- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
stopperos #5687 üzenetére
Egyik ismerősöm feltett nekem egy xsp-t. Fogalmam sincs hogyan kellene configolni, de van egy ilyen hibám.
1. Hol találom azt a mappát ahol ennek az 'index' oldalát ki tudom cserélni, minden alapértelmezetten van?!
2. Hol tudom ennek az xsp-nek a beállításait változtatni?
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Jester01 #5680 üzenetére
Néhány csomagot nem lehetett telepíteni. Ez azt jelentheti, hogy
egy lehetetlen állapotot kért, vagy ha az unstable disztribúciót
használja, akkor néhány igényelt csomag még nem készült el vagy ki
lett mozdítva az Incoming-ból.
Az alábbi információk segíthetnek megoldani a problémát:
Az alábbi csomagoknak teljesítetlen függőségei vannak:
libapache2-mod-mono : Függ ettől: mono-apache-server (< 2.10.1) de csak 3.0.11-1~rpi1 telepíthető vagy
mono-apache-server4 (< 2.10.1) de csak 3.0.11-1~rpi1 telepíthető vagy
mono-apache-server2 (< 2.10.1) de az nincs telepítésre megjelölve
E: A problémák nem javíthatók, sérült csomagokat fogott vissza.apt-get install libapache2-mod-mono után a fentit kaptam.
-
PumpkinSeed
addikt
Szeretnék ftp tenni a debianomra, de nem akarom túlbonyolítani sqlből kérdezgetős dolgokkal csak egyetlen user lenne, hogyan tudom azt megcsinálni.
Illetve a másik kérdésem, hogy hogyan tudok .net támogatást tenni rá?
-
PumpkinSeed
addikt
Van egy számítógép amelyben volt egy eth0-s interfész, most kibővítettem egy eth1-s interfésszel, majd indítás után dhcp-re állítottam, de valamiért nem ismeri fel a rendszer. Fizikailag benne van, de amúgy semmi. ifup eth1-re annyit mond, hogy ilyen eszköz nem található. Mit tehetek most?
-
PumpkinSeed
addikt
proftpd vagy pureftpd?
-
PumpkinSeed
addikt
Debian CLI-re milyen torrent klienst ajánlatok, illetve ahhoz tudtok valamilyen használati útmutatót küldeni?
-
PumpkinSeed
addikt
squid3 proxy-n keresztül lehet online játékot játszani?
-
PumpkinSeed
addikt
Üdv, olyan problémám lenne, hogy megpróbáltam feltenni számítógépre (nem virtuális gépre) a debian-t. A számítógépnél van internet hozzáférés. Megcsináltam a bootolható USB-t egy debian 6-os netinstel. De mégsem ismerte fel a gép. Azt írta, hogy nem bootlható, nyomjak meg egy gombot.
-
PumpkinSeed
addikt
Végülis arra jutottam, hogy újra telepítettem, tegnap este még szenvedtem vele egy keveset.
-
PumpkinSeed
addikt
mysqld: unrecognized service
nem nagyon akar összejönni. Nem lenne jobb ha újratenném a debiant, és újra mindent?
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
MacCaine #4777 üzenetére
Ez nem sikerült, már miután /usr/bin/mysqld_safe --skip-grant-tables & - t beírtam akkor ezt a hibaüzenetet kaptam: [1] 2579. Itt beírtam, hogy mysgl -u root a prompt nélküli kurzor után és ezt kaptam: ERROR 2002 (HY000): Can't connact to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
-
PumpkinSeed
addikt
Ha készítek egy shell scriptet akkor, az állományt hogy futatom le?
-
PumpkinSeed
addikt
Hogyan tudom megnézni a portokat illetve a nyitott portokat?
-
PumpkinSeed
addikt
Üres állományt melyik paranccsal lehet létrehozni?
-
PumpkinSeed
addikt
Melyik paranccsal lehet az LVM állapotát megnézni?
-
PumpkinSeed
addikt
Karakteres Debiant használok, amikor le akarom tölteni a grsec-t mindig visszaadja a prompt. Miért van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest