Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadcoca
tag
Az sdc szerintem kakukk, mindig ugyanott, LBA=9-nél dobja a hibát, illetve az ID 187 (uncorrectable error) sem 0.
Az sdb viszont elsőre KH-nak tűnik, mert eléggé random LBA-knál hibázik. Habár a DH (device head) mintha kb. egy csomóban lenne (e0, e0, e1, e1, e6). Szóval ez inkább passz, azért nézzen rá más is. -
a dmesg szerint nem esik szét a kötet, az ext4 barrierekkel van valami baja, de nem értem, hogy mi, mert kevesebb, mint egy napja van csak ext4-em.
egyébként ugyanilyen samu diszkem pusztult meg, amire 1000 napot meg 98%-ot mondott a hdsentinel, most már hibátlannak mondja. úgy látom, a hdsentinel a maradék szavahihetőségét is eljátszotta nálam.
-
tlac
nagyúr
a gyártól oldaláról szedd le a tesztprogramot és futtasd le a vinyókon (archiválni viszont érdemes előtte)
bár most találkoztam egy olyan esettel seagatenél, hogy a hivatalos tesztprogramja azt mondta, hogy minden rendben, közben kb. 50 szektorhiba volt rajta a smart szerint
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Interactive Brokers társalgó
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest