- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
A vakságnál minden jobb.
Nem is értem miért vagy felháborodva, miután 3x van leírva mi is ez pontosan. Vettem a fáradtságot és leírtam neked még1x, erre te mintha nem is olvastad volna találgatsz tovább.
Ha meg olvastad, és ennek ellenére találgtsz, akkor meg egyszerűen csak hülye vagy. Kb. ennyi.
Megnyugtatlak...PH kedvence lennék, csak nick-et cseréltem, szóval a "kicsinyítő képzőt" én tudnám neked mondani. a 2000hsz-eddel, és a 2,5 éves regisztrációddal meg mélyen hallgatnék mint Őstag. -
-
-
feka007
veterán
Nem gépfejlesztés céljából adom el elsősorban. Hanem mert már három hete be se kapcsoltam, most egyszerűen nincs kedvem hozzá, akkor meg minek álljon itt? MS meg állandóan csökkenti az árát ennek is, még vagy 10-et tuti menne le, szóval megtartani semmi értelme, ha nem játszok rajta... Legalább így nem kell ősszel karit vennem 80-90k-ért, mikor úgyis csak 1360-ban tolom.
-
-
-
keIdor
titán
Az SLi-t meg a CrossFire-t nem érdemes összehasonlítgatni... a CF sokkal jobban skálázódik és a támogatottság is sokkal jobb! Az SLi meg elég béna elven működik... (Bővebben)
Jól döntött az ATi, hogy ebbe az irányba halad és erőlteti a CrossFire-t. Egyre jobb lesz a támogatottság és a sebesség is, és az elve is tetszik.
9800GX2-t a helyetekben meg nem vennék, mert drágább, mint egy GTX-280 és sokkal roszabb a minimum FPS-e... SLi... -
feka007
veterán
Tudom, engem untat is, hogy két hónapja még mindenki NV-t ajnározott, most meg sikerült 2 év után vmi érdemlegeset csinálnia Ati-nak, és egyből az a király. Tény, h Ati-nak van a leggyorsabb karija jelenleg, de ezt még mindig csak 2 GPU-val tudják megoldani, felsőkategóriára még mindig nincs válasza Ati-nak.
-
Blood Mage
senior tag
szerintem 2évet nem is kell várni... nemsokára jönnek az új vga-k. Nyakamat rá hogy egy HD4870x2 viszi lazán a 100fps-t és akkor hol vannak még az nV99xxas kariai... SLI stb..
azért arról ne feletkezzünk meg hogy ez nem Crysis, hanem COD4! (csak ha valaki most kapcsolódott volna be
) Crysis 100fps... 2év... legyen 3
-
Romvr
őstag
Igen. Csakhogy most már az egész szét lesz fagyva. Aztán visszamegyünk az űrhajóba, ami közben készen áll majd az egész világ terraformálására, de mi fel fogjuk robbantani. Lényegében egy fordított végigjátszása lesz az utolsó pár pályának.
Mivel a csaj szétbuherálja a ruhánkat ezért képesek leszünk majd irányítani a repülő idegeneket (scout) és a pókucit is (hunter). Így tudunk majd bejutni az űrhajóba. De mivel trilógia lesz ezért a végén kiderül hogy nem sikerült teljesen megsemmisíteni az idegeneket. Folytatása következik, stáblista. -
Romvr
őstag
Tudomásom szerint ma nincs olyan játék a piacon ami több mint 2 gb memóriát használ. Crysis rá a legjobb példa. High-on is maximum 1,5 gigát eszik meg. Följebb még sose ment nálam, pedig sandbox-ban is csináltam már durva dolgokat.
Jah, csináltam irányítható Hunter-t
Fagyaszt, odamegy felkapja elhajítja, singularity -t lő rá. Te jeleölöd ki a célpontot, és megnyomsz egy gombot mellé. Összeeresztettem 20 gépfegyveres koreaival. Szerintetek melyik fél győzött?
-
Romvr
őstag
Igen a storimodhoz van és cél keresztel. Ahogy elnézem a nanoruci kezelőszervére van ráépítve a váltása.
szerk:
Telepítési útmutató:
1. Go to your Crysis game folder -> Electronic Arts -> Crytek -> Crysis -> Mods.
(if not existing please create this folder inside your Crysis root folder)
2. Copy the mod folder from the downloaded file into the current game folder (Crysis/Mods).
3. Start Crysis, use the modloader to load the mod.
4. After restart of Crysis, open console (^) type in "map mapname" (without the "" whereas mapname = the name of the map you want to load located in the mod level folder in Mods/Game/Levels folder)Magyarul:
1, menj a Crysis játék könyvtárába -> Electronic Arts -> Crytek -> Crysis -> Mods (ha nem létezik akkor hozz létre egyet a Crysis gyökér könyvtárában)
2, Másold a mod könyvtárát a letöltött fájlból a mostani játék könyvtárba (Crysis/mods)
3, Indítsd el a Crysist és használd a modloader -t a mod betöltéséhez
4, A crysis újraindulása után nyisd meg a konzolt (0) írd be "map pályanév" (idézőjelek nélkül ahol is a pályanév = a pálya neve amit be akarsz tölteni, a mod szintjén lévő könyvtárban a Mods/Game/Levels mappában.Talán nem tökéletes a fordítás de msot ennyire telik.
-
Blood Mage
senior tag
na sikerült megcsinálnom... új link: [link] nagyon megbuktam a vizsgán?? azért egy kettessel csak átmegyek vagy nem?? mit fog szólni a mama!!
Ezt az eredményt akkor kaptam amikor rámentem hogy Crysis.com és ott vagy egy olyan hogy "Can you run Crysis?" aztán ezt adja ki nekem -
Blood Mage
senior tag
neme?!!
csak viccelsz?
no akkor nem is gondolkozok rajta... pedig 70k-ért nem is rossz vétel
és azon a 88GT-n?? elég jól meg van húzva... megvenném, de aztán ki tudja tönkremegy aztán nézhetek... nem bízom nagyon az apróhirdetésekben, nincs semmi garancia rá hogy nem verik át az embert. pedig aki 88GT-t akar annak ez lenne a megfelelő ajánlat... pl. nekem
-
katt777
félisten
Már azon kívül, hogy szar? Nézd meg K9A Platinum topicban. Lényegében nincs egy használható bios hozzá. Nekem mákom van, mert az én procimmal, 4GB-ot ismerő bios-szal minden OK, de a kisebb procival rendelkezők szívnak, mint a torkosborz, és még akkor van szerencséjük, ha beérték 2GB RAM-mal.
Egyébként nem XP, hanem az ATI 8.1-es Catalyst driver-e a hunyó, legalábbis nálunk, ATI-soknál. Tudtommal nV driverekkel ugyanígy van gebasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Őskoczka
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóhifi
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest