első felében is sok szálat félig elvarrnak a küldetések előtti dialógusokkal. Pl. mielőtt felszálltunk Prágában
már teljesen nyilvánvaló volt hogy Rucker ártatlan, és hogy nem fogom az embereit megöldösni.
Ezzel ellentétben pl. a HR elején a Milwaukee Junctionbe úgy érkezel, hogynem tudsz semmit sem a Purity First-ről sem Sandersről, csak a küldetés végén, a hacker öngyilkossága és a Sanders-el való beszélgetés során derül ki hogy a fejétől bűzlik a hal. De addigra már lehet hogy megöltél mindenkit a pályán. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
proci985 #407 üzenetére
Na én itt sajnálom hogy első DX játék nekem kimaradt. Így viszont ha az MD direkt folytatása az, akkor kíváncsi vagyok hogy akarnak majd Mankind Divided-nek folytatást csinálni. Jön esetleg régi részek remaster kiadása? Mert ahogy tudom a sztori az utolsó DX-ben eléggé úgy van lezárva, hogy azt nehéz lenne folytatni.
szerk: Francokat, jönnek a zidegenek, az idegenekkel minden sztorit lehet folytatni.
-
MageRG
addikt
válasz
proci985 #356 üzenetére
Az még hagyjám, de mekkora hülyének kell ülni a managementben egy ilyen döntéshez?
Tudják ezek mennyi idő egy PC-s single játékhoz összerakni egy save editort? Ez nem egy mobilos ingyenapp, hogy folyamatos csesztessen.
Kidobott pénz minden cent amit az in-game storeba öltek. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- OpenMediaVault
- Napelem
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest