- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rup1u5 #20257 üzenetére
Talan 1-2 fps-el lassabb igy, mint az ultrahighquality cfg-vel, harban lattam 28-at eddig, de atlag 32-35.
A kartya 700/1400/2300-on megy.
dokee78: A tied eleg rossz, ahogy latom, ha tudnank mi a bajod mar reg segitettunk volna.
Ezek utan ne varj sokat sztem. Arrol nembeszelve, h ez nem a warhead topik.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
rup1u5 #15487 üzenetére
Bocsánatkéréssel tartozom ugyanis valóban igaz amit Drenadar állít!
Nálam XP van és fönt volt az ultra high mod ezért alacsonyabb fps-eket kaptam az említett beállításoknál és hiába állítottam low-ra mindent akkor is maradt ugyan úgy.
Ezért leszedtem majd újratelepítettem a Crysis-t és patch vagy bármilyen buhera nélkül teszteltem. Crysis bench tool-al 1280*1024-ben, 8*AA-val, mindent HIGH-ra téve az AVG fps 40.17 lett a g92-es GTS-el. (750/2080)
Ugyhogy sorry!mindazonáltal azt erősen kétlem hogy vista alatt is ugyan ezt produkálná ezekkel a beállításokkal!
-
Romvr
őstag
válasz
rup1u5 #15232 üzenetére
"Húzd a GT-t ameddig csak tudod!"
A plafonig biztosan, aztán meg megyek a padlásraAmúgy azt mondták nekem hogy húzással nem lehet érdemleges FPS növekedést elérni. Maximum ilyen 3-4%-ot. Ráadásnak most csak egy sufni tuningolt hűtésem van... bár nagyon jó, de ezzel most nem kísérleteznék. És még nem tudom hogy 22"-os vagy 19"-os monitort vegyek.
-
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz
rup1u5 #14499 üzenetére
Nem a saját gépemen próbáltam...az egy dolog ha nálam gyengén megy!
De havernak valami 8800-as van a gépében és ő is szitkozódik
Én 124x768 ban toltam végig és normál beállítások mellett,nekem ez megfelelt...Nyugi nem akarom,h a gépemen fullon mennyenÉlből bukta lenne(ezzel tisztában vagyok)
-
keIdor
titán
-
Maotun
őstag
válasz
rup1u5 #13132 üzenetére
Igaz és a Rammok még többet dobnak a játékok esetében mint a 4 GHZ
fizikai memó: 4 Gb, vga memó: 512 Mb, 1600 /1200 ig , 1 gb felette,
fizikai kártya 128 Mb, hangkártya 64 Mb, így elég a két mag 2,4 - 2,6 Ghz .-n is Crysis fullba 1650 /1080 4xAA High Havas pályáig ! Onnan QX 9650 @ 4 Ghz 8 Gb DDR 3 2000 Mhz.- 2 8800 Ultra SLI, vagy x2 3700 CF kell ! Jó játék ez
-
buherka
addikt
válasz
rup1u5 #13132 üzenetére
Még olyan 44K körül mozgolódik egy ilyen 8400-as, ha jól tudom ami alapon 3Ghz, egy ilyenre kiváncsi lennék. De paráznék, hogy nem tudnám húzni a lapomban. Mondjuk már támogatja a deszkám a 45nm-es proct. De az új Bios-ok nagyon el vannak cseszve. Deszkát cserélni meg luxus.
Még kell egy kis idő mire ez kiforrja magát. -
Skyhunter
őstag
válasz
rup1u5 #12636 üzenetére
Jah,én is ott tartok most,ahol Prófátát kellene védeni/hőforrást keresni neki,de az alienek csak állnak mint egy f***....lelövöm őket,de csak megfagynak a levegőben...már vagy ötször visszatöltöttem korábbról,de mindig ua.
Kíváncsi vok,most töltöm az 1.1 patchet,ezzel is szarakodik..? -
nemcso
őstag
-
-
Dr. Romano
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Gitáros topic
- Ford topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest