- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #8283 üzenetére
A baj az, hogy csdak én voltam "oda", a család többi haramijája itthon. Péntek du.2-től vasárnap estig volt üres, gondolom anyám nem nyomatta
-Unom már ezt a jövés-menést, jó lenne valami konkrét. Nálad? Pest ???
Tesztek: igen, beindulós leszek, kitöltöm a táblázatot asszem. -
lipi67
nagyúr
Szép estét. Szhely letudva, holnap sztem már tesztelgetek itthon.
-
kimi02
őstag
akoska : Majd a memókat ird átt légyszi ott van az aláirásomba
-
blazsey2
senior tag
Üdv!Ma ráértem meg kedvem is volt egy kis javítás 1-2V-on.1.2V=4194MHz
-
bzs73
őstag
Mi megy itt.Mindíg az üzlet,meg a csere-bere.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Erre lettem volna kíváncsi, köszönöm.
Csak azért is kíváncsiskodok, hogyha majd teszem fel a hűtőt, akkor úgyis szét kell szednem, és akkor rá tudnám tenni, ha kéne, mert ha már fel van rakva a borda, akkor nem lenne a legkönnyebb.
De akkor marad az 1 venti.
Köszönöm nektek.
Coolink SWiF 2 120P venti a gyári Xigmatek helyett, megérheti kicserélni?
A hangjával nincs bajom, megszoktam, hogy szabályozza, max terhelésen azért van hangja, de alapjában véve elég halk, még játékok közben is, amúgy a Coolink légszállítása 60.4-127.6 (mł/h), a xigmatek meg 61.375 CFM, és nem tom mennyi lehet a váltószám.
-
hackeeeee
Jómunkásember
sziasztok! Kérdés hűtő témában.
szóval, ezekre a nagyobb bordákra megéri 2 ventit feltenni? Gondolok itt pl a xigmatekre, megahalemsre és társaira
-
Bagira01
veterán
Jövő héten hozzám is jön egy m0-ás e5200 polírozott + egy p35-ds4 rev2.1
-
toyone
őstag
E5200
FPO:3912B077
Vid: 1.275V
Foxconn Mars
Crucial Ballistx Tracer 1066Mhz@827 4-4-4-12
Cooler Master Hyper TX 2
Vid-en 24/7-re -
krammerka
őstag
Szép napot Urak!
Ezeken a fogadalmakon,már én is csak mosolygok,sőt röhögök
Egyforma hülyék vagyunk mind,de ettől jó ez az egész,és élteti a topikot is
Szereltem össze egy új vasat rokonnak,többek közt egy EP45 UD3LR deszkával.
Sokat nem tudtam vele foglalkozni,mert vitték is,de nem annyira gyenge deszka az sztem,és még LLC is van rajta.
Egy E3200 került bele természetesen
Nem erőgép kellett,de így 3800 MHz környékére húzva,gyári hűtéssel,pici fesz emeléssel(1,2875 Vid+0,02V),és stabilnak látszik prájm alatt(50-52fokos magokkal) is,meg játékok alatt is. -
bzs73
őstag
De viccesek vagytok.
Eladásra akkor kerül ha elmegy a proci is.
Nem birok tényleg magammal. -
kimi02
őstag
Na bzs73 fórum társunk nem sokáig birta az együtlétet a lappal meg a proccal. Már árulni is fogja
A fogadalmak nem sokáig tartottak
-
kimi02
őstag
Az E8000-es topikba meg mik mennek ?
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #8231 üzenetére
Persze.UD3R-be 4ghz lazán blend stabil volt 1.088v-al,de nyomtam egy 1.072v-ot is,de azt már nem mondanám blend stabilnak.Na de ezt nem is azért csináltam.Ez csak egy matx lap,no meg asus.Na ahoz képest jó lap,persze nem ud3r-hez kell hasonlítani tuningba.Egyelőre 1.088v-on nem akar blend stabil lenni,de a ref-ek itt nem egyszerűek.Majd meglessz,ha meg nem akkor nem.Nem izgat most az alulfeszelés.
-
Bagira01
veterán
válasz
hackeeeee #8210 üzenetére
Tuninghoz egy jó hűtő az alap
Én nemrég vettem egy Prolimatech Megahalems-et, nyugdíjaztam a tru120ex-et, pedig már nem is vagyok aktív tuninger
Jövő héten visszatérek p35-ös lapra, egy p35-ds4 rev 2.1-et sikerült szerezni, talán újítok bele vmi e8400 félét is karácsony előtt
Közbe meg itt porosodik az Asrock x58-extreme-m a polcon, procc csak jövő héten lesz bele, ram az meg.....
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tom_tol #8207 üzenetére
Most azért nem fogok 10enezrekért hűtőt venni, inkább elég a 4ghz. Volt toronyhűtőm, OCZ Vindicator, relatív ugyanolyan szerkezetű volt mint a Scythe Ninja-ja, és még rosszabb volt mint ez, az E6400-at sem tudta rendesen lehűteni....Szal megingott a bizalmam ezekben a "torony" hűtőkben is. 7700CU-m volt eddig a favorit, csakhát ő meg kicsit elöregedett.
@johniee: Nekem 1,184V-n már 65fok körül jár PWM-mel.. Hűtő a leírásban.
-
johniee
senior tag
válasz
tom_tol #8207 üzenetére
Nekem az E8400 37 fok alá nem ment - szar lehet a szenzora...
DRoiDMester kolléga mondta, hogy lőjem be 6x200-ra a procit, és úgy állítsam be szobahőre a CoreTemp-ben a hőfokokat, aztán majd ha melegszik a proci a rendes órajelén, akkor ehhez képest fog. 41-42 fok 8x500-on 24 fokos szobában
TX2-vel, 2000-es AC PWM ventivel
bzs73: még a végén megszereted ezt a márkát
-
bzs73
őstag
Na egy teszt az új lappal.Nagyon brutál,és ez nem csal mint a giga.
8x500 prime
A TurboV Evo a bios feszeket mutatja,és lehet számolni mennyi a dropp,a cpuz feszhez képest.Amugy ez nem kitesztelt eredmény,tehát így belőttem,de még nem tudom mennyi nb ill sb fesz kell ennek a lapnak,de ez egy matx laptól elég szép,ha a lapfeszeket nézzük.A turbov meg mint mondtam a biosba állítja a feszeket,nem úgy mint az et. -
hackeeeee
Jómunkásember
Hm, megpróbáltam 24/7-re 4,1Ghz körül, de terhelve már 65-66 fok szegény, ígyhát úgy döntöttem, hogy megállok 4Ghz-n, jó ez így, és így 60 fok fölé nem nagyon megy, persze prime alat.
@ákoska: E71.
Jó kis teló ez, csak nekem nem tetszik, bár neked kell tetszen, nem nekem.
Nekem 5800 van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Subaru topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest