- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakdzsó
tag
válasz
Skyhunter #21926 üzenetére
Szia Ragnar!
Letöltöttem én is ezt a packot(1,6 Gb),és egy külön mappába tömörítettem ki Winrarral.De csak egy Exe file-t kaptam,mást nem.Azt meg csak installálni lehetett,de bármilyen helyet adtam neki ehhez,nem rakott mást oda csak egy uninstall Exe file-t.
Amúgy win7-et használok.
MI a fenét csinálok rosszul?
Segíts.
Szia.
-
Arbiter
tag
válasz
Skyhunter #14112 üzenetére
sztem is inkább add el a mostani karid és vegyél egy g92 gts-t vagy vmi hasolót.
jobban jársz mert ha veszel még egy 320-as gts-t sli-be akkor később majd ha "elavul" akkor 2 kari ott lesz a nyakadon....
ahol pedig nem megy az sli-ott sok játékban kevés lesz már az a régi gts.bocs az idétlen fogalmazásért.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Skyhunter #14112 üzenetére
Egy-két tesz: az első három teszt sima GTS(g92) párti:
[Cod4]
[Ut3]
[Bioshock]A következő kettő pedig az SLI-t szereti:
[Quake Wars]
[Timeshift]A Crysis-nál valószínűleg az történne, amit Mad1 kolléga mondott, hogy több fps-t nyomna, de a mostani játékok többsége még nem használja ki.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Skyhunter #14106 üzenetére
Szóval... szerintem ad el a Gainward-od és vegyél egy GTS-t(g92), mert mondtad, hogy SLI-ben nyomnád...hát 40K körül van egy 320-as GTS és nem teljesít annyit mint egy GTS(g92) , inkább ad el, dobsz rá egy kicsit és ott az új karid.
A Cpu-t nem muszáj húzni, sokat nem nyersz. Elég az a 2.13Ghz.
U.i. Az élsimítást felejtsd el!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest