- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
válasz
fiATHaLON #14746 üzenetére
It's not your job to save the world,
it's your job to play Crysis at 1920x1200.Cool! bár ez személyes vélemény hogy a világ megmentése kicsit könnyebb feladatnak tűnik, mint a Crysisban 40-45átlag fps-t elérni 1920x1200ban, Ultra High, 16AF, esetleg élsimítás, de ha jól tom, ilyen felbontásoknál ez már nem fontos...
it's your job to play Crysis at 1920x1200, even if it's impossible
-
nike_
addikt
válasz
fiATHaLON #14746 üzenetére
Lenne két kérdésem. Van egy küldetés, miután lejöttünk a szikláról, beérünk egy faluba. Ott a főnök (néger) azt parancsolja, hogy találjam meg a túszt, és hogy foglaljam el a kommunikációs konténert. Na most, én átjártam vagy 20x minden ház minden szegletét, de ember sehol. Még halott se. Meg hogy foglaljam el a kommunikációs konténert? Ezt hogy érti? Mert a kommunikációs konténer tudom, hogy melyik, de nem tudom ezt mire érti.
-
Romvr
őstag
válasz
fiATHaLON #14649 üzenetére
Tadaaaammm!!! Levadásztam itt a link a legós pályához! KATTOGJÁL IDEFELE
-
Romvr
őstag
válasz
fiATHaLON #14611 üzenetére
Támogatom. 9600GT mellé legalább egy 5200+ kell, hogy megfelelően kihajtsa. Ha húzott karit vesz akkor meg főleg. Ramon tényleg lehet spórolni, mert ahogy elnéztem High-ba is "csak" másfél gigát eszik. Egyszer ment fel a zabálása nélam 1.7gigára, de akkor Homokdoboz 2-ben csináltam egy nagy és részletes terepet.
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz
fiATHaLON #14507 üzenetére
Tudod ez úgyvolt,hogy mikor a boltba mentem akkor a 3D maradt utoljára és megcsappant a pénzkészlet
És mivel égett a valagam,hogy már gépezzek,megvettem egy karit amire tellett és húztam is haza összepakolni a gépet és irány kockulni
De ha lesz pénz akkor természetesen beinvesztálok valami komolyabbra is -
rup1u5
nagyúr
válasz
fiATHaLON #13890 üzenetére
nálam árnyékbugzás úgy jelentkezett, most az ultra high-al az első pályán, hogy mikor fordultam akkor a sziklák árnyéka hol eltűnt, hol megjelent, gyorsan villódzva, mikor a képernyő széle felé közeledtek a sziklák.
amúgy nem volt szabad téren árnyékbugzás nálam, viszont az anyahajó belsejében eddig mindíg összevissza gányova tette ki az árnyékokat. ez azóta sem változott, bár még ultra high-al nem jutottam el odáig. -
Laraxior
titán
válasz
fiATHaLON #13764 üzenetére
ha olyan helyen találod el akkor 4 is kellhet neki.... muszáj a két rocket launcher
utána bepattansz a hummerbe a ház mellett,aztán fel a hegyekbe. és itt lesz a Crysisból ramboCrybo szabadon
deltán én kikerültem az őrjáratokat,mert kissé sokan vannak,és villámgyorsan bekerítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest