Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ahogy nezem egyetlen reviewben se volt bent, hogy mikrotranzakciok lesznek (marmint hogy a sztori modban). a Kotakust vegigneztem, abban egy szo nem volt errol, de mas reviewek se irtak rola.
igen, anelkul is jatszhato, de attol meg gyakorlatilag hazavagja a jatekmechanikat a fizetos cheat. lehet, hogy most meg jatszhato anelkul a jatek, de mi van, ha a kovetkezo AAs jateknal ugy lovik be a nehezseget, hogy P2W nelkul ne legyen esely? vagy mi lesz az "I never asked for this" moddal, aminel viszont nagyon is lehet ertelme a mikrotranzakcioknak, barmit is mondanak a fejlesztok. ez az a szellem a palackbol, amit nem kene kiengedni.
persze, vihar egy pohar biliben, de a HRbol megjelenes napjan jott az LE, MDbol megjelenes napjan jott a CE, a kovetkezonel pedig ki fogok varni. ahhoz kepest a HRnek mennyire siman ment a startja (es kb felkeszuleskent vegigmentem az elso Deus Exen otodszor es az IW harmadszor), ahhoz kepest az MD utan szerintem nem veszek tobb Square Enix jatekot megjelenes napjan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Indul a ChatGPT Health
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest