- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1791 üzenetére
egyébként terminátor módban mennyire teljesíthető/nehéz a játék?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
[Prolixus] #1788 üzenetére
Az alapjátékban preorder bónusz volt, vagy az explosive mission packkal kaptad, a DC-ben alapból benne van
Alapvetően nooboknak való cucc, de ha minden kötél szakad, akkor több haszna van, mint kiguglizni a kódot.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1785 üzenetére
stealth megvan, hack lvl. 3-ig, nehéz tárgyak megvan, ugrás, esés megvan, falakon átlátás stb. ezek megvannak, vastüdő is, meg a hackek extrái. hal futás nincs, de nem szoktam futkározni. ha futok akkor meg mint a nyúl az első csatornáig, nem érdekel, hogy ki hall meg
hack eszközhöz csak végső esetben nyúlok, mondom, hogy elég sok meg is maradt. igazából nehezebbnek gondoltam a játékot, és tartalékoltam, hogy ha leküzdhetetlen akadályba ütközöm, legyen mivel buffolni.
felesleges volt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1783 üzenetére
jogos, de így is van 3 felhasználatlan praxis pontom az utolsó helyszín elején, már nincs értelme mire költeni, mert így is teljes túlerőben vagyok.
mindig nézegetem, hogy el kellene költeni, csak minek, ha így is mindenkit kézzel szedegetek le különösebb erőfeszítés nélkül.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1780 üzenetére
3-as szintig megvan a skill, a felett meg vagy megtaláltam a kódot leírva valahol (jellemzően ez volt a helyzet, mert molyolós típus vagyok, minden lyukba és zsebbe belenézek) vagy rádobtam egy AUD-ot, így is maradt a játék végére 10+.
Azért érdekes ez, mert amúgy a széf és a gépek kódja is létező, rákerestem neten, és ki is próbáltam őket, működnek, ami azt jelenti, hogy valahol elérhetőnek kellene lenniük, ugyanis a hackelés ha jól emlékszem csak nyit, nem adja vissza a kódot/passt.
@Reno7: be, persze. mondjuk sok értelmét nem látom, ha jól olvastam a wikin csak valami IRL zeneszámra történő utalás, sztori vonatkozása semmi.
-
DeFranco
nagyúr
Részben spoiler:
Eljutottam a végjátékban odáig, amikor az Omega Ranch-en találkozok Reed-del a fehér szobában. A szobában van Darrow széfje és számítógépe, illetve a hangárban van még egy titkos szobában levő számítógép, mind lvl.5-ös védelemmel.
Mivel nincs meg a megfelelő szintem, az automata kódtörőkkel nyomtam fel ezeket, de érdekelne, hogy vajon a szükséges kódokat és jelszavakat meg lehetett volna-e szerezni valamilyen formában "hagyományos" úton, tehát egy levélben/noteszben megtalálva?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
[Prolixus] #1758 üzenetére
köszi a linkeket, állítottam pár dolgot a felsoroltakból, ami elméletileg javít a teljesítményen valamennyit. így is van komoly fps-drop de talán nem akkora mint előtte. mivel rég nem vettem már elő, így nem találtam el a tényleg neon-orgiás belvárosi térig az 5 perces köröm alatt, de megnézem majd azt is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1757 üzenetére
nVidiából mi van pariban a 6770-nel? a gtx260 nagyjából ott van teljesítményben, de nem tud dx11-et és fogyasztásban is elmarad.
nem ragaszkodom az amd-hez, csak prociban, mert lapot nem cserélnék.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1751 üzenetére
nem tudom felmérni az erőviszonyokat ahhoz képest, amit írsz sajnos.
az biztos, hogy nagyon durva fps dropok vannak főleg az utcai részeken, bőven beesik tizenx fps-re a játék tartósan, rendesen szaggat, bosszantó. nem vagyok egy fps fag, elég lenne egy decens 25-30 fixen.
a keret nyilván minimális, nem szeretnék sokat költeni a fejlesztésre, tehát az a pontot keresem ami a legolcsóbb, de még megbirkózik a játékkal korrektül.
-
DeFranco
nagyúr
most hogy aktív lett a topic, nekem is megjött a kedvem a játék folytatásához
most kerültem át az ázsiai negyedbe tartósabban, és eléggé zavar, hogy a mostani konfigomat már nagyon megfogja így a játék, rendesen szaggat időnként.
am3 alapon a jelenlegi konfigot figyelembe véve kb. mire kellene váltanom a processzort és a videokártyát, hogy szépen fusson a játék 1280x1024-ben valami korrekt grafikai beállítás mellett?
a jelenlegi konfig az adatlapomon, a proci egy ahtlon II x2 250 a videokártya egy 5670 512 rammal.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Coccolino_O #1704 üzenetére
Ahol leteszed ott marad. Legalább is határozottan így emlékszem.
Én pl. az irodámba szoktam lepakolni, meg egy-két konténerbe, ahova visz amúgy is a sztori.
Tároló láda nincs.
-
DeFranco
nagyúr
@daa-raa @dying_star: köszi
spoiler:
más: de óóókos vagyok... bejött a zavar az augokban Hengshánál, szóltak ugye, hogy menni kéne chipet cserélni, hát nem mentem. agyaltam rajta egy sort, hogy vajon ki kellene-e cserélni vagy sem, végül is van nekem jó kis sarif-made chipem, nem cserélném be egy kínai aftermarketre, meg hát nem egy felebaráti vállalat, ki tudja mit csináltak vele.
miután eldöntöttem, hogy semmiképp nem cseréltetek, ha nem kényszerít rá a játék, elolvastam neten, hogy mi történik, ha bent hagyatom... hehehe... nem jártak túl az eszemen
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1655 üzenetére
van a sztoriban jelentősége?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1653 üzenetére
későbbre nem marad akkor. meg béna is vagyok
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1651 üzenetére
hát, az energiatöltővel nagyon deficites vagyok, nagy nehezen összekapartam 10 csokit, sokáig csak 5 volt, igaz volt mellé egy hordó is, végszükség esetén használom csak.
őszintén szólva végignéztem amint felrobban a gép, esélyem nem volt, meg le is fagytam, hogy akkor most mi van, majd lehet ha lesz második (erőszakos) végigjátszás, akkor nekik megyek
-
DeFranco
nagyúr
Malikot megmentette már valaki, a Hengsha2 zuhanás után? Én még arra sem voltam képes, hogy amikor elült a balhé, akkor leszedjek mindenkit (pacifist módban) nem hogy még időre, meg megmentsem. Szépen elsunnyogtam cloakban a liftig. Esélytelen.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1647 üzenetére
akkó' jó, ott fogok állatkodni
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1644 üzenetére
és gondolom a hagyományos, nem DC esetében pedig tök független a két rész egymástól, azt csinálok a ML-ben amit akarok, nincs hatással a fő játékra sem az augmentációk sem az achik sem semmilyen szempontból?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #1633 üzenetére
de, lenne, mert van, hogy "út közben" kell befele kapkodni... például közvetlenül Montreal előtt, amikor Hengshából menekültem ki a CEO-val való találkozó után, ott is úgy mentem ki, hogy szellőzőn le a lépcső mellett, majd onnan cloakkal stadionbú ki a katonák mellett, és az 3 duracellel nem ment volna, így amikor lefogyott még a cloakban ettem a csokit, így elmentem legalább 7 elemnyi távot egyszerre
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1624 üzenetére
kettőre álltam rá, revolver és pisztoly, harmadik lethal már nem fér
emellett tranq, stun gun meg a peps és a lőszerek, emellett gyakorlatilag már semminek nem marad hely. pár gránát pár müzliszelet és kész
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1622 üzenetére
(amúgy én is lassan haladok, mert mindenhova benézek, minden levelet jegyzetet ebookot elolvasok - legalább gyakorlom az angolt - meg minden centit bejárok amit tudok... de így is rengeteg minden kimarad, gondolom, a faláttörést például csak most tanultam meg... viszont rájöttem, hogy a revolver nagyon jó a nehéz tárgyak meg a turretek mozgatására
)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #1619 üzenetére
Amikor találkozol Eliza hologramjával, bejönnek a katonák, és lemész a lifttel (vagy mellette az aknán. Na ott jutsz ebbe a szobába. Képernyőmentés nincs.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1615 üzenetére
igen, tranq-al megy, de az már egy könnyítés. megcsináltam én is. csináld meg kézzel
@GypsFulvus2: azt már most látom, hogy mindent meg lehet oldani a játékban mindenhogy, egyszerűen lecsinálom a bokám néha, hogy mennyire sok a lehetőség...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #1613 üzenetére
Én is szeretném, de a játék ebből a szempontból komoly kihívás, van amikor közel lehetetlennek látom a feladatot.
Van például ebben a Montreali épületben az a szoba, ahova levisz a lift. Van négy ürge, az egyik heavy gunos, illetve egy aktív turret. (Meg fent kettő, de azok egyszerűek)
Na itt el van dugva egy PC ami vezérli a turretet, de ezt csak utólag találtam meg, nagyon mászkálni ugye nem lehet, mert sokan vannak, hogy megkeressem, és a három ürge látja egymást, csak a heavy van valamennyire külön. Plusz ott a turret, ami meg mindenkit lát és riaszt.
Na ezt hogy oldod meg?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #1611 üzenetére
Én is, de egyre inkább kezdek ráállni a tranq dartra.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1608 üzenetére
Akkor hülye vagyok, nem tudom miért írtam Ausztráliát...
Azt a szobát átkutattam én is, de volt azt hiszem két emelet (egy biztos, ahova levitt a lift) ami kérdéses volt, meg is lehetett kerülni.
Amúgy a pacifist achit elrontja, ha a turretet átállítom és az szedi le őket?
-
DeFranco
nagyúr
Ti mennyire szedtek le egyesével mindenkit lopakodó módban?
Most ausztráliában vagyok abban a média-toronyban, és elég rendesen meglepték a helyet a katonák. Ki lehet őket kerülni, de eddig akit lehetett leszedtem, nem biztos, hogy most kellene abbahagyni. Ellenben sok esélyt nem látok amikor vannak hatan egy gyakorlatilag belátható teremben.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bad Pritt #1589 üzenetére
lennazutszán nincsen kegyelem
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1584 üzenetére
megvan, igen, köszi
azóta már továbbjutottam, bár hiányzik az a fránya praxispont (véletlenül elnyomtam a meggyőző beszélgetést a tulajjal, és így a lenti pultos mellékküldetése nem adta meg a praxispontot, csak az infót), de már montrealban vagyok. most értem oda...
-
DeFranco
nagyúr
Srácok segítség kellene: van egy iroda a Hive bejárata után közvetlenül jobbra. Ott van két computer (egy kamerás egy sima) meg egy széf.
Ott áll három ürge, egy bedobóember, meg két harvester. Onnan nem tudok bemenni, mert rám lőnek, ha hackelem az ajtót. Hátulról be tudok menni az alagsorból, de akkor meg az üvegen keresztül lát meg az egyik harvester, és ott bukok meg.
Hogy lehet ebbe a szobába bejutni, hogy ne vegyenek észre?
-
DeFranco
nagyúr
Ez a Hengsha valami abnormálisan nagy...
Mire én ezt bejárom centiről-centire...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1576 üzenetére
akkor majd megveszem akkor
drágább nem lesz
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1573 üzenetére
Notórius gyűjtögető-felfedező vagyok, minden sarokba benézek, mindenkivel végigbeszélem az összes lehetőséget, minden kutyaszart kinyitok, képes vagyok 5 gépfegyverért ötször fordulni (hogy ne konvertálja lőszerre), mire egyszer végigviszem, szerintem megunom így is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1567 üzenetére
Spoilerek nélkül kérdezem: kikötőben kis kapszulába be, főszálból ki, missing link végigjátsz', majd főszálra vissza?
-
DeFranco
nagyúr
Most nincs előttem a játék, nem tudom megnézni, de a "nem DC" verziónál a missing link az hogy elérhető? Külön kell indítani, vagy beépül a sztoriba? Ha külön kell indítani, akkor hol érdemes elkezdeni, a főszál melyik pontján?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bad Pritt #1561 üzenetére
Nekem is van annyi, én is a hackelést tolom. Azért raktárazok, mert nem tudom még, hogy mi kell mi nem. Pl. eltettem az összes fegyverfejlesztést, és most, hogy már tudom mit akarok használni, melyik fegyvereket, így célzottan tudom rádobálni ezeket. Ha eladtam volna, most vehettem volna meg drága pénzért, ha találok egyáltalán.
A többi kb. ugyanez a logika, ki tudja mikor lesz rá szükség.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bad Pritt #1559 üzenetére
Nekem csak a stun gun, tranq gun, peps kombó van készleten, plusz pisztoly és revolver, de előbbieket is csak nagyon-nagyon elvétve használom. Amit lehet elintézek kézzel.
Van egy raktáram, oda halmozok mindent (detroitban a kosárpálya mellett, lézerrel védve) mindenből van egy darab, plusz a szükséges lőszer, szóval nagy meglepetés nem érhet, ha mégis kell. Helyem viszont kevés van az inventoryban.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1557 üzenetére
Nem egyszer töltöttem vissza
kb. 4 EMP meg a revolver elintézte a dolgot, lőttem még rá valamiket, szerintem azzal a nagy peps skulóval is küldtem rá egyet, de azokra már nem emlékszem, mert éppen sokkos állapotban voltam
Aztán elkapott egyszer amikor közelért, bevitt egy critet, utána meg a maradék pisztolyommal lőttem a fejét mindenmindegy alapon, és szerencsém volt, mert a harmadik-negyedikre onnan már jött a cutscene. Tény, hogy lefeleződött az inventorym, az összes hp visszaállító dolgot elhasználtam, plusz az EMP-k, meg a revolver lőszer.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1555 üzenetére
Sima verzió, megpakolva pár földi jóval, missing link, remote bomb, sniper, stb. Nem tudom ez milyen kiadás, deus ex collectionként nyertem.
-
DeFranco
nagyúr
Na túl vagyok az első bossomon... azt sem tudtam, hogy mi van meg hol vagyok, igaz az lehet nem segített, hogy bekapcsolva maradt a caps-lock, így folyamatos csigatempóban (walk) tudtam csak mozogni
Kicsit hendikeppes voltam... deus ex hikomat edition
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1549 üzenetére
Hát, akkor nekem marad a régi, ezt kár volt kihagyni a részükről...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1547 üzenetére
A mentés átviteléről te sem tudsz nyilatkozni? Elölről biztos nem kezdem el emiatt...
@HáGé: köszi
-
DeFranco
nagyúr
Gépigénye az eredeti játékhoz képest hogy alakul? Az eredeti nálam szabad tereken igen erősen döcög, de még játszható, beltereken rendben van eddig.
Valamint ha valakinél kéznél van tudná linkelni az extralistát, hogy mivel tud többet? Öcsik, mentések átvihetők, esetleg nincs is velük teendő?
Új sor a steamen vagy ráépül a másikra?
-
DeFranco
nagyúr
Typhoon, jegyeztem.
Pisztoly és revolver között vacilálok most...
Meghalnak ezek bugtól is, wiki is felhívja a figyelmet néhányra, van olyan, hogy térden is lőheted a kábító fegyverrel, akkor is meghal, annyira nem érdekel, hogy emiatt visszatöltögessek, a szándék megvan bennem, aztán majd meglátjuk. Tökölök így is eleget, kinyitok-hackelek mindent, meg felmászok mindenhova, ahova tudok, nincs értelme még ezzel is foglalkozni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1531 üzenetére
Nem vettem meg a DC-t mert nem tetszik az átszínezés a grafikában.
Akkor azt mondod, hogy itt is mindent visz a revolver, mint a Half-Life-ban?
Azt érdemes vinni?
Non-lethal öcsi (pacifist?) már nem lesz meg, mert pár npc-t örök vadászmezőkre költöztetett már valami bug, mert annak ellenére, hogy a tranq.gun-nal kaptak az arcukba, meghótták magukat.
-
DeFranco
nagyúr
Ami kell, azt én is magamnál tartom, de mivel nem használok lőfegyvert, így azokat le kell raknom valahova... a nem-halálos fegyverek meg a lőszerek és tápok így is elfoglalják az egész hátizsákomat, egy-egy fegyvert tudok még elvinni lootnak eladni.
Ide kapcsolódik a következő kérdésem is: mivel nem használok halálos fegyvert, összesen egy pisztoly meg egy 50-es lőszer van nálam ilyenből. Mi lesz a helyzet a bossfightoknál? Ha jól hallottam, akkor azokat jóformán csak tűzerővel lehet megharcolni, de ahhoz lehet kevés lesz a pisztoly? Spoilerek nélkül tudnátok tanácsot adni hogyan készüljek a bossokra? Még csak egy volt meg a legelején, de azt rábeszéléssel intéztem el, illetve most kerültem át Detroitból egy új helyszínre valami bandához, most találkoztam ezekkel a fekete katonákkal először, szerintem itt most lesz valami bossfight lassan.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1527 üzenetére
Hahaha... user error
Elfelejtettem, hogy azt a nyílpuskát eltettem a raktáramba jó igényesen, hogy maradjon hely az eladandó lootnak, és így nem is volt nálam, amikor le akartam adni a küldetést... miután visszaszereztem a raktáramból, akkor már le is tudtam adni
Amúgy nem tudom, hogy jól csinálom-e, de a következőképpen raktárazok: van egy raktár detroitban a kosárpálya mellett, ami anno valami két gengszteré volt, és lézer- valamit mérges gáz védi. Mivel nem ismerem a sztorit, de számítok váratlan fordulatra, nem hagyok semmit sem a lakásomon, sem a sarif főhadiszálláson, így ami nem fér be, ide, a hozzám nem köthető raktárban tárolom a szajrét.
Spoilerezés nélkül kérdezem: jól gondolom, hogy ha valamit ebbe a konténerbe bepakolok az ott marad? Ez így jó ötlet?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1525 üzenetére
Igen, megtaláltam a táskát a drogot, meg a bandaterületen a padló alatt a fegyverrakást is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1523 üzenetére
Egy ajtó mögött találtam egy szűk folyosón, egy szemétkupacban. A szemétkupactól jobbra két nagy böszöm láda van, az egyik rádőlve a másikra. A GPS vitt oda, és be is adta rá a részteljesítményt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Dark Archon #1361 üzenetére
Én alapvetően pacifista leszek, úgy tervezem, ezért nem tartok igényt a fegyverre, de eldobni én sem akarom. Egyelőre így elférek, úgy is csak kézzel dolgozom még, most vagyok az első boss után (akit még dumálással le lehetett győzni) közvetlenül. Így a lakásba sem jutottam még el.
A hackhez szükséges vírusokat én nem tudom, hogy hogy használja fel a gép, mert látom, hogy fogy néha, pedig én nem utasítottam rá. A hackelés úgy általában még elég ködös nekem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Dark Archon #1357 üzenetére
Ebbe én is belefutottam, így egy támogató UP-pal segítem a kérdést.
(amúgy én az első misszió során felvehető első augment pontból inventory-t bővítettem, de ettől még tény, hogy rengeteg helyet foglal a skuló meg a többi cucc, amit alapból ad a kieg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Renault, Dacia topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest