- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pali79
aktív tag
válasz
vadcoca #4769 üzenetére
A hdsentinel topicba azt mondták a smart alapján, hogy kábelhiba a legvalószínűbb. Kicseréltem az összes sata kábelt (nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik), hogy valóban ez volt a gond. Átmásoltam több mint 6GB-t és eddig minden rendben. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Pali79
aktív tag
válasz
vadcoca #4767 üzenetére
Megcsináltam minden meghajtóra.
-
Pali79
aktív tag
válasz
vadcoca #4765 üzenetére
Köszönöm!
0. BIOS alaphelyzetbe (tuning ne legyen): sose volt
1. adatkábel/csatlakozó KH: valószínűtlen, ujjak a kábelek és az alaplap sem régi, de megnézem adok neki kontakt spray-t
2. táp hiba: kábelek, csatlakozók , (esetleg tápegység): van valahol valami táp teszterem, megnézem
3. túlmelegedés (SMART-ból max temp ?): sose volt 40 foknál melegebb
4. vezérlő/vinyó: mindkettő lehetséges, de jó lenne kiszűrni, hogy melyik. A kérdés az, hogy miként.
Viszont a SMART böngészése közben észrevettem két vinyónál olyat ami jelenthet valamit, de én nem értem mit csak az errort látom benne:
-
Pali79
aktív tag
válasz
Jester01 #4760 üzenetére
Lehet azért nem látni semmit mert most raktam össze a kötetet újból. Megtanultam, hogy állítsam helyre a kötetet egy ilyen széthullás után. Most rendben van, de itt van két korábbi mdstat tartalma:
Personalities : [linear] [multipath] [raid0] [raid1] [raid6] [raid5] [raid4] [raid10]
md127 : active raid5 sdd[0] sdb[3](F) sda[2] sdc[1]
4395411456 blocks super 1.2 level 5, 512k chunk, algorithm 2 [4/3] [UUU_]Personalities : [linear] [multipath] [raid0] [raid1] [raid6] [raid5] [raid4] [raid10]
md127 : active raid5 sdd[0] sdb[3](F) sda[2](F) sdc[1]
4395411456 blocks super 1.2 level 5, 512k chunk, algorithm 2 [4/2] [UU__]A jelenség az, hogy üzemel a tömb rendben, de ahogy vagy a torrent vagy samban keresztül én akarok írni a tömbre először az egyik, pár másodperccel később egy másik vinyó esik ki a tömbből és mivel 2db vinyóval már nem működőképes le is áll az egész és nem elérhetőek az adatok egészen addig amíg újra össze nem rakom. Az, hogy mikor melyik vinyó esik ki teljesen véletlenszerű, hol egyik, hol másik.
-
Pali79
aktív tag
Szerintetek mitől lehet, hogy a debian alatt összeállított raid5 tömböm abban a pillanatban szétesik, ahogy írni kezdek rá. Legyen az torrent vagy a samba-n megosztott könyvtár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest