Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Betettem a Spoiler tag-et, viszont aki mostantól e nélkül spoilerezik, annak a hsz-ét kérdés nélkül törlöm. -
Nekem ugyan még nem volt időm játszani vele, csak a benchmarkot indítottam olyan medium és high közötti beállításokkal (GTX 750 Ti 2GB-m van), de még így is látványosan szebb volt, mint a DXHR. Mondjuk csak 24 fps volt a benchmarkban átlag, de majd egy kicsit még állítgatok rajta.
-
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Az árnyékok eszik talán a legtöbbet, azokat érdemes lejjebb venni. Sokszor elég csak azt lejjebb kapcsolni.
-
Nem, nem bonyolultak ezek a játékok.
Szoftverfejlesztő vagy, hogy ezt így ki tudod jelenteni?
Az utóbbi évtizedekben a szoftverek bonyolultsága szinte exponenciálisan nő, beleértve a játékokat. Nem véletlen, hogy a szoftvertesztelés egy külön szakmává vált. És ha már megemlítetted az API-t, az API-k is tartalmaznak bugokat, melyekre (ha még nem javították), a játékok készítőinek kell találniuk workaroundot. A PC-s iparban többszörösére nő a hibalehetőségek száma, mert szinte nincs 2 egyforma PC, 2 egyforma grafikus, audio, valamint chipset driver a gépeken. És bármelyikben lehet egy apró bug, ami okozhat akár egy olyan hibát is, hogy mondjuk egy játék nem indul el.
-
Ezeket aktiválta a Deluxe Edition:
Assault Gear
Augmented Covert Agent Consumables
Classic Gear
Enforcer Gear
Extras Content (Soundtrack and Artbook)
Intruder Gear
Jensen Story: Desperate Mesures
Jensen Story: System Rift
Tactical Gear+ Season Pass
-
Greenmangaming ma megküldte az előrendelőknek a Steam kulcsot, és már lehet is preloadolni.

-
válasz
hitvanyalak
üzenetére
A Steam csak digitális változatot forgalmaz. A cdkeys meg nem hivatalos viszontleadó, ki tudja honnan szerzik a kulcsokat, lehetnek akár lopottak is, vagy lopott bankkártyával vásároltak.
-
válasz
hitvanyalak
üzenetére
Melyik adja féláron?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest