- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Erdei88 #16525 üzenetére
utána néztem az áraknak itt.
csak uj cuccok árait néztem boltban.pl a te alaplapoddal (Asus P6X58D-E)számolva,
egy i7 930 procival és 3x2Gb 2000MHz-es rammalmellé téve az amd-től egy 1090T procit egy Asus M4A89TD PRO 890FX lapot és 2x2Gb 2000MHz-es ramot.
konkrétan 25font a különbség,annyival olcsóbb az amd.
és minusz 2Gb ram az amd-nek.
és egy dual channel a tri channel-el szemben.ha vkinek nem ér meg annyit 25 font,
hogy 4GHz felett járasson egy procit tri channel társaságában........
én mindenképp az Intelt venném és fogom is venni. -
válasz
Erdei88 #15199 üzenetére
a ram kérdés,csak pénz kérdés. lehetne 2000 is 24/7-re
tényleg jók a hőfokok
alaplap mindig legalább olyan kell mint amilyen tuningot el tudunk képzelni benne
nem baj,ha van benne "felesleg"(#15198) Stoykie : igy elfogadhatónak tünik a teszt.
az csak egy egyszerü kérdés volt,mindenféle hátsó gondolat nélkül. -
válasz
Erdei88 #15194 üzenetére
én is igy vagyok vele,egyenlőre. szeretnék végre gépet használni.
mondjuk az utóbbi időben sikerült is.
aztán majd megint jön a tuningos agyam,vhonnan előtörnem gyengébb egy i7 920-as konfignál ?
mondjuk a tiédnél ?
az árakat nem néztem,mármint az amd-s árakat.sztem az belátható,hogy jobb az i3/i5-nél
csak 1055T van
egyébként nem rossz az amd-s cucc,csak ugye mi a magas tuning órajelekhez vagyunk szokva és a 3.8GHz nem tünik soknak amit 24/7 használhatunk.
ha azt vesszük,hogy 1GHz-t kapsz mondjuk alapfeszen pluszba
az nem hangzik rosszul,ráadásul nem 2 maggal.
pl.: egy E8400 ami nem számit átlagosnak ,1.175 vid-je van és 4GHz-en prime stabil annak azért szoktunk örülni. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Erdei88 #10319 üzenetére
1,3V kapott a proci idle-ben, kétlem, hogy sok lenne... MCH ugyanúgy 0,1V, mint most, FSB nem kapott feszt...
@lizakattila: Nem, mert ehhez szét kéne bombázni a gépet, hogy hozzáférjek.. Elem érintkezők mivel zárhatók össze, bármi kis fémdarabbal? Amúgy ilyenkor a sima jumperes biosreset nem elég?
-
lipi67
nagyúr
válasz
Erdei88 #8920 üzenetére
Mi is várjuk!
(#8921) Aggregátor: Alakul! tRD-vel..ne nagyon foglalkozz, memolváson kívül..nem sok jelentősége van.
darál0w: Ez bőven alulfeszelés, s annak igen is jó. Majd ha rászánod magad, és feszt is kap(#8923) B4l!nt: Szép!
Gr3GoRi: Egy olyan validhoz..itt 4,2-t is mehetne, kicsit finomítani kellene.Mai termésem wr listán: [pifast]
-
lipi67
nagyúr
válasz
Erdei88 #8583 üzenetére
Ez nekem kínai, biztos igazad van.
tom_tol: Most csak megfordult a fejemben, de majd letisztul a kép. Kben igen, úgy se megy el szerintem a háztól, mert amit kérnék érte..50k-ért meg rohadjon itt meg, nem eladó. Csak annyira szeretném ha hideg hatására kitolódna az az FSB limit, mert most úgy néz ki, hogy ilyen hőmérsékleten abba ütköztem. (szorzótól függetlenül nem megy magasabb fsb-n. Gondolhatnám, hogy wallos, de Nálad picit hűvösebb környezetben (most itt 25°-van és zárt házban van) szakbarbárkodás lenne minden feszelés, eredmény meg max egy meghótt proci.
Én továbbra is imádom! -
subaruwrc
félisten
válasz
Erdei88 #8473 üzenetére
Amúgy már rég elment volna, de hála subaru korrektségének még mindig a fiókban van
szerintem ne sarkítsuk le az én korrektségemre, azt hiszem elég sokat megtettem azért hogy hozzám kerüljön a proci, de ha nincs rá pénzem akkor nincs rá pénzem, én sem sz..rom reggelente a lóvét.
-
-
tom_tol
addikt
válasz
Erdei88 #8374 üzenetére
ezzel ne törődj mert nem egészen komplettek
azért jó lett volna a cpu-z első ablaka islipantyú na ez kb. reális de a Te eredményedet csak akkor tudom megnézni ha Ákos mer feltette a listára (isten bizony küldök neked 10 linket ahova képet lehet feltölteni és meg is lehet nézni)
-
válasz
Erdei88 #8364 üzenetére
ok majd felteszem az FPO-t.
én mondtam neked,hogy nagyon jó lap a ws pro.
sztem i7-ben,alatta nem is érdemes gondolkodni.
én teszteltem ws pro-ban 4.7GHz-en,és nem 10 percig
nagyon birja a lap is, a kemény munkát.
asus,ezzel nagyot alkotott.akkor majd ujévre a malac hoz neked egy másik cpu blokkot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 9 9900X 2,5 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest