- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
Jester01 #6677 üzenetére
jah, valószínűleg a qt miatt, mert behúz egy libQtOpenGL.so.4-et is
igen, nekem is fura, hogy magától nem jött rá a függőségre
de egyébként a skype letöltésénél nincs is ott a Jessie, csak a Wheezy, elképzelhető, hogy a Jessie-n másképp vannak a lib-ek csomagokba rendezve -
Yllgrim
őstag
válasz
Jester01 #6546 üzenetére
Az tortenik, hogy elinditom a gepet, kivalasztom Grub-ban Xen-t, ekkor elkezdi tolteni magat majd odaer hogy toltse az OS-t, beutom a kodot hogy kioldjam a titkositast es elkezdi tolteni magat a Debiant, vegigfut majd amikor kepet valt akkor olyan prompt-ot ad mint amikor nem talalja az op-rendszert. csak all a fekete kepen es balrafent villog a prompt.
Hm, valamin elgondolkodtam...
-
Friczy
senior tag
válasz
Jester01 #6265 üzenetére
Jól megválasztott és őrzött root jelszó az, amit nem tudnak egynél (max. kettőnél) többen.
Nagyrészt igazad van, az általános sudo joggal vigyázni kell, nem szabad fűnek-fának kiadni, ha egy gépen túl sok felhasználónak van sudo joga, akkor szerepköröket kell kialakítani annak megfelelően, hogy miért kell a root jog.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Jester01 #6059 üzenetére
Oké, nem forrásból, hanem innen töltöttem le, csak már késő van
A sources.list-hez már egy ideje nem nyúltam, de azért nyomtam egy update-et a biztonság kedvéért és úgysem.
Az értelmével kapcsolatban meg az a bajom, hogy lenne inkább egy sima non-free amiben benne van minden, és nem kéne még külön a free csomag is. Vagy fordítva.
Szerk: elsőre amúgy nem is értettem miért nem szedi ki az egyik rar-t, amikor fentvolt az unrar csomag, és hibát pedig nem írt ki, hanem csak egyszerűen bezáródott az unarchiver. No de ez is megoldódott.)
Amúgy már kezdem megszokni ezt a licenszháborút
-
stopperos
senior tag
-
Jester01
veterán
válasz
Jester01 #5746 üzenetére
Na meg is van, az egész st_mode mezőt (man 2 stat) kiírja ott, amiben a fájl típus bitek is benne vannak:
S_IFSOCK 0140000 socket
S_IFLNK 0120000 symbolic link
S_IFREG 0100000 regular file
S_IFBLK 0060000 block device
S_IFDIR 0040000 directory
S_IFCHR 0020000 character device
S_IFIFO 0010000 FIFOTehát neki azért 42770 mert könyvtár, én meg azért láttam 6 számjegyű 100664-et mert történetesen egy mezei fájlt néztem.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Jester01 #5680 üzenetére
Néhány csomagot nem lehetett telepíteni. Ez azt jelentheti, hogy
egy lehetetlen állapotot kért, vagy ha az unstable disztribúciót
használja, akkor néhány igényelt csomag még nem készült el vagy ki
lett mozdítva az Incoming-ból.
Az alábbi információk segíthetnek megoldani a problémát:
Az alábbi csomagoknak teljesítetlen függőségei vannak:
libapache2-mod-mono : Függ ettől: mono-apache-server (< 2.10.1) de csak 3.0.11-1~rpi1 telepíthető vagy
mono-apache-server4 (< 2.10.1) de csak 3.0.11-1~rpi1 telepíthető vagy
mono-apache-server2 (< 2.10.1) de az nincs telepítésre megjelölve
E: A problémák nem javíthatók, sérült csomagokat fogott vissza.apt-get install libapache2-mod-mono után a fentit kaptam.
-
gabo89
senior tag
válasz
Jester01 #5622 üzenetére
cpufrequtils 008: cpufreq-info (C) Dominik Brodowski 2004-2009
Report errors and bugs to cpufreq@vger.kernel.org, please.
analyzing CPU 0:
driver: acpi-cpufreq
CPUs which run at the same hardware frequency: 0
CPUs which need to have their frequency coordinated by software: 0
maximum transition latency: 100.0 us.
hardware limits: 600 MHz - 1.50 GHz
available frequency steps: 1.50 GHz, 1.40 GHz, 1.20 GHz, 1000 MHz, 800 MHz, 600 MHz
available cpufreq governors: conservative, userspace, powersave, ondemand, performance
current policy: frequency should be within 1.50 GHz and 1.50 GHz.
The governor "ondemand" may decide which speed to use
within this range.
current CPU frequency is 1.50 GHz.
cpufreq stats: 1.50 GHz:100,00%, 1.40 GHz:0,00%, 1.20 GHz:0,00%, 1000 MHz:0,00%, 800 MHz:0,00%, 600 MHz:0,00% -
Speeedfire
félisten
-
Speeedfire
félisten
válasz
Jester01 #5560 üzenetére
Az adatbázisban iso-ban vannak az adatok én pedig utf8-ba kérem le, emiatt túl szokott csordulni a memória. A forrás fájlban át kellett az egyik fájlt szerkeszteni, hogy a megfelelő memóriát foglalja le.
Ezt feltelepítettem, de húzta a sima php5-cli és php5-common csomagokat is, ami miatt nem az én forgatott php-mat akarja használni, hanem a debian repos csomagját.
Ezt a csomagos megoldást kipróbálom.
-
Carasc0
őstag
válasz
Jester01 #5517 üzenetére
Nagyon baba!
Valami kézi könyvet beszerzek hogy tanulgassam a linuxot. Mindenképp. Amúgy szeretnék megtanulni forrásból is telepíteni. Tehát a dolgok mögé is szeretnék látni. Időigényes....de ez a célom és van hozzá türelmem és szorgalmam is.
Ami az OCP-t illeti DOS időszakban ezt használtam..Szerintem Best. 7MB igényű CLI app ami nagyon jól működik. Ennyi.
Amúgy én nagyon konzol őrült vagyok.... ezért is akarok mindent amit lehet CLI-ben futtatni. Még CLI-s böngészőm is van.
Amit nem tudtam megoldani az a JAVA és a Flash a Browser alá! Nem tudom melyik a legjobb Browser linux alá, én most ezt a IceWeasel-t használom.... De csak azért mert ez van fenn itt gyárilag.
-
Carasc0
őstag
válasz
Jester01 #5513 üzenetére
Szia!
Ha nem gond majd legközelebb. Most nekem így az egész még extra bonyolult. Szép világ ez a Linux, de még sűrű a dzsungel. Kicsit az alapokkal kell foglalkoznom. Most valamiket össze vissza telepítettem így amikor az open cubic player csomag esetében kiadtam a ./configure parancsot akkor hibát ír ki:
root@debian:/home/carasc0/Downloads/ocp-0.1.21# ./configure
checking build system type... x86_64-unknown-linux-gnu
checking host system type... x86_64-unknown-linux-gnu
checking for gcc... no
checking for cc... no
checking for cl.exe... no
configure: error: in `/home/carasc0/Downloads/ocp-0.1.21':
configure: error: no acceptable C compiler found in $PATH
See `config.log' for more details
root@debian:/home/carasc0/Downloads/ocp-0.1.21# -
Carasc0
őstag
válasz
Jester01 #5511 üzenetére
Szia!
A csomagot hibátlanul telepítette. Most elindítottam a kernel frissítést. Eddig csinálja!
Bejött egy kék ablak amiben felsorolt egy pár firmware missing listát. Kernelt feltette. Gép újra indult, mükszik, de a rendszer indítása közben több eszköz betöltésének hiányát írta ki.
De viszont van WIRELESS!
-
Carasc0
őstag
válasz
Jester01 #5507 üzenetére
root@debian:/home/carasc0# apt-get install linux-image-3.10-0.bpo.3-amd64
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
Some packages could not be installed. This may mean that you have
requested an impossible situation or if you are using the unstable
distribution that some required packages have not yet been created
or been moved out of Incoming.
The following information may help to resolve the situation:
The following packages have unmet dependencies:
linux-image-3.10-0.bpo.3-amd64 : Breaks: initramfs-tools (< 0.110~) but 0.109.1 is to be installed
Breaks: initramfs-tools:i386 (< 0.110~)
E: Unable to correct problems, you have held broken packages. -
vadcoca
tag
válasz
Jester01 #5443 üzenetére
Nem tudom, hogy a syslog-ot nézte-e. De ha akár lsakárminél, akár syslognál vagy bárhol átsiklott valamin, akkor ez az ágyúval verébre mód, meg fogja oldani (ha van hozzá firmware). Így nem kell előre nyomozni (like ubuntu
). Később pedig lehet még gyomlálgatni, ha szeretne.
-
válasz
Jester01 #5360 üzenetére
Nekem pont nem kell, csak pl. Ubuntu, Linux Mint, Kali alapból pae-s kernelekkel jönnek már. Nincs kedvem vesződni a kernelfordítással, ezért kérdeztem, hogy Debianból van-e non-pae cucc. Webszervernek szánom saját kis amatőr blogomhoz, nem igazán mozgat, hogy esetleg ilyen-olyan-amolyan VGA driver nincs hozzá.
Mindenkinek köszi a válaszokat.
-
-
-
cekkk
veterán
válasz
Jester01 #4934 üzenetére
apt-get install libonig2 libqdbm14 php5-cli php5-common php5-suhosin php-pear php-xml-parser curl libcurl3
Így próbáltam mert így volt ott.
De akkor mindjárt kipróbálom úgyDe aztán jövök majd lehet megint
Most meg ott van a 13 a végén, eddig hiába másoltam le addig nem voltgit clone git://gitorious.org/owncloud/owncloud.git
erre pedig azt írja ki, hogy a git: parancs nem található -
Archttila
veterán
válasz
Jester01 #4894 üzenetére
make
root@debian:/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2# make
make all-recursive
make[1]: Entering directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2'
Making all in src
make[2]: Entering directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2/src'
make all-recursive
make[3]: Entering directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2/src'
Making all in xvmc
make[4]: Entering directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2/src/xvmc'
/bin/bash ../../libtool --tag=CC --mode=compile gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I../.. -fvisibility=hidden -I/usr/include/pixman-1 -I/usr/include/libdrm -I/usr/include/xorg -fvisibility=hidden -I/usr/include/pixman-1 -I/usr/include/libdrm -I/usr/include/xorg -I/usr/include/libdrm -I/usr/include/X11/dri -I../../src -I../../src/xvmc -DTRUE=1 -DFALSE=0 -g -O2 -MT libchromeXvMC_la-viaLowLevel.lo -MD -MP -MF .deps/libchromeXvMC_la-viaLowLevel.Tpo -c -o libchromeXvMC_la-viaLowLevel.lo `test -f 'viaLowLevel.c' || echo './'`viaLowLevel.c
libtool: compile: gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I../.. -fvisibility=hidden -I/usr/include/pixman-1 -I/usr/include/libdrm -I/usr/include/xorg -fvisibility=hidden -I/usr/include/pixman-1 -I/usr/include/libdrm -I/usr/include/xorg -I/usr/include/libdrm -I/usr/include/X11/dri -I../../src -I../../src/xvmc -DTRUE=1 -DFALSE=0 -g -O2 -MT libchromeXvMC_la-viaLowLevel.lo -MD -MP -MF .deps/libchromeXvMC_la-viaLowLevel.Tpo -c viaLowLevel.c -fPIC -DPIC -o .libs/libchromeXvMC_la-viaLowLevel.o
In file included from viaLowLevel.c:34:0:
viaXvMCPriv.h:28:25: fatal error: X11/Xlibint.h: No such file or directory
compilation terminated.
make[4]: *** [libchromeXvMC_la-viaLowLevel.lo] Error 1
make[4]: Leaving directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2/src/xvmc'
make[3]: *** [all-recursive] Error 1
make[3]: Leaving directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2/src'
make[2]: *** [all] Error 2
make[2]: Leaving directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2/src'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2'
make: *** [all] Error 2 -
Archttila
veterán
válasz
Jester01 #4892 üzenetére
Most mar igen de ujra elhasal:
libtool: link: ( cd ".libs" && rm -f "openchrome_drv.la" && ln -s "../openchrome_drv.la" "openchrome_drv.la" )
make[4]: Leaving directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2/src'
make[3]: Leaving directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2/src'
make[2]: Leaving directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2/src'
Making all in man
make[2]: Entering directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2/man'
sed -e 's|__vendorversion__|"xf86-video-openchrome 0.3.2" "X Version 11"|' -e 's|__xorgversion__|"xf86-video-openchrome 0.3.2" "X Version 11"|' -e 's|__xservername__|Xorg|g' -e 's|__xconfigfile__|xorg.conf|g' -e 's|__projectroot__|/usr|g' -e 's|__appmansuffix__|1|g' -e 's|__drivermansuffix__|4|g' -e 's|__adminmansuffix__|8|g' -e 's|__miscmansuffix__|7|g' -e 's|__filemansuffix__|5|g' < openchrome.man > openchrome.4
make[2]: Leaving directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2/man'
Making all in tools
make[2]: Entering directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2/tools'
make[2]: Nothing to be done for `all'.
make[2]: Leaving directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2/tools'
make[2]: Entering directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2'
make[2]: Leaving directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2'
make[1]: Leaving directory `/home/alucard/Downloads/xf86-video-openchrome-0.3.2' -
-
Pali79
aktív tag
válasz
Jester01 #4760 üzenetére
Lehet azért nem látni semmit mert most raktam össze a kötetet újból. Megtanultam, hogy állítsam helyre a kötetet egy ilyen széthullás után. Most rendben van, de itt van két korábbi mdstat tartalma:
Personalities : [linear] [multipath] [raid0] [raid1] [raid6] [raid5] [raid4] [raid10]
md127 : active raid5 sdd[0] sdb[3](F) sda[2] sdc[1]
4395411456 blocks super 1.2 level 5, 512k chunk, algorithm 2 [4/3] [UUU_]Personalities : [linear] [multipath] [raid0] [raid1] [raid6] [raid5] [raid4] [raid10]
md127 : active raid5 sdd[0] sdb[3](F) sda[2](F) sdc[1]
4395411456 blocks super 1.2 level 5, 512k chunk, algorithm 2 [4/2] [UU__]A jelenség az, hogy üzemel a tömb rendben, de ahogy vagy a torrent vagy samban keresztül én akarok írni a tömbre először az egyik, pár másodperccel később egy másik vinyó esik ki a tömbből és mivel 2db vinyóval már nem működőképes le is áll az egész és nem elérhetőek az adatok egészen addig amíg újra össze nem rakom. Az, hogy mikor melyik vinyó esik ki teljesen véletlenszerű, hol egyik, hol másik.
-
bambano
titán
válasz
Jester01 #4544 üzenetére
kérdés, hogy melyik a jobb. ha csak az van benne, ami neked kell, akkor forrásszinten kérdés, hogy patkolod-e a bugok ellen, bináris szinten meg hogy belefordítottál-e mindent, ami kell.
ha meg gyári kernelt használsz, mindent megcsinálnak helyetted és csak egy-két egzotikus hardver esetén kell a kernel egy részét lefordítani.
-
bambano
titán
válasz
Jester01 #4510 üzenetére
egy 8-as firefoxot használok, amiben pár tabon fut ez (itcafe), amit olvasok éppen, egy-két keresési fül.
de egyes feladatokhoz régebbi firefox kellene, amit felraktam külön könyvtárba. a gondom, hogy bemegyek ebbe a külön könyvtárba, beírom, hogy ./firefox és ez a 8-asban nyit új ablakot, nem pedig elindítja az ott levő régebbit. -
cekkk
veterán
-
alitak
senior tag
válasz
Jester01 #4358 üzenetére
az a baj, hogy kapott rendszerrel kell dolgoznom és az elődömnek volt némi hiányossága. A FAT32 nem biztos, hogy a legjobb választás. 1TB adatot kell backup-ba rakni. Gondoltam rá, hogy megy ext4-re, aztán ha kell a backup, akkor server-en keresztül lehet majd elérni. Legalábbis volt az utolsó ötletem.
tlac: néztem az ntfs-3g -t, nem borítja meg nagyon a rendszert? Olvastam pár nem túl jó dolgot is róla fórumokon. Mennyire megbízható?
Atis
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01 #4332 üzenetére
Az nélkül hogy lehet megszüntetni, hogy minden bootolás után ne azzal fogadjon az alsa, hogy xyz meg pqr eszköz el lett távolítva a rendszerből, de van qwerty meg qwertz új eszközök. Valamint, hogy törölni akarom-e az abc def eszközöket.
Ez jó alaposan kicseszett az eszközsorrenddel is minden alkalommal...Van 3 hangkártya a gépben, folyton ez volt mind Debian, és Chakra alatt is. Pulseaudio felrak, kicserélte a beállító felületet, minden gond megszűnt. Haver laptopjánál is ugyanilyen jelenséget tapasztalt, Pulse felrak, nála is minden jó azóta.
Speeedfire: mi az, hogy semmi? Egy teljes új beállító felületet kellett kapnod.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Jester01 #4326 üzenetére
Ez eddig jó.
0 [Audigy ]: Audigy - Audigy 1 [Unknown]
Audigy 1 [Unknown] (rev.3, serial:0x5c1102) at 0xd000, irq 18
1 [HDMI ]: HDA-Intel - HDA ATI HDMI
HDA ATI HDMI at 0xf5010000 irq 17
2 [default ]: USB-Audio - USB Audio CODEC
Burr-Brown from TI USB Audio CODEC at usb-0000:00:1d.2-2, full sItt is és az audigynél is okés.
Én nem értem. Látszólag minden oké.
Ami gnome alatt mindig jelszót kér tőlem.
Kicsit unalmas, hogy mindig megkérdezi, hogy én vagyok-e az. Oké, hogy kell a biztonság. De ez nem egy olyan gép, ahol ez a legfontosabb... -
Speeedfire
félisten
válasz
Jester01 #4320 üzenetére
Pedig én semmilyen kernelt nem raktam fel. Alapból az i386-ost raktam fel, majd egy update, upgrade és ezek jöttek elő.
Lehet, hogy a rendszer önálló életre kelt és a 4GB ram miatt befrissített 64bit-re? Bár én úgy tudom, hogy a 32bites is kezeli a 4GB ramot.Akkor most mit lehet ezzel kezdeni?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Jester01 #4317 üzenetére
DKMS make.log for fglrx-10-9 for kernel 2.6.32-5-amd64 (x86_64)
2012. jún. 23., szombat, 11.18.21 CEST
make: Entering directory `/usr/src/linux-headers-2.6.32-5-amd64'
/usr/src/linux-headers-2.6.32-5-common/arch/x86/Makefile:81: stack protector enabled but no compiler support
LD /var/lib/dkms/fglrx/10-9/build/built-in.o
CC [M] /var/lib/dkms/fglrx/10-9/build/firegl_public.o
CC [M] /var/lib/dkms/fglrx/10-9/build/kcl_acpi.o
CC [M] /var/lib/dkms/fglrx/10-9/build/kcl_agp.o
CC [M] /var/lib/dkms/fglrx/10-9/build/kcl_debug.o
CC [M] /var/lib/dkms/fglrx/10-9/build/kcl_ioctl.o
CC [M] /var/lib/dkms/fglrx/10-9/build/kcl_io.o
CC [M] /var/lib/dkms/fglrx/10-9/build/kcl_pci.o
CC [M] /var/lib/dkms/fglrx/10-9/build/kcl_str.o
CC [M] /var/lib/dkms/fglrx/10-9/build/kcl_wait.o
LD [M] /var/lib/dkms/fglrx/10-9/build/fglrx.o
ld: Relocatable linking with relocations from format elf32-i386 (/var/lib/dkms/fglrx/10-9/build/libfglrx_ip.a.GCC4) to format elf64-x86-64 (/var/lib/dkms/fglrx/10-9/build/fglrx.o) is not supported
make[3]: *** [/var/lib/dkms/fglrx/10-9/build/fglrx.o] Error 1
make[2]: *** [_module_/var/lib/dkms/fglrx/10-9/build] Error 2
make[1]: *** [sub-make] Error 2
make: *** [all] Error 2
make: Leaving directory `/usr/src/linux-headers-2.6.32-5-amd64'
CPT.Pirk:Linux desktop 2.6.32-5-amd64 #1 SMP Sun May 6 05:12:07 UTC 2012 x86_64 GNU/Linux
-
Speeedfire
félisten
válasz
Jester01 #4306 üzenetére
Na, itt van valami hiba a dkms-nél.
Beállítás: fglrx-modules-dkms (1:10-9-3) ...
Creating symlink /var/lib/dkms/fglrx/10-9/source ->
/usr/src/fglrx-10-9
DKMS: add Completed.
Kernel preparation unnecessary for this kernel. Skipping...
Building module:
cleaning build area....
make KERNELRELEASE=2.6.32-5-amd64 -C /lib/modules/2.6.32-5-amd64/build M=/var/lib/dkms/fglrx/10-9/build.....(bad exit status: 2)
Error! Bad return status for module build on kernel: 2.6.32-5-amd64 (x86_64)
Consult the make.log in the build directory
/var/lib/dkms/fglrx/10-9/build/ for more information.
0
0
Error! Could not locate fglrx.ko for module fglrx in the DKMS tree.
You must run a dkms build for kernel 2.6.32-5-amd64 (x86_64) first.
Beállítás: fglrx-glx (1:10-9-3) ...
Processing triggers for menu .Itt lesz a gond, ezek szerint. Elvileg meg kellene csinálnia, de sz*rik rá. Valami hiba van a "kernelnél".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest