- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
gyugyujol #5595 üzenetére
Újratelepítettem a raspberry pi-omat, Debian fut rajta, kivételesen nem SD-ről, hanem egy HDD-ről. Minden megy, ahogy szokott, de valamiért nem tudom fstab-bal a szokéásos módon mountolni a synology-m drájvjait. Gigolo-val megy, azonban az nem mount, hanem sima smb elérés, attól nem jelenik meg nekem mnt alatt semmi.
Az fstab hibát ad erre, miközben ez volt korábban is a beállítás:
//192.168.0.3/volumeUSB1/usbshare /mnt/synology/usbshare1 cifs username=felhasznalo,password=jelszo,workgroup=WORKGROUP,users,auto,user_xattr 0 0
Az eredmény:
$ sudo mount -a
mount error(13): Permission denied
Refer to the mount.cifs(8) manual page (e.g. man mount.cifs)Azért keresek valami szamárvezetős grafikus editort az fstab-hoz, hogy rájöjjek, mit cseszek el.
-
Honkydoo
őstag
válasz
gyugyujol #5544 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Lehet még állítani sok mindenen.Végül is találtam megoldást a GPU-ra, csak nem működik.
De megosztom háta valakinek jó lesz.[link] Betöltöttem a modult, lefuttattam a test.sh-t de nincs eredmény. Igazából ezek notebookokhoz vannak ahol két gpu van, és ha jól értem, az egyiket le lehet tiltani.
Ha az alaplapom benne lenne a listában akkor örülnék, de nincs.. -
Honkydoo
őstag
válasz
gyugyujol #5542 üzenetére
Hello,
Köszi a választ!
Igazából ez egyik blogbejegyzésemhez kellett volna, amiben a NAS-okról írok általában.
Szerettem volna 20-30W-os fogyasztást levinni ~8W-ra.(ennyi a processzor fogyasztása ezen a lapon)
Mindenesetre a HDD kikapcsolása tényleg jó 5let, vagy a CF, SSD használata.
Ezekről el is feledkeztem, pedig alapvető dolgok.. -
gyulank
addikt
válasz
gyugyujol #4953 üzenetére
Nem akarom, hogy végül el se induljon. XP-n is hibát ír ki még FF pluginnál is, de abba legalább a műholdnézet működik. Viszont a pluginhez is azt írták, hogy Linuxon nem működik. Szóval szerintem ez a 32 vs 64 és 256 vs 512MB különbség okozza, és nem éri meg másik kártyát venni, 2 memória slot van, 2x128, szóval kéne bele 2x256, vagy egy 512-es. Ezért marad egy fapadosabb verzió, ami fut ezen, vagy semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged