- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
proci985 #429 üzenetére
"Az interpolos szerep miatt gyakorlatilag a karakter belekenyszerul egy pacifista szerepbe."
Szerintem ez inkább azért van, mert a HR-el ellentétben itt elkövették azt a hibát, hogy már a játék első felében is sok szálat félig elvarrnak a küldetések előtti dialógusokkal. Pl. mielőtt felszálltunk Prágában
már teljesen nyilvánvaló volt hogy Rucker ártatlan, és hogy nem fogom az embereit megöldösni.
Ezzel ellentétben pl. a HR elején a Milwaukee Junctionbe úgy érkezel, hogynem tudsz semmit sem a Purity First-ről sem Sandersről, csak a küldetés végén, a hacker öngyilkossága és a Sanders-el való beszélgetés során derül ki hogy a fejétől bűzlik a hal. De addigra már lehet hogy megöltél mindenkit a pályán. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
proci985 #407 üzenetére
Na én itt sajnálom hogy első DX játék nekem kimaradt. Így viszont ha az MD direkt folytatása az, akkor kíváncsi vagyok hogy akarnak majd Mankind Divided-nek folytatást csinálni. Jön esetleg régi részek remaster kiadása? Mert ahogy tudom a sztori az utolsó DX-ben eléggé úgy van lezárva, hogy azt nehéz lenne folytatni.
szerk: Francokat, jönnek a zidegenek, az idegenekkel minden sztorit lehet folytatni.
-
MageRG
addikt
válasz
proci985 #356 üzenetére
Az még hagyjám, de mekkora hülyének kell ülni a managementben egy ilyen döntéshez?
Tudják ezek mennyi idő egy PC-s single játékhoz összerakni egy save editort? Ez nem egy mobilos ingyenapp, hogy folyamatos csesztessen.
Kidobott pénz minden cent amit az in-game storeba öltek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Íme az új Android Auto!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- XPEnology
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest