- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus] #1790 üzenetére
Directors Cutban is benne van pár másik extrával együtt. Pl lefűrészelt csövű puska is ilyen, meg van még valami, csak nem jut eszembe, de valami robbanós.
Haszontalan mind, az én játékstílusommal. -
DeFranco
nagyúr
válasz
[Prolixus] #1788 üzenetére
Az alapjátékban preorder bónusz volt, vagy az explosive mission packkal kaptad, a DC-ben alapból benne van
Alapvetően nooboknak való cucc, de ha minden kötél szakad, akkor több haszna van, mint kiguglizni a kódot.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
[Prolixus] #1758 üzenetére
köszi a linkeket, állítottam pár dolgot a felsoroltakból, ami elméletileg javít a teljesítményen valamennyit. így is van komoly fps-drop de talán nem akkora mint előtte. mivel rég nem vettem már elő, így nem találtam el a tényleg neon-orgiás belvárosi térig az 5 perces köröm alatt, de megnézem majd azt is.
-
törölt tag
válasz
[Prolixus] #1771 üzenetére
A második hengsha-i látogatás vége egyébként az a jelenet.
-
Reno7
senior tag
válasz
[Prolixus] #1769 üzenetére
Később, majd a kikötős-konténeres rész után, majd tudni fogod.
-
válasz
[Prolixus] #1758 üzenetére
Erre van az újrajátszás lehetősége.
Sőt, new game+ is van, ahol megmarad minden kiosztott praxisod, és a következő játékmenetben már rövid időn belül maxolva lehetsz, ha szeretnéd, akkor minden eszközöd meglesz felfedezni mindent.
Csupán egy végigjátszás esetén valamiről mindenképp lemaradsz. -
válasz
[Prolixus] #1745 üzenetére
Kérdeztél, válaszoltam.. én ezeket találtam hasznosnak. Sosem játszottam semmit guide-ok alapján, szerintem tőled is elveszi az élményt, de te tudod.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
[Prolixus] #1739 üzenetére
A láthatatlanság mindenképp kell. Ami szerintem még alap, az a maximumra húzott energiaszint (aka: legyen meg az összes elem
), meg szerintem az inventory is jó, ha maxon van.
-
válasz
[Prolixus] #1741 üzenetére
Nincs bonyolult nyelvezete, úgyhogy azért nem vész a szótárazás mennyisége.
Az első rész annak idején eléggé felturbózta az angoltudásom (abból tanultam meg szinte). -
válasz
[Prolixus] #1739 üzenetére
Ha kifüleled az embereket, elolvasol mindent (és amit nem értesz, szótárazol, mint én), non-lethal stealth stílust tolsz, igyekszel mindent felfedezni, 20-22 óra, a DC.
A sima HR az nálam is 14-20 között ment végigjátszástól függően, ha jól emlékszem.
127 órám van a simában, DC-ben 68, szóval azért el lehet vele lenni több ideig/többször is. -
Bad Pritt
félisten
válasz
[Prolixus] #1737 üzenetére
17+4 a The Missing Link.
Plusz ehhez jött 2 óra olvasgatás a végén. -
Bad Pritt
félisten
válasz
[Prolixus] #1727 üzenetére
Le lehet csapni egy ütéssel.
Spoilermentesen kb ennyi.
-
válasz
[Prolixus] #1724 üzenetére
A simában én typhoonnal oldottam meg, nem volt sok kedvem lövöldözni és robbantgatni őket, a DC már ad lehetőséget némi taktikázásra, ott érdemesebb sunnyogni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
[Prolixus] #1724 üzenetére
Egyáltalán nem. Az első kettőnél csomó fegyvert lehet szétszórva találni, a harmadik bugos, azbutolsónál csak ügyesen kell manőverezni.
-
válasz
[Prolixus] #1721 üzenetére
Amúgy a The Fall-nak folytatása is volt betervezve, úgy tudom. Nem tudom, tervezik-e még... szerintem a sok lehúzó kritika elvette a kedvüket, és amúgy is inkább az MK-ra koncentrálnak.
-
válasz
[Prolixus] #1718 üzenetére
A Fall nem egy teljes értékű játék, ezért háborogtak sokan PC-n.. kezdetben én is.
Aztán egy leértékelésen beszereztem (Deus Ex, nehogy már ne legyen meg), és elvoltam vele igazából.
Tabletekre szánt játék, nagyon butított játékmnettel/inventoryval, kevésbé minőségi szinkronszínészekkel, de valamennyi hangulat átjön belőle.. mivel nincs tabletem, örülök hogy kiadták PC-re, így legalább egy újabb szegletet láttam a játékból.
És azért vannak pillanatai, tabletjátékhoz képest pedig helyenként nem is olyan ronda. -
Bad Pritt
félisten
válasz
[Prolixus] #1718 üzenetére
Droidos táblán játszottam, ott azért van egy nem rossz 4 egészes átlaga. A PC változat valóban kula lehet, abba csak belenéztem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
[Prolixus] #1716 üzenetére
Szia!
Vannak amolyan easter eggek, amik mosolyt csalnak az ember arcára, de létfontosságú kapocs nincs a játékok között.
Az Ikarosz hatásnak a The Fall c. játékhoz van közvetlenül köze, de sok karakter ismerős lesz a Human Revolutionból is, vagy épp fordítva, ha a könyvet olvasod előbb, mivel amolyan előzmény a játékhoz. Érdemes elolvasni, nagyon jó könyv, a The Fall pedig egy korrekt játék, más főhőssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest