Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edem05
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Sajnos nem lehet már vissza menni Golem City-be. Pedig az a rész nekem is jobban bejött. Próbáltam én is lopakodósra venni az első végigjátszást de nem sikerült. Majd most másodikra talán összejön hogy nem ölök meg senkit meg nem fújnak riadót. Aztán rájöttem arra is, hogy nem igazán kell felvennem így semmi fegyvert mert csak megtelik az inventory. Úgy is csak egy Stunt Gun-t használok. Majd még beszerzek egy Tranquilizer Rifle-t. Amúgy készülj, hogy nemsokára a végére érsz. Még mászkálsz kicsit Párgában, jön London és vége/főcím

-
Edem05
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
igen, sajnos.
(#373) .LnB: 40 óra környékén már vége volt, a többi már a második végigjátszós achi vadászathoz tartozik

-
Edem05
őstag
Én végeztem a játék végigjátszásával. Nem spoilerezek részeket így ebbe nem megyek bele, tömören, velősen fogalmazva szerintem hozza a Deus Ex élményt. Nekem nagyon tetszett. Minden kis zugba benéztem ahova csak tudtam, nem siettem. Szerintem kezdek egy második végigjátszást is achievement vadászat miatt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest