- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem és a tesztek szerint nem ennyire vészes a helyzet, csak megy a pánikkeltés, mind mindig.
Kicsit bugos, ez várható volt de, közel sem úgy, mint a Batman volt...
Itt a grafikára fappogó réteg veri a nyálát, hogy maxolva nem tökéletes a féllmilliós gépeiken... könyörgöm ez egy Deus Ex, ki nem tojja le a grafikát?
Akinél megüti a 30fps-t (és már egy HD6850-en is megüti, de lehet, lejjebb is) mediumon, az szépen lapítson, és próbálja meg élvezni a játékot önmagáért. Látszott az összehasonlító videón, hogy minimális különbség van a közepes és a magas beállítás között, plusz egy tucat fölösleges hülyeséget lehet levenni róla grafikailag.Szóval lassan jó lenne másról is olvasni, mint hogy kinél hány fps-t fut, mert ez nem egy nyamvadt Crysis, nem is techdemó, nem ez a célja... a legbosszantóbb bugokat biztos, hogy heteken belül kipatchelik belőle, jön a DX12 support, minden kúl lesz.
Tökre megértem, hogy bosszankodik, aki kiadott most 50-60 €-t rá, és nem tökéletes, de... valaki várta, hogy tökéletes lesz? HR sem volt az eleinte, legyetek türelemmel
Mindazonáltal, megvenni szerintem ezt is fél év múlva lesz értelme, mikor olcsóbb lesz, megkapott minden szükséges patchet, vagy esetleg, mikor majd ebből is jön a Director's Cut, mint a HR-ből.. az is ott érte el végleges formáját. -
Departed
őstag
Hát elnézve a kiugró gépigényt szerintem AMD-től szóltak oda a készítőknek, hogy hagyják az optimalizálást, kéne egy kis plusz keresletet támasztani az új vga-k iránt. Más nem indokolja hogy a már nem mai csirke Crysis-oknál nem szebb grafikával így fusson.
Aki kérdezte a beállításomat: very high-ból indulva MSAA off, TAA on, árnyékok legkisebb, árnyékbigyó off, blur off, meg még egy két feleslegesnek tűnő (pl depth of field) off.
Benchmark-ot egyébként nem futtattam csak játszom.
Közvélemény kutatás: ezt a borzasztó mozgatható tárgyakat jelölő rombuszrácsot ki nem kapcsolta ki sikítva 5 percen belül?
-
BalaNce87
addikt
Én tegnap próbáltam phenom X4, illetve húzott 7850 es kombóval. Alapból high-ra tette a dolgokat de kb 30-40 fps között ingadozott.
Igazából, ami kicsit sokkolt engem az a textúrák minősége. Egyszerűen nem értem miért kell 4Gb VRAM ahhoz, hogy a textúrák minőségét, illetve a részletességet maximumra tegyük.
Anno a Crysis elkegyegett az 512-es 8800GT-vel és olyan gyönyörű felületek voltak benne ami a mai napig párját ritkítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest