Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz oriic #345 üzenetére

ahogy nezem egyetlen reviewben se volt bent, hogy mikrotranzakciok lesznek (marmint hogy a sztori modban). a Kotakust vegigneztem, abban egy szo nem volt errol, de mas reviewek se irtak rola.

igen, anelkul is jatszhato, de attol meg gyakorlatilag hazavagja a jatekmechanikat a fizetos cheat. lehet, hogy most meg jatszhato anelkul a jatek, de mi van, ha a kovetkezo AAs jateknal ugy lovik be a nehezseget, hogy P2W nelkul ne legyen esely? vagy mi lesz az "I never asked for this" moddal, aminel viszont nagyon is lehet ertelme a mikrotranzakcioknak, barmit is mondanak a fejlesztok. ez az a szellem a palackbol, amit nem kene kiengedni.

persze, vihar egy pohar biliben, de a HRbol megjelenes napjan jott az LE, MDbol megjelenes napjan jott a CE, a kovetkezonel pedig ki fogok varni. ahhoz kepest a HRnek mennyire siman ment a startja (es kb felkeszuleskent vegigmentem az elso Deus Exen otodszor es az IW harmadszor), ahhoz kepest az MD utan szerintem nem veszek tobb Square Enix jatekot megjelenes napjan.

Új hozzászólás Aktív témák