Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
Xen Debian alatt. Ezt a Guide-ot talaltam, ami eleg reszletes bar 2 eves. Illetve fent van irott formaban is.
A hardver kovetelmenyek meg mindig 2 VGA es 2 monitor vagy ezen mar lehet javitani es megoldani egy VGA egy monitorral?
Milyen lehetosegek vannak meg ezen kivul vagy csak ez elerheto type 1 hypervisor-nak?
A cel amit a srac is csinal, tudjak tobb VM-et is futtatni type 1-es hypervisor-al.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
Az tortenik, hogy elinditom a gepet, kivalasztom Grub-ban Xen-t, ekkor elkezdi tolteni magat majd odaer hogy toltse az OS-t, beutom a kodot hogy kioldjam a titkositast es elkezdi tolteni magat a Debiant, vegigfut majd amikor kepet valt akkor olyan prompt-ot ad mint amikor nem talalja az op-rendszert. csak all a fekete kepen es balrafent villog a prompt.
Hm, valamin elgondolkodtam...
-
Yllgrim
őstag
Sziasztok,
viszonylag uj vagyok Linux/Debian teruleten, a telepitot mar jol ismerem, parszor sikerult ujrahuzni a rendszert...

A gondom a Debian 7.8 -> Xen 4.1.4-el lenne.
Friss Debian telepites, repobol lehuzom Xen-t es tarsait (4.1.4) aztan reboot, kivalasztom Xen-t, tolti magat, aztan applikalom az encryption passwordot, vedidtolti a moduljait es amikor valtana az Xorg-ra ott promptol, nem megy tovabb.
Mi lehet az ok, van egy elmeletem, ezt otthon letesztelem, ha esetleg valakinek lenne barmi tapasztalata szivesen latom.
Udv, Yllgrim
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Commodore 64 Ultimate
- Társasjáték topic
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest