-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyulank
addikt
válasz
#40553216 #5264 üzenetére
De én arról beszélek, hogy mivel Debianon van az ext4, így a Debian kezeli az ext4-et akkor is, ha hálózaton Windows alól módosítom a fájlokat, akkor sem a Windows fogja kezelni az ext4-et, hanem a Debian. Ha a Debian nem tudná kezelni az akármilyen partíciót, akkor megosztani sem tudná, és akkor Windows alól nem lehetne látni. Vagyis, ha a Debian kezeli az ext4-et, és megosztja a mappát, akkor Windows felől lényegtelen, hogy milyen partíció, tudnia kell a fájlműveleteket. Szerintem. Amúgy mint írtam, nem tudtam oda-vissza megcsinálni, csak a Win8 alól tudtam kezelni a Debianos gépet, de a Debian nem látta a Windows8 megosztott mappáit. Most pedig újra telepítettem a Debiant, és egyenlőre még egyik se látja a másikat. Pedig elmentettem az smb.conf-ot, de úgy emlékjeztem át lehet konvertálni a partíciót, de csak formázni tudtam, így egyenlőre ez van.
-
gyulank
addikt
válasz
#40553216 #5262 üzenetére
Na, most akkor mi van a töredezettségmentesítővel? Van vagy nincs? Nincs töredezettség, nincs töredezettségmentesítő, de még is van mindkettő, és lefut időnként? Ha hálózatba van kötve egy Win8-as gép, és egy Debianos, és a Debian megosztott mappája ext4, akkor miért a Windowsnak kéne kezelnie a partíciót? A partíciót a Debian kezeli, a Windowsról pedig a fájlokat kezelem. Nem? Úgy értettem Windows Intézőben a Hálózaton a Debianon belül a megosztott mappát ugyanúgy kellene kezelnie, bármilyen a partíció, ha a Debian kezeli. Legalább is azt hittem.
-
Jester01
veterán
válasz
#40553216 #5229 üzenetére
A packages.debian.org nem ismeri a ttf-ubuntu-font-family csomagot, szóval akárhonnan is szedted az van elrontva nem a debian. Az ubuntuban lévő csomag pedig nem dependel a defoma-ra, kifejezetten semmitől sem függ. Úgyhogy nem tudom mit csinálsz.
-
törölt tag
válasz
#40553216 #4578 üzenetére
No, itt lett a megoldás.
Multiarch ImplementationA problémát alapvetően azért nem értem, mert a multiarch csomag eleve fent volt végig, ia32-es csomagok is. És ugye ment a Skype. Ehhez képest kellett egy:
dpkg --add-architecture i386
Szóval ez akkor azt jelenti, hogy korábban a komplett i386 struktúrát törölte?
-
DeusHun
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Netfone
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest