- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
Xen Debian alatt. Ezt a Guide-ot talaltam, ami eleg reszletes bar 2 eves. Illetve fent van irott formaban is.
A hardver kovetelmenyek meg mindig 2 VGA es 2 monitor vagy ezen mar lehet javitani es megoldani egy VGA egy monitorral?
Milyen lehetosegek vannak meg ezen kivul vagy csak ez elerheto type 1 hypervisor-nak?
A cel amit a srac is csinal, tudjak tobb VM-et is futtatni type 1-es hypervisor-al.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Jester01 #6546 üzenetére
Az tortenik, hogy elinditom a gepet, kivalasztom Grub-ban Xen-t, ekkor elkezdi tolteni magat majd odaer hogy toltse az OS-t, beutom a kodot hogy kioldjam a titkositast es elkezdi tolteni magat a Debiant, vegigfut majd amikor kepet valt akkor olyan prompt-ot ad mint amikor nem talalja az op-rendszert. csak all a fekete kepen es balrafent villog a prompt.
Hm, valamin elgondolkodtam...
-
Yllgrim
őstag
Sziasztok,
viszonylag uj vagyok Linux/Debian teruleten, a telepitot mar jol ismerem, parszor sikerult ujrahuzni a rendszert...
A gondom a Debian 7.8 -> Xen 4.1.4-el lenne.
Friss Debian telepites, repobol lehuzom Xen-t es tarsait (4.1.4) aztan reboot, kivalasztom Xen-t, tolti magat, aztan applikalom az encryption passwordot, vedidtolti a moduljait es amikor valtana az Xorg-ra ott promptol, nem megy tovabb.
Mi lehet az ok, van egy elmeletem, ezt otthon letesztelem, ha esetleg valakinek lenne barmi tapasztalata szivesen latom.
Udv, Yllgrim
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- India és az AI a McDonald's jövője?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kedvenc zene a mai napra
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest