- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Ha megveszem a [DeusEx DigiDeluxot] szerintetek, két külön aktiváló kódot kapok? Mert nekem az alapjáték megvan, de a SP megérne nekem 13 eurót, és a másik alapjátékot meg elpasszolnám. -
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Ha már voltam Golem city-ben, akkor az addig fel nem vett mellékküldetéseket már nem tudom megcsinálni? -
hitvanyalak
senior tag
Olyan volt másnál is, hogy mentett, de nem történt mentés?
Háromnegyed óra után vettem észre, hogy hiába mentek, ugyanaz az időpont marad, akkor jöttem rá... Próbáltam felülírni, semmi, be akartam tölteni, szétfagyott a STEAM... Ilyenkor nagyon elgondolkozom miért is veszek eredeti játékot... -
hitvanyalak
senior tag
válasz
Fitzgerald #427 üzenetére
Így van, néha tényleg nagyon furák. Amikor még szoktam a gombokat, véletlenül guggolás helyett mellbe rúgtam egy rendőrnőt, és nem szólt senki érte. De amikor átmentem egy már feloldott ajtón, rohant be két rendőr...
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Fitzgerald #427 üzenetére
Nekem feljöttek mind a ketten, és rendesen szétnéztek...Illetve benézték De te az első napon játszottál vele, lehet azóta peccseltek valamit.
-
hitvanyalak
senior tag
A Malik helikopteres-megmentős része, tényleg az egyik legjobb volt az előzőben, emlékszem, hogy szó szerint involválódtam, és vérszomjas voltam
Én még csak most kaptam meg a
szóval kb. 5 órám van benne, de nagyon tetszik a stílus, a kivitelezés. Nem bánom, hogy kevesebb benne az akció, szeretek beszélgetni, kutatgatni. Mondjuk az meglep így az AI kapcsán, hogy egy feltört lakásba nekem bejöttek a rendőrökresetelést, úgy meglepődtem, hogy egyből leütöttem őket(a neonosba) Mehetett a visszatöltés.
-
hitvanyalak
senior tag
Milyen jó ,hogy nekem mindenhol min-low lesz,így nem veszem észre, ha valahol aránytalanul rútabb:-)
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
[Prolixus] #237 üzenetére
+1
És még mindig ha egy kiadót kellene választanom, az a Square lenne. 4 címet élesztett fel korrektül(szvsz).
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Bad Pritt #167 üzenetére
A HR-nek mi volt a Missing Linken kívül DLC-je?
Nekem a 20 óra elég. Illetve nyilván nem elég,de örülök, hogy nem 6óra...
A Passhoz adott praxis kit-hez halkan hozzáfűzöm, hogy a Deus Ex Go is lehetővé teszi 5 praxis kit beszerzését(2 a végigjátszásért,egy a profi végigjátszásért, illetve egy-egy, heti küldetésekért) -
hitvanyalak
senior tag
válasz
Fitzgerald #123 üzenetére
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
FoxiestFox #120 üzenetére
Bárki aki végigjátszotta, és be akar ruházni valami másra.
Én simán eladnám a steam-es,ubi-s,origin-es játékaimat ha tehetném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gombászkönyvek egyben
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest