- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz
FoxiestFox #1832 üzenetére
60-on is szaggat, v-sync mellett is akadozik, ki-bekapcsoltam a driverben a beállításokat, az sem segített. Witcher 3, Black Mesa is szaggat, Cyberpunk, Dark Souls 3 szépen megy, nem ugrál a GPU órajel. Majd visszaváltok Nvidiára később.
-
Mans20
addikt
Talán olvassa valaki
Elkezdtem játszani a sima verzióval, tökletesen fut 75 fps-el, RX570-en. Grafika maxon. Megvettem a steam-en a DC verziót, az meg szaggat és a GPU órajel ugrál. Nem tudom mit variálak a grafikán. Neten többen írják ezt a problémát, a régebbi verzió náluk is szépen fut. Van 3 registry beállítás ami talán segíthet, de már alapból át vannak állítva nálam. Valami ötlet?
-
Mans20
addikt
Valaki unatkozott [link]
-
Mans20
addikt
Jó lett volna ha úgy hagyják a dolgokat ahogy az 1 be,nem lehet átkutatni a hullát,pedig FPS RPG be elég jó dolog,az élet erő is visszatöltődik,nekem nem volt bajom a medkittel,de még eléggé barátkoznom kell a gameval,a blue modrol tud valaki valamit?örülnék ha az a színvilág lenne mint az 1 be.
-
Mans20
addikt
Jóreggelt
A gameba ki lehet majd kapcsolni hogy amikor közelharc van meg elbújik akkor átváltson TPS be?vagy ehhez hozzá van rendelve egy gomb a klavin és nem muszáj? mert nekem jobban tetszett ahogy az 1 be volt,mindenhol FPS nézet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest