- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ahum, köszi. Nem preoderként vettem az alapjátékot, szóval azért volt teljesen új nekem a dolog.
-
[Prolixus]
addikt
Egyáltalán micsoda ez az automata kódtörő? A sima verziójában a játéknak én nem találkoztam ilyennel, ez valami DC fícsör?
-
[Prolixus]
addikt
A Missing Link-et sztoriügyileg mikor érdemes játszani? Most érkeztem meg (először?) Montreálba.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
FoxiestFox #1746 üzenetére
Persze, a smiley arra vonatkozott, hogy "na akkor most legyek okos, mindneki mást mond". Persze igazából számítanom kellett volna erre, ilyen sok skill meg többféle lehetséges játéksítlus mellett.
Amúgy nyilván mindneki játsszon a maga stílusa szerint, én sem szemellenzővel csinálom ugyanazt, mint amit egy adott guide ír, de ahogy látom nincs lehetőség az elköltött skill pontok újrakonfigurálására (már ha jól látom), attól meg nincs zavaróbb szerintem, ha rakás dologról lemaradsz (mint pl itt, új útvonalak, jutalmak stb), csak azért, mert rosszul használtál fel 4-5 pontot a játék elején, mert fogalmad nem volt ugyebár arról, hogy tényleghesen menniy haszna lesz a szóban forgó skilleknek a játék során.
DeFranco: Ezt vagy ezt nemtom olvastad-e. Igaz, hogy a beállításoknak nincs a legtöbb esetben drasztikus jelentősége, de azért van egy-két feature ami durván lehúzhatja a teljesítményt például az SSAO.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
FoxiestFox #1744 üzenetére
Guide-okban azt írják, hogy a falon átlátás felesleges, mert arra ott van a map, az is bőven elég, mérges gázos veszély meg alig van a játékban
-
[Prolixus]
addikt
válasz
FoxiestFox #1740 üzenetére
Jó, ilyen alapon akkor végtelen ideig lehet lenni vele.
Második végigjátszásom nekem is biztosan lesz, a DC (de az már lehet angolul, azért vannak félrefordítások a magyarításban meg eléggé...hát magyarul furán hangzó, nyers szövegek...mondjuk ha nem hagyok sok időt a két walktrough között lehet nem is kellene sokat szótárazni).
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Bad Pritt #1738 üzenetére
Hmmph, az az első tapasztalatok alapján nem is tűnik soknak...
Amúgy elég sok skill elég értelmetlennke tűnt így a játék elején, úgyhogy elkezdtem skill guide-ok után kutatni, amik hát nagyjából meg is erősítettek a hipotézisemet. Szerintetek melyek azok a skillek, amelyekre tényleg nem érdemes praxist költeni (stealth orientált játéksítlus esetén)?
-
[Prolixus]
addikt
Nektek hány óra volt aqz első végigjátszás? Már vagy 4 órát játszottam, de még csak az első "igazi" küldetésen vagyok túl, megvan Typhoon prototípus. Lopakodva játszani, szétnézni mindnehol, feltörni minden gépet...
Más: Az eredeti DEHR nekem azt csinálja, hogy amikor kilépek, vagy 3-4 másodpercig nem csinál semmit a program. Szal rámegyek hogy kilépés->ok, utána hatásszünet (3-4-5 sec), majd kilép a játék. Nem azonnal. Ilyet még soha nem tapasztaltam egy játéknál sem, pedig párral játszottam már. Másnak is volt ilyen?
Nem nagy dolog de azért kicsit zavaró.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Executioner #1723 üzenetére
Cool köszi az infót!
Akkor már egy kérdés: Az eredeti játékban mennyire nehezek a bossharcok, ha alapvetően lopakodásra gyúr az ember?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
FoxiestFox #1720 üzenetére
Ahum. Magyarul mindent a helyén kell kezelni.
Hát, ha a Fall nem volt teljes érétkű játék PC, remélem a Mankind divided duplán az lesz.
Köszönöm a válaszokat.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Bad Pritt #1717 üzenetére
Köszi az infót!
Mindenképpen el fogom olvasni, a kérdés alapja az volt, hogy nem tudtam eldönteni, hogy a játék előtt olvassam-e el, vagy inkább utána, de akkor inkább előtte fogom, játszani mindig van mivel.
"The Fall pedig egy korrekt játék, más főhőssel.
"
Na ez érdekes vélemény, a Fall kapcsán csak olyan véleményeket olvastam eddig, amelyek a *bitang pusztulatosan fostos - szimplán csak szar* spektrumon mozogtak, ilyen "jól" kevesen nyilatkoznak róla, hogy korrekt.
Lehet meg kellett volna venni amikor ilyen másfél euróért vesztegették?
-
[Prolixus]
addikt
Sziasztok!
Gondolom hasonló kérdés merült már fel a topicban, de nem kerestem vissza, nézzétek el nekem.
A DEHR élvezeti értékéből mennyit "von le", ha valaki abszolúte nem játszott eddig DE játékkal? Gondolok itt magamra, például.Tudom, hogy kronológiailag ez egy előzményjáték, de ettől még lehetnek a későbbi eseményekre utalások, vagy amolyan "aham, akkor *ebből* lesz később *ez*, tyűű" nagy relevációk. A kérdésem lényegében az, hogy ezekből milyen sok van és mennyire jelentősek ezek, ha vannak. Csak mert nézem itt a timeline-t, és nem telt el olyan sok idő a játékok között, ha jól látom....
A másik: Itt figyel a polcomon már ősidők óta a Fumax kiadó által kiadott Ikarosz hatás regény(?). Ezt mennyire érdemes olvasni a játék előtt? Mennyi köze van a Human Revolution eseményeihez, mennyire teszi a játékot átláthatóbbá, érdekesebbé, vagy egy teljesen önálló sztori aminek zéró köze van a játékhoz, max feltűnik benne egy-egy ismert név és slussz-passz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest