Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FoxiestFox

félisten

válasz Peace #328 üzenetére

Szerintem és a tesztek szerint nem ennyire vészes a helyzet, csak megy a pánikkeltés, mind mindig.
    Kicsit bugos, ez várható volt de, közel sem úgy, mint a Batman volt...
    Itt a grafikára fappogó réteg veri a nyálát, hogy maxolva nem tökéletes a féllmilliós gépeiken... könyörgöm ez egy Deus Ex, ki nem tojja le a grafikát? :U
    Akinél megüti a 30fps-t (és már egy HD6850-en is megüti, de lehet, lejjebb is) mediumon, az szépen lapítson, és próbálja meg élvezni a játékot önmagáért. Látszott az összehasonlító videón, hogy minimális különbség van a közepes és a magas beállítás között, plusz egy tucat fölösleges hülyeséget lehet levenni róla grafikailag.

Szóval lassan jó lenne másról is olvasni, mint hogy kinél hány fps-t fut, mert ez nem egy nyamvadt Crysis, nem is techdemó, nem ez a célja... a legbosszantóbb bugokat biztos, hogy heteken belül kipatchelik belőle, jön a DX12 support, minden kúl lesz.
    Tökre megértem, hogy bosszankodik, aki kiadott most 50-60 €-t rá, és nem tökéletes, de... valaki várta, hogy tökéletes lesz? HR sem volt az eleinte, legyetek türelemmel :P
    Mindazonáltal, megvenni szerintem ezt is fél év múlva lesz értelme, mikor olcsóbb lesz, megkapott minden szükséges patchet, vagy esetleg, mikor majd ebből is jön a Director's Cut, mint a HR-ből.. az is ott érte el végleges formáját.

• Departed

őstag

válasz Peace #293 üzenetére

Hát elnézve a kiugró gépigényt szerintem AMD-től szóltak oda a készítőknek, hogy hagyják az optimalizálást, kéne egy kis plusz keresletet támasztani az új vga-k iránt. Más nem indokolja hogy a már nem mai csirke Crysis-oknál nem szebb grafikával így fusson. :N

Aki kérdezte a beállításomat: very high-ból indulva MSAA off, TAA on, árnyékok legkisebb, árnyékbigyó off, blur off, meg még egy két feleslegesnek tűnő (pl depth of field) off.

Benchmark-ot egyébként nem futtattam csak játszom. :)

Közvélemény kutatás: ezt a borzasztó mozgatható tárgyakat jelölő rombuszrácsot ki nem kapcsolta ki sikítva 5 percen belül? :U :D

• BalaNce87

addikt

válasz Peace #285 üzenetére

Én tegnap próbáltam phenom X4, illetve húzott 7850 es kombóval. Alapból high-ra tette a dolgokat de kb 30-40 fps között ingadozott.

Igazából, ami kicsit sokkolt engem az a textúrák minősége. Egyszerűen nem értem miért kell 4Gb VRAM ahhoz, hogy a textúrák minőségét, illetve a részletességet maximumra tegyük.
    Anno a Crysis elkegyegett az 512-es 8800GT-vel és olyan gyönyörű felületek voltak benne ami a mai napig párját ritkítja.

Új hozzászólás Aktív témák