- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
Hmm, azt hittem ezzel most újat és okosat mondok
igen-igen, mikor belőttem a procit, friss rendszeren megnéztem, így lett a legjobb eredményem 11.6, ha ezeket végigzongoráztam, ha nem akkor 13-14 körül végzettSzerk.: a fejlettebb audió mit takar pontosan a P-nél? erre érzékeny vagyok, ha életképes különbség van akkor P-t kell keresnem.
-
lipi67
nagyúr
-
yolan
őstag
a feladatkezelőt indítsd el adminként, állítsd át a superpi prioritását real time-re az explorer-t pedig lődd ki, lefut a pi, utána new task-ként újra tudod indítani az explorer-t, én így 1m-ben vagy 2-3mp-t nyertem, hátha.
Evribádi, keresztkérdésem lenne hozzátok, tapasztalt ud3 szériás kollégákhoz.
lapcsere van láthatáron pénzhiány miatt, tudom, untok, néha énis magam.
szóval, ud3r és ud3p között mi a különbség? és az egyes rev-ek között? -
lipi67
nagyúr
Én..egész nap szívok a super PI 32M-mel. Szaros faszok (nekem mostr savanyú a szőlő) q9550-nel 4,2GHz-en és ramok 1000MHz 5-5-5-15 -ön 25mp-cel jobb időt mennek mint én szintén q9550-nel 4,46GHz-en 1260-on ketyegő (5-5-5-15) ramokkal. Nem értem.
-
Jó reggelt!
-
-
lipi67
nagyúr
Nekem meg folyékony és bornak hívják!
(hazudtam ám, sörös/vodkás vagyok)
(#8383) hackeeeee: Mi a viszonyítáűsi alap? (hő)
-gondolom javult a helyzet----------> Ok, olvastam. Az is jó, nem?
(#8384) tom_tol : Igen, én is érzem, érezteti a kis "szemét" minden nap
Ez legyen a legnagyobb bajom, imádom
Ok-ok, mutasd mi jó, s ott töltöm majd Neked!
-
tom_tol
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
Xigmatekkel első kör.
Végül csak a gyári venti maradt rajta, mert nem bírtam kiszedni a gumi bakokat. -
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #8375 üzenetére
Elhiszem én, hogy valami nem tetszik Neked a feltöltéseknél, de más oldalnál 3x annyit várok, ez a net nem az amit Te használsz..(gondolom).Jaja, ez már reális, jó kis eredmény. Mire kapok egy jó tüdőgyulladást (ha végre hideg lesz), ki fog alakulni
Még mindíg a hő a fő ellenségem, meg az MX3-as paszta. Ha 1x végre 1,48-as VTT-vel 1,54-es MCH-val és 1,6V feletti Vcore fesszel megküldhetném...
(most a felénél tartok kb) ill. a validomnál már 1,5-ös mch és 1,4-es VTT volt (és kevés volt),.Fura, hogy vcore igénye lassan kisebb mint a VTT.
-na! küld hát át azokat a linkeket
-
Erdei88 ??? Biztos savanyú a szőlő..Se rá fütty!
-
-
tom_tol
addikt
válasz
Erdei88 #8374 üzenetére
ezzel ne törődj mert nem egészen komplettek
azért jó lett volna a cpu-z első ablaka islipantyú na ez kb. reális de a Te eredményedet csak akkor tudom megnézni ha Ákos mer feltette a listára (isten bizony küldök neked 10 linket ahova képet lehet feltölteni és meg is lehet nézni)
-
Erdei88
veterán
válasz
akoska07 #8372 üzenetére
Nem mondok már semmit...
Egyik topikban közölte egy srác, hogy neki is így megy a proci, igaz nem primeolt vele, mert melegszik
A másik topikban meg közölték hogy mit vagyok hanyatt esve a hőmérsékleteimtől, nem nagy szám.
Na ennyit máraAz eredményem majd beteszed a listába?
-
válasz
lizakattila #8370 üzenetére
frissitve...
bezzeg erről nem csicseregtél...
#8369 Erdei88 : 220 baseclock felett már állitgatni kell a lapot.
nem megy már fejből,hogy mit hová állitottam.
majd utána nézek hátha felirtam vhova,de nem sok esélyt látok rá.
minden proci másképp viselkedik,éppen ezért ki kell tapasztalni mit "szeret".
de kiinduló pontot sztem tudok majd adni.sokan ugy gondolják...
elég auto-n hagyni,és majd lesz vmi. -
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #8370 üzenetére
Vid alatt rápakoltál 1gigát, szép
-
lizakattila
senior tag
Nah... a mai szerzeményem, első nekifutásra ennyi jött össze:
Vid teszt
FPO: Q825A735
Vid: 1,2375
Cooler: Xigmatek RedScorpion
Alaplap: P35-DS3P
Ram: CSX-CEC 1066MHzAkoska, ha lesz egy ksi időd, akkor majd tedd már be a táblázatba, légyszi!
-
lipi67
nagyúr
-
válasz
Erdei88 #8364 üzenetére
ok majd felteszem az FPO-t.
én mondtam neked,hogy nagyon jó lap a ws pro.
sztem i7-ben,alatta nem is érdemes gondolkodni.
én teszteltem ws pro-ban 4.7GHz-en,és nem 10 percig
nagyon birja a lap is, a kemény munkát.
asus,ezzel nagyot alkotott.akkor majd ujévre a malac hoz neked egy másik cpu blokkot
-
Erdei88
veterán
válasz
akoska07 #8361 üzenetére
Magic FPO: 3849A846
Kicsit megbántam hogy elsőre eldobtam magamtól ezt a lapot, de most már el nem adnám semmi pénzért. Valahol olvastam, hogy a Classifieddal van szinte egy szinten tuningban.
Nincs okom panaszra, a mikulás még hoz egy ilyet és remélem 60 fok alatt leszek. Bár lehet hogy a blokk nem tud majd elég hűt leadni/felvenni hozzá
(#8362) lipi67 Igen, Nyíregyházától kb 10-15kmre van
-
lipi67
nagyúr
Jó reggelt, szép napot!
Igen, iccaka még tököltem, de ablakot nem akartam nyitni, s ez a proci melegebb mint Friderikusz és Xavér 1ütt. Ma 9-től állítgatok, [ez] lett belőle. Szerintem megérte
Ákoska, légyszi javítsd már az 1,25-ös és a max üzem opciómat, köszi!
-
bzs73
őstag
Na jó reggelt.Jól elhúztunk aludni.
Csak 1,csak 1 maradt talpon. lipi azért még meglesett egy tuningot,aztán lehet belealudt ő is. -
lipi67
nagyúr
Én..lehet meglesek egy kis tuningot még..
Jó éjt !
-
Én is lépek.
Jóéjt! -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #8346 üzenetére
Hát ..elég hülyék is vagyunk!
Én is lépek lassan..Joccakát Neked, Nektek!(#8347) tom_tol: Én is úgy látom (Wr). Egyszerűen nem számít 1,5v felett a fesz neki..-no majd tesztelem még, én itt most 4,7-nek is örülnék
(#8348) bzs73 : Hát..nem untad meg azt a lapot, ez tuti
-
bzs73
őstag
Értelek.
Amugy a jó kis lap ha valakit érdekelne.tom_tol:hát dfi nem egyszerű az biztos,de jó lapok azok is nagyon.Amugy kérdeztem akos-t az árról mennyi lessz ha napokba úgy alakulna.Nem is néztem az apróba,majd megnézem.Kár hogy kiment a fejemből.Pár napja nem volt lapom,és úgy is voltam lap nélkül,és csak a boltokat nézegettem,így megvettem ezt a lapot újonnan.Mondjuk jó kis lap.Sok újítást csinált benne az asus.
-
tom_tol
addikt
ez a lap nem dfi sokkal egyszerűbb
én azért vettem mert wr-t akartam a 9550-l de az léggel soha nem fog összejönni (nem a lap miatt) és ln2 hát nem hinném hogy akarom
mivel gyak. felszámoltam az s775 készleteket ez is megy a levesbe -
lipi67
nagyúr
Értem.
Félni tőle..Ha tönkre akar menni úgy is tönkre megy, nem? Ha meg a giga lapom hal meg? Ipon ad majd rev 1-es UD3R-t? Kétlem... Az emberek meg félnek au "új dolgoktól", de itt senki se félős,s nem is "ember", inkább valami átmenet az ember és a pc periféria között. Én is van, hogy ülök a gép előtt, bámulom a prájmolást, s azon gondolkodom ahogy végignézek az egeren és a billentyűn, hogy talán én is ide vagyok csatlakoztatva, hisz normális ember jobb játékot is talál mint a prime 95...
-
kimi02
őstag
Én is inkább a bzs féle UD3R-es lapot választottam. Az ''Alátéteset''
-
-
bzs73
őstag
Hát tom_tol biostar lapja.Csak gondolom akoska segít neki eladni,és ott van nála.Ott van az apróba is.
Hameg már ott van,mért bírná ki hogy ne teszteljen az a jó ember.Hát teszt függő ő is,csak most beleunt kicsit.
No meg népszerűsíteni kell a biostar-t,mert félnek tőle az emberek.Amugy a többség főleg attól fél,hogy ügye itthon nem nagyon forgalmazzák,meg nem könnyű gariztatni se,meg stb.Gondolom én.Nem annyira a biostól,mert nemhiszem hogy kezdő tuningos biostar lappal kezd,aki meg benne van a tuningba annak meg csak egy kis kihívás,semmi több. -
lipi67
nagyúr
Kb nekem is ez a tapasztalatom. Mint halottnak a csók, ill. mint oviban az Anus
Akoska: Lehet nem jól emlékszem, de talán azt olvastam, quadnál fontos tényező lehet, és ott van igazán értelme. Hát..Nálam 1 szál értelme sincs..
-mén próbálok tesztelgetni valamit.-Kben..Ez a proci jobban értékeli a VTT-t mint vcore feszt! Sőt! 1ütt kvra nem szeretik a magaslatokat. X VTT-n és pl bios 1,5V-on szépen megy, de uazon beállítások mellett 1,56v-on már be se bootol..(példa volt)
Miről beszéltek? Milyen lap? Engem is érdekel a dolog
-
bzs73
őstag
pll-t én nem nagyon állítottam soha.Van aki azt mondja segít,én nem azt tapasztaltam,bár lehet ezt is lapja válogatja.Ált a nagyobb eredményeket gigába nyomtam,ott nem segített nekem soha.Eleinte próbáltam néha 1.57-t adtam neki,de nem semmivel nem ment jobban.
akoska: miben tesztelsz?Táncsak nem biostar lapba?
-
lipi67
nagyúr
Apropó.. PLL-lel, hogy álltok? Nálam..tesz rá nagy ívben a deszka..(persze csak óvatosan bántam vele, de 1 éve lassan semmi funkciójára nem jöttem rá..
)
(#8328) akoska07 : Ravasz vagy!
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #8322 üzenetére
Ez az "Anus" úgy hangzik mint az oviban a kisgyerekek amikor a pináról beszélnek. Olyan "nunikás"
(#8324) bzs73: Világos
..Hát jaja, lett nekem nevem
(#8326) hackeeeee : De nem? Olyan a hangzása.
Ha majd veszek egy olyan deszkát és nem megy a tuning, milyen jó lesz írni, hogy a kukim az Anus-ba, macerás húzni.
- Kis "szűzkurv@" -
-
bzs73
őstag
Persze.Vannak itt trükkök rendesen,melyik lap mit hogy csal,de ki lettek már ezek tárgyalva sokszor,meg tudjuk is ezeket a dolgokat.Nem kezdő topikba vagyunk,én nem is azért írtam hogy ez a lap egy csúcs,de sok giga után most ez nagyon teccik hogy szinte nincs is dropp,meg hogy nincsenek azok a feszlépcsők,és minden kis finom állításra változnak a dolgok ténylegesen.4ghz-t biztos nem fogok tudni nyomni 1.072v-on,ud3r-be sikerült.Legalább is cpuz szerint.
Na lipi te is el lettél nevezve.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na lehet, hogy még a héten lesz teszt a Xigmatek Scorpionnal. Attól függ mennyire lesz időm szerelgetni..
Hát ha már droop, nekem a gigával 1,2xx van beállítva, terhelve így vmi 1,06x 1,08xV-t kap...
-
lipi67
nagyúr
Persze, amit írsz az igaz, de nem feszcsalás az, inkább a hülye feszlépcsői a ludasok. Ez engem is kvra zavar ám! Szerintem a magyarázat annyi, hogy nagy a vdroop. S 1-1 feszlépcső hiába némi plusz fesz, jön le belőle a kva droop és annyival nem növeli a valós feszt, hogy a cpuZ érzékelje. Meg a cpuZ se egy kva precíz dolog. Emlékszem olyan bugjára, amikor 2xxx-es procinál (talán annál) fesztől függetlenül 1,35V-ot írt ki a cpuZ.
Kben én se vagyok se giga se Asus párti, mindíg Abitos voltam
Ja!!! Abit. IB9-nél 1,6V volt a max adható fesz és..Nekem prájmolás alatt a cpuZ 1,62-t mutatott-szarni rá, csak menjen!-
-
bzs73
őstag
Hát azért gigába érdekes volt,hogy a biosba volt olyan hogy 2-3 fokozatot is állítottam a cpu volt-nak,és a cpuz még mindíg ugyanazt mutatta.
PL:ha ud3r-be 3.6ghz-nél adtam a biosba 1.0375v-t az a cpuz-be már 1.008v volt,de lazán ugyanezt mutatta a cpuz ha a biosba 1.03125-t adtam,de volt olyan hogy még 1.025 bios fesznél is ugyanazt mutatta a cpuz.Ez csak 1 példa volt,de ezzel a rutinos gigások tisztába is vannak.Na most asus-nál állítok a biosba,és cpuz ugyanúgy változik mindíg.Van külömbség azért.Ezt most nem azért mondtam hogy asus vagy giga,mert nekem teljesen mindeggy.Én nem vagyok eggyik párti se.Mindkét márkát szeretem,és mindkettőnek megvannak a hibái,meg a jó tulajdonságai,de az biztos hogy giga cpu feszbe többet csal.Na jól van,megvan nekem is a véleményem,és tapasztalatom,meg tudom hogy te se ma kezted,de ezen nem is fogunk összeveszni.
Amugy köszi,és üdv. -
lipi67
nagyúr
Szerintem meg pont ezért csal! A feszesés az rendben, de az, hogy biosban belőtt fesz akár terhelve is, magasabb legyen..Huncut! Régebben ezt beszéltük is, felülfeszelnek ezek az agyafurt Asus lapok. -Szép eredmények amúgy, ügyes vagy!-
(#8316) tom_tol : Valószínű, hogy van pár FSB még benne, de ha lesz, előcsalom. Érdekes a VTT/VCore párharc. Itt Gigában ezzel a procival szó szerint ütik 1mást.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #8314 üzenetére
Hát asustól szép szerintem is.Nem is gondoltam volna hogy így megy ez a kis matx lap.
Droppot nézted?Ami a turbov mutat az a bios érték.Szinte nincs dropp,de van hogy a bios fesz felé megy a cpuz.Megnézem már majd hogy llc nélkül mennyit droppol.Még nem is néztem llc nélkül.
A végén el se adom ezt a lapot.Pedig már az apróba van. -
bzs73
őstag
Na itt egy 9x445 is.Itt inkább a lapfeszek az érdekesek.Egy asus matx lapnál,4 ghz-nél az nb,sb,vtt fesz.Hát az ami az ud3r-be volt nem lessz meg,mert itt eldobál 1.088v-on,ott meg még egy 1.072v-t is nyomtam,de jó ez,főleg ilyen lapfeszekkel,meg mint tudjuk az asus nem csal,a giga meg igen.Azért még próbálkozok,mert smallfft lemegy 1.088v-on,de blend sehogy nem akar már.
-
bzs73
őstag
8x450 blend
Hogy legyen egy ilyen asus-tól is. -
lipi67
nagyúr
Na, [itt] van egyelőre az 1,25V-os opcióm. Ákoska légyszi tedd fel, s mehet egyelőre a max üzembe is.
Próbálok javítani, de 25°-os szobában nem olyan jó feszelni ezt az alacsony Vid-et..
-
bzs73
őstag
Na mi folyik itt
-
lipi67
nagyúr
Procira kicsit ráhagytam, de a VTT és az MCH semmi pluszt nem kapott
[]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Starlink
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- BestBuy topik
- Autóhifi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest