- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Dark Archon #577 üzenetére
Köszi! Akkor lassan beszerzem.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Dark Archon #575 üzenetére
Hogy fut a gépeden? Látom kb hasonló erejű vasunk van. Úgy tudom sok gond volt az optimalizációval, már ha kapott ilyet egyáltalán, és nagyon szagatott gyengébb vasakon. Javult ez azóta? Lassan ideje lenne megvenni, mert kicsit savanyú, kicsit sárga, de azért Deus Ex...
-
GypsFulvus2
őstag
Szép. Ha az 1070-ezt tudja, akkor az én 380-am még low-ban sem viszi el... A linkelt képen melyek a legkevésbé fontos beállítások? A többségét tudom mi, de arról gőzöm sincs, mit csinál pl. a Chroamtic Aberration, Temporal Antialising, Subsurface Scattering, vagy a Volumeric Lighting. Szívem szerint ezeket kapcolnám ki először, meg a Tesszelációt. A Motion blur effektet minden játékban utálom, úgyhogy itt is kilövöm majd. Ötlet esetleg, min lehet majd még spórolni?
Szerk: Ok. Akkor MSAA is kikaocs.
dying_star: A ruhafizikát ha lehet meghagynám. Imádtam, ahogy a HR-ban lengedezett Jensen menő bőrkabátja.
ollie: Igen azt, tudom, de azok a motion blur-ral ellentétben elég fontosak a jó látványhoz. Majd megpróbálim, med-re tenni, oszt' mglátjuk. -
GypsFulvus2
őstag
Pedig bőven volt efféle erkölcsi nyomásgyakorlás az első részben is. Pl. a Battery Park után, ha Anna javaslatára halomra lőtted a "terroristákat", akkor Carter lekap a tíz körmödről, kifejezi undorát és megvetését (míg Anna, aki ugye "gonosz" jól megdicsér). Ha viszont finom eszközökkel intézed el a túszproblémát, meg az NSF embereket, akkor Carter nemcsak megdícsér, hanem később plusz ammot meg egyéb cuccokat is ad.
Hasonlóképp az NSF Airfield után is volt ilyen; ha teljeseítetted az utasítást, és lelőtted Lebedevet, akkor végleg elástad magad nála, ha életben hagytad, akkor megint volt buksi simogatás.Én dying_star -ral értek egyet: hentelős lövöldözős akciójátékokkal Dunát lehet rekeszteni, míg a lopakodós, ésszel, finomabb módszerekkel és dumával is megoldható akciójátékokból igen kevés akad. Thief, Dishonored, Deus Ex, aztán több nem is jut eszembe hirtelen. Én is azt szeretném, ha megmaradna a lopakodós vonal, illetve az RPG elemek, a sok párbeszéd, a történet-centrikusság és a karakter fejlesztése is megmaradna. Aki meg rambózni akar, az végül is megtehette a korábbi részekben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest