- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
válasz
DeFranco #1748 üzenetére
Nem igazán CPU-igényes... megjelenéskor, mikor kipróbáltam a virágboltit, még egy egymagos A64-em volt, egy HD4670-nel.
Aztán X2 6000+, ahol már VGA limit volt ugyanazzal a kártyával.
Most a notiban egy HD3650 van a Core2 mellett, szintén VGA limit, de némi OC-val elég szépen fut natívon (1680x1050), 1280-on pedig teljesen sima. Persze közel sem maxon, de ebben a játékban nem sok különbség van a max és a minimum beállítások között... nem szép a cucc. Viszont hangulatos, az pont elég.
Nyilván ha fejlesztesz, akkor fizikai négy mag és valami erősebb VGA (5870 pl, már olcsók) kisimítaná nálad. -
törölt tag
-
-
-
-
-
válasz
DeFranco #1649 üzenetére
Igazából nem nehéz.
Legyen sok energiatöltőd, és kész. Álcázva leszeded a két heavy-t, ők a legveszélyesebbek.
Ha elég gyors vagy, a robotot le sem dobják.
Ha mégis, akkor senki ne legyen a közelében, mikor robban.
Többieket sokkolod, vagy ha jól célzol, és nem pacifistet csinálsz, adod a fejeseket.
Vagy viszel pár gázgránátot, és a kezdőpontról már szétdobálod.. elég sok eszközt ad a játék az ilyesmihez.
Elsőre én is szívtam vele, de csak azért, mert nagyon kilógott a lopakodós, lassan sunnyogós játékstílusomból.. -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
DeFranco #1635 üzenetére
Ezért van 1-10-ig gyorsgomb mindenhez. Berakod mondjuk a 3 leggyakrabban használt fegyveredet 1-2-3-ra, utána 4-6 között meg sportszelet, csomag és végül a bödön, utána meg jöhetnek gránátok esetleg, de az annyira nem is fontos, mert van kiválasztott gránáthoz gyorsgomb.
Ha magától szépen lassan feltöltődne, akkor nagyon OP lenne pl a takedown, mert alig kéne várnod egy-egy cellára és máris lezúzhatsz 1 (vagy fejlesztés utána2) ellenséget. -
Bad Pritt
félisten
válasz
DeFranco #1632 üzenetére
Tudom, ezért a kedvencem és marad is jó sokáig.
Tényleg csak a boss fihtok azok, amiket nem érzem méltónak a játék többi részének a komplexitásához, de mivel ezekkel jó, ha 5 percet tölt az ember, simán feledhető.
Ez a DC-s amúgy a 6. végigjátszásom és megint találtam új termeket meg fosztható dolgokat, úgyhogy nagy boldogság van. -
Bad Pritt
félisten
válasz
DeFranco #1630 üzenetére
Persze, ez így van kitalálva, teljesen helyesen.
Amúgy még az Ikaruszt érdemes megtanulni fegyverként használni, mert azzal ha leérkezel a földre és benyomod azt a földre ütés képességet leérkezésnél, akkor elég sok embert meg lehet vele zavarni és nem fogyaszt energiát. -
Bad Pritt
félisten
válasz
DeFranco #1628 üzenetére
Cloakot fel kell fejleszteni teljesen, a celláknál meg fel kell nyomni az újratöltési sebességet. Ha ez megvan, akkor utána nagyjából egy akkora termet végigjársz cloakolva, mint amit star linklet képén van, egy cellából.
Ki tudod ütni, de utána leesik az álca és újra be kell nyomni.Én is notórius gránát gyűjtő vagyok, concussion grenade-ot szerintem még soha nem dobtam el, de van vagy 10 db abból is. Gáz gránát hasznos, volt az a rész, mikor Zhao kizárt az irodájának a pánikszobájából, és utána a lenti nagy terembe beözönlött vagy 7-8 katona, na azokat egyszer egy gázgránáttal elkaptam.
EMP meg a robotok ellen hasznos. -
Bad Pritt
félisten
válasz
DeFranco #1609 üzenetére
Mint kiderült, az is számít, ha valakit elkábítasz és beleesik a vízbe, mert ott megfullad. Egyik csatornában volt ilyenem és emiatt ugrott a Pacifist-em.
Amúgy ha ilyen lopakodós, egyesével leszedegetős módon akarsz játszani, akkor mindenképpen ki kell maxolni a cloak-ot meg lehetőleg Hengsha végéig maxra kell húzni az elemeket.
Ja meg gázgránát. Azt a termet spec úgy csináltam meg, hogy rögtön bedobtam egy gázgránátot és attól elkábultak (nem halnak meg tőle). Kapásból 3 ember kiesett, onnantól nyert ügyem volt.
Ui.: ez egy másik szoba, a lift utánit kb végig cloakkal csináltam.Én most revolver (ezt teljesen fel is fejlesztettem az acsiért), pisztoly és a speckó hangtompítós távcsöves + Typhoon kombóval tolom. Első Director's Cut végigjátszásom, úgyhogy most minél több pusztítással akarom végigtolni, hogy a lehető legtöbb acsit megszerezzem és majd a következőre fogom a finomabbak, ahhoz egy teljesen más Jensent építek fel.
-
-
-
-
válasz
DeFranco #1618 üzenetére
Kézzel se nehezebb, csak a fentieket szedtem tranq-val, hogy ne kelljen felmennem... a heavy elsétál a sarokig, ott leüthető.. a másik két fickóból az egyik eljön a lépcsőfeljáróig majdnem, ott le lehet csapni.
A másikat én elcsalogattam a számítógép felé.. mondjuk nem emlékszem minden lépésemre -
GypsFulvus2
őstag
válasz
DeFranco #1618 üzenetére
Na jó , asszem tényleg újra felrakom pénteken.
Hét közben sajna nincs sok időm gép előtt ülni, meló, edzés, stb. Majd tolj be egy képet, pontosan melyik szobára gondolsz, kíváncsi vagyok sikerül-e kézzel megoldanom. Ja, és ti is nyilván "Gimme' Deus Ex" fokozatban játszotok, gondolom.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
DeFranco #1614 üzenetére
Hát lehetséges, hogy voltak lehetetlen helyzetek. Bár az sem kizárt, hogy úgy készítették el a játékot, hogy mindenre legyen megoldás, csak már nem éri meg a számtalan próbálkozást és reload-ot. Most nincs fenn a játék, ezért nem tudom a konkrét példádnál mit csináltam; lehet hogy ott én is elsunnyogtam. Az biztos, hogy ölni nem öltem sehol. De lehet, hogy hétvégén felteszem, újra megjött hozzá a kedvem.
-
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
DeFranco #1607 üzenetére
Én sportot űztem belőle, hogy mindenkit elkábítsak és kizsebeljek.
Sok türelemmel meg lehet csinálni. Két embert egyszerre el lehet kapni hátulról ha megvan a skilled hozzá, aztán egy közelben álló harmadikba mehet a stun gun. Ahhoz kell sok türelem, hogy kivárja az ember amíg ehhez tökéletes pozícióba kerülnek, úgy hogy a harmadikat is elkaphasd, és ne legyen több őr aki feléd fordul. Szeerencse is kell, hogy ha rossz helyre esnek el tudd vonszolni egy asztal mögé, mielőtt a legközelebbi még álló őr irányba fordul. Én minden játékban szeretek molyolni, és utálom, ha a hátam mögötti terep "nem tiszta".
Minden ölés számít, akár te viszed végbe, akár egy általad megbuherált eszköz.
-
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
DeFranco #1588 üzenetére
Nekem ilyennel sose volt gondom. Most töltögettem, uccsó mentést, előtte levőt, saját mentést fél órával korábbanról, de semmi nem használt. Aztán dühömben agyőnlőttem X-et és akkor láttam, hogy a pocket secretaryt el lehet tőle venni, szóval visszatöltöttem és leütöttem. Pedig most ki akartam fizetni szerencsétlen muksót.
-
-
-
-
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
DeFranco #1562 üzenetére
Hát én most a revolvert akarom maxra húzni, mert a DC-ben újak az öcsik ugye, és ehhez is van egy. Bár mostanában épp leütök mindenkit, asszem 100 knockouthoz is van egy teljesítmény.
Azt nem tudja valaki, hogy az ilyen "...in a single walkthrough" öcsiknél a Missing Link is beleszámít már igaz? Mert akkor ezek sokkal könnyebbek így. -
Bad Pritt
félisten
válasz
DeFranco #1560 üzenetére
Szerintem nem érdemes raktárat tartani, mert jól szét van bontva a történet sok helyszínre és akkor nem tudod átcipelni. Első pár praxist én mindig ellövöm, hogy max helyem legyen meg kicsutkázom a hackelést, utána meg dől a cucc meg a lé. Hengsha-ba úgy mentem már át, hogy több, mint 20K pénzem volt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
DeFranco #1558 üzenetére
Én is most végeztem Barrettel. Ezt a végigjátszást most revolver, hangtompítós pisztoly, hangtompítós távcsöves kombóval viszem végig, Barrett előtt az összes katonától elszedtem a gépfegyver töltényeket és a nagyfiút azzal intéztem el, a saját felszerelésemből csak pár gránátot kellett rááldoznom. Megdobáltam hordókkal is, meg mi szem-szájnak ingere
-
-
-
-
válasz
DeFranco #1545 üzenetére
Kizárólag a magam nevében, a véleményem.
A DC-vel "érett be" úgymond a játék a lehetőségekhez képest.
Ha hallgatod a fejlesztőket a kommentárban, mesélnek elég sokat arról, hogy milyen ötleteik voltak, mit hogyan terveztek, mi alakult volna másképp, milyen lehetőségeket hogyan szerettek volna beépíteni, de nagyon szorított az idejük.
Ha alájuk tolnak még egy évet és pár tucat programozót, minden idők legdurvább Deus Ex-e lehetett volna, így "csak" egy méltó utód.
Achik ugyanazok mint az alapjátékban, de nem vihetők át (szerencsére, sok értelme szerintem nem lenne).
Amiket fentebb írtam, és HáGÉ is, grafikában változott a szűrő, árnyékok, ellenfelek AI-ja, a bossharcok végre DX-hez méltók, a Missing Link oda került, ahol a helye van, meg ilyesmi..
Gépigénye kb mint az alapjátéké. -
Bad Pritt
félisten
válasz
DeFranco #1545 üzenetére
Gépigénye ugyanaz, ahogy én látom a valóságban is, nem csak papíron.
Lista
Nekem nem ajánlotta fel, hogy átvihetném, Steamen új játékként jelenik meg, mindent nulláról kell kezdeni. Én is örültem volna, ha ráépülne az előzőre (tulképp csak egy nagyobb patch számomra) de nem panaszkodom. -
válasz
DeFranco #1532 üzenetére
Átszínezés? Nekem nem tűnt fel ilyesmi.. ha csináltak is vele valamit, nem vehető észre.
Érdemes megvenni amúgy. Már csak a Deus Exhez méltó bossfightok miatt is, meg ugye ott van a plusz küldetés (Tong fia), és már a Missing Link is benne van alapból, tehát így teljes a játék.Nekem még sosem halt meg senki a stun-tranq használattól, pedig adogattam fejbe is
Robot-robbanástól viszont simán halnak, de az ominózus küldetésben, ahol könnyen előfordul ilyen, elég csak egy katonát arrébb húzni. -
genndy
addikt
válasz
DeFranco #1532 üzenetére
- Pisztoly, iszonyúan kigyúrva, mindent felfejlesztve elég jó.
- Bossok ellen Typhoon
- Hiába kábítod el őket, abba is belehalhatnak, továbbmenés előtt mindig ellenőrizni kell hogy mindenki él-e. Fejlövésre különösen érzékenyek úgy tudom. Robbanástól is meghalhatnak, mondjuk robotoktól, és akkor se adja meg az achit. -
válasz
DeFranco #1530 üzenetére
Ha a Director's Cutot játszod, a bossok legyőzetők trükkösen is, ha a simát, akkor valami erősebb lőfegyver, vagy robbanószer nem árt. De őket is meg lehet fogni ezek nélkül, csak úgy nehezebb.
Nálam lőfegyverből csak egy feltápolt revolver volt, mivel én is mindig non-lethalt mentem. -
-
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
DeFranco #1374 üzenetére
+Xaels: pedig a kép egyáltalán nem vibrál, sőt: egyenletes, sehol semmi vibrálás vagy bmi más (bezzeg bad company 2ben folyton voltam csíkozódások, de ott meg egyáltalán nem zavartak).
Vsync bekapcsolva, graf maxon.A feltételes reflexet nem is tudom hogyan leépíteni, hiszen egyszerűen nem bírok a kijelző előtt lenni.
2 játszás alatt jutottam el a hullaházig az agyi chipért, és utána 15percre le kellett feküdnöm az ágyba nyitott ablakkal. :S -
válasz
DeFranco #1362 üzenetére
Igen, hát a pacifista hozzáállás miatt is kelleni fog minden nehezen megszerzett praxis pont. Elsők közt vettem meg az embertípusok analizálásához szükséges modult (social enhancer), úgy jutottam be a rendőrségre. Amellett meg a hackelést kell fejleszteni, úgy vettem észre, főleg azt, hogy kevesebb esélye legyen a rendszernek a riadóra, ha elfoglalsz egy node-ot. Mert enélkül elég sokat kell menteni / betölteni, ha olyan helyen vagy, ahol képtelenség megölni mindenkit (pl. a rendőrség), ha élesedik a riadó.
Nem túl bonyolult egyébként, csak gyorsabbnak kell lenned, mint a gép. Van, hogy lehetetlen, ekkor kell egy nuke vagy stop. Én nem vettem észre, hogy fogyna csak úgy.
Én voltam már a lakásomon, de nem tűnt fel a páncélszekrény.
Spet: leginkább a dupla shotgun miatt vettem meg azt a DLC-t, nagy kár, hogy a sima - játékban megszerezhető - shotgun többet ér, mert többet lehet vele lőni újratöltés nélkül, a sebzése meg úgy vettem észre, hogy ugyanannyi
-
válasz
DeFranco #1359 üzenetére
Egyet már én is bővítettem praxis pontból, de azért nem szeretnék erre elcseszni egy rakás pontot, inkább letenném a mesterlövész puskát, sok értelme nincs is a távcsővel fejlesztett kábító puska mellett. Csak eldobni nem akartam, ha már fizettem érte. Azért egy óriási fekete pont a készítőknek az olyan hülyeségért, hogy a nuke és stop vírusok egy floppyn(!) elfoglalnak egy helyet a tárban
Xaels: köszi, megnézem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest