- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
válasz
stopperos #10664 üzenetére
Akkor miért nem javult meg?!
Ha kaptam hibát, alján lévő parancs csak csinált egy knownhost.old filet, de ugyan úgy nem volt jó.
#10663 0519
Kitöröltem mindent. Nem kérdezte meg. Illetve csak az egyik lapostól, YES, majd jelszó és be voltam jelentkezve. PW off, denied pubkey...
Mindegy már egy napja ezzel szopok, pedig eddig is használtam igaz, csak 2 gépen. Legyalulok mindent, elkezdem előlről megint, nem is tudom hanyadjára. Utolsó esély.
Így viszont tárgytalan a nyamvadt mentés kipróbálása is. Még ha jól sejtem a folyamatot, akkor is jobb, mint a mint a semmi. Múlthéten 3x volt újra telepítve. 2x feleslegesen. Mint beépített pen csinálója nem képes wint írni. Kiírtam, nem volt jó, írtam volna megint kerestem frissítést, majd talált hozzá, most már kiírja: Ez bizony windows, ez nem lesz jó.
Solus OS pedig nem hajlandó felmenni 2gb ramra. -
Friczy
senior tag
válasz
stopperos #6512 üzenetére
Néhány dolgot rosszul tudsz, bár a végeredményben igazad van
A backports nem a következő kiadás, teljesen független tőle. Backportsba azok a csomagok kerülnek, amelyeknek újabb verziójára komoly igénye van valakinek (és akad valaki, aki felvállalja).
A SID (fejlesztői) kiadás általában folyamatosan 'mozog' a testingbe, azaz ha a sidben rendben van egy csomag és senki nem akasztja meg, akkor kb. két héten belül bekerül az aktuális testing repoba. Ez alól csak a freeze periódusok (ami most is van) kivételek, ilyenkor az automatikus 'csorgást' megállítják, és javítják a kiadásbeli hibákat. A SID közben is folyamatosan frissül, bár ilyenkor kicsit kisebb lépésekkel, mert a fejlesztői erőforrások a testing rendbetételére mennek. Aztán a Jessie megjelenése után ismét megnyitják az automatikus kapcsolatot, és akkor ismét elkezd frissülni a testing - amiből majd idővel a következő kiadás lesz.
-
válasz
stopperos #6508 üzenetére
Nem erre gondoltam. Meg akarom várni a 8-as kiadást, amiben benne van a 3.16, de nekem 3.19 kellene, vagyis minél újabb, mert kb. mindegyikben volt Radeon-t érintő javítás 3.16 óta is.
A kérdésem arra vonatkozott, hogy a Debian világban kb. mekkora késéssel számítsak pl. a 3.19-re. -
jimmy399
senior tag
válasz
stopperos #5934 üzenetére
Nos, leszedtem a qbittorrent-nox-ot, meg kiszedtem a transmission-daemont az autostartból. Eltávolítani még nem távolítottam el viszont.
Feltettem a Deluge-daemon-t. kicsit macerás beállítani, de végre sikerült
szimpatikus a webes felülete, de a démonhoz csatlakozni horror volt mire rájöttem xD
Amúgy feltettem a Windows-os Deluge-t is. Nos valahol olvastam, hogy az is képes csatlakozni a Deluge-daemon-hoz, szerencsére olvastam sokat a témában és rájöttem, hogy ki kell szedni egy pipát és csatlakozik a távoli deluge-hoz
Sikerült így megoldani az autoadd-directory-t is, mert azt meg ugye nem lehet beállítani webUI-n keresztül.
A segítségek amik jól jöttek: [link]
link1Köszi a kliensért stopperos.
Ahogy elnézem ez a kliens se támogatja a statisztikákat... De sebaj, majd megnézem, hogy jobban müködik-e mint a transmission, ami feszt hibával száll el.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
stopperos #5906 üzenetére
Köszönöm a válaszod, de ez egyben elszomorító is. Igazából meg is erősítettél, mert ma visszatettem a Manjarót és zárt driverrel nem lehetett. Valóban írta, hogy nincs hozzá driver.
Ezek szerint, már ne keressek friss Linux disztrót...
Érdekes azonban, hogy a Manjaro 0.8.10pre1 stabil volt. Aztán a nagy frissítés (pre3) összedöntötte, mint a kártyavárat. Most az rc3 van fent és reménykedem. Röhelyes, hogy a videókártya még mindíg használható alap lenne és a Linux közösség már nem támogatja.
6 hónapon belül jön az új Debian és akkor már azon is össze fog omlani a xorg, így azzal nincs értelme vesződni, még ha működne is.
Az Ubuntu LTS verziójához van lehetőség Gnome (nem classic) telepítésére? Nálam a Gnome fixa idea, nem tudok tőle elszakadni. Start menü van Winfoson is... -
PumpkinSeed
addikt
válasz
stopperos #5687 üzenetére
Egyik ismerősöm feltett nekem egy xsp-t. Fogalmam sincs hogyan kellene configolni, de van egy ilyen hibám.
1. Hol találom azt a mappát ahol ennek az 'index' oldalát ki tudom cserélni, minden alapértelmezetten van?!
2. Hol tudom ennek az xsp-nek a beállításait változtatni?
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
stopperos #5156 üzenetére
Nem nem, itten van az arm-es verzió már és ezt is töltöttem le.
-
tlac
nagyúr
válasz
stopperos #4998 üzenetére
régen használtam, de aztán elszoktam tőle, lehet teszek még egyszer vele próbát ha a cinnamon-ból nem tudok kihozni valami jót
(#5000) CPT.Pirk:
nekem mindig jobban testre volt szabva a gnome
alapból a gnome3 klasszikus felület jó volt, de miután próbáltam olyanra alakítani, mint ahogy a gnome2-t használtam, ekkor már kijöttek az apró, de bosszantó hibák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest