- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Magisk
- Google Pixel topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
válasz
Departed #564 üzenetére
szerintem ha eltemetik, az nem azt jelenti, hogy átadják a jogokat más kiadónak. egyébként egyetértek, ez a rész közel se lett olyan jó mint a HR, semmilyen szempontból. Egyedül grafikailag fejlődött. Minden másban jelentős visszalépés. Végigjátszottam egyszer és nem visz rá semmi, hogy elkezdjem újra. HR-t vagy 4x végigjátszottam. Az első dx-et kb. 8x. Hogy nem fogyott elég példány az a kiadó/fejlesztők sara, mégis mi szívjuk meg, ha nem lesz több rész.
-
davidm920129
csendes újonc
válasz
Departed #547 üzenetére
Hát a cél az lenne, hogy 30 alá semmiképp ne menjen.
Illetve valami egészséges egyensúlyt szeretnék találni a sebesség és a látvány közt.
De akkor magamnak kell kitapasztalni, csak emlékszem még valamikor az AMD VS Nvidia topikban említették hogy pár beállítástól nem változik nagyon a minőség de nyerhető vele sebesség (csak már nem találtam az említett hozzászólást). -
-
-KP-
addikt
válasz
Departed #488 üzenetére
azért ne essünk túlzásokba. ez nagyon messze van a kiadói iparosmunkától inkább az ember érzése az, hogy hamarabb befejezték, mint kellett volna és hogy jönni fog folytatás. A világ most is pazarul kidolgozott. Nekem egy bajom volt, a rövid főküldik, illetve az erősen pacifista gameplay és én meg szeretek rambózni.
-
-
Xaels
félisten
-
Romvr
őstag
válasz
Departed #276 üzenetére
Valami tuti nem teljesen kerek még a kóddal mert ha leveszem az MSAA-t is OFF-ra a már írtak mellett akkor hip-hop 40-60 FPS között mászkál a mutató. Viszont úgy látom a játék 10Gb RAM-ot és 5,5GB VRAM-ot szépen be tud magának foglalni. Érdekesség hogy míg a VGA 100%-on pörög addig a proci alig 35-50% között punnyad.
Ja és nem fHD-n futtatom hanem 2560x1080-on, ami az FHD-hoz képest átlag -13% FPS-t jelent.
Amúgy egyelőre tetszik a játék, bár az irányítást még szokni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Filmvilág
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest