- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- A Honor profi iPhone másolásban
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Kicsit szétnéztem és van egy testing debian wheezy image gyors feldobtam Oneplusra hogy gyorsabban menjen mint minin....
de a lényeg: ugyanazokat a parancsokat használtam itt is makenél ugyan az volt a baja de ez itt bejött:apt-get install pkg-config libnl-3-dev
megtalálta feltette.
Viszont mikor megpróbáltam megint a maket iszonyat sok errort meg warningot kaptam az arcomba azt nem tudtam kimenteni, erre nem voltam felkészülve, másodszor is megpróbáltam akkor már csak pár sort dobott:valami ötlet?
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Valaki tudna segíteni? Az aircracket szeretném felrakni debian Squeezere de hibákba ütközök kérlek ha tudtok segítsetek!
A parancsok amiket alapul vettem:apt-get install build-essential
apt-get install libssl-dev
apt-get install subversion
svn co http://svn.aircrack-ng.org/trunk/ aircrack-ng
cd aircrack-ng
make
make install
Igazából a make parancsig minden jó is de ott hibába ütközik:
A debiant debian kittel telepítettem fel, utána ment update, upgrade debian kit: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest