- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megpróbálnám én is, hogy adnék neki még egy kicsit, de GPU fesz adagolást nem ismerem, így nem akarom piszkálni, annyit meg nem ér az egész, hogy véletlenül megsüssem a kártyát...
Ákos, a 800-as tracerek ~950mhz körül mennek cl4-et értelmes feszen, szted? Szal max 2,2V körül... me jelenleg 946, hivatalos 2V-al. Meg mondjuk nem tom, hogy lenne e egyáltalán értelme őket cl4-ben hajtani.
-
lipi67
nagyúr
válasz
J.J. András #9391 üzenetére
Team Xtreem 1200-as és CL4 1000-ret bárhogy tud
-nem értettem a kérdést--Ha a képre célzol, ott a kis cerka fogyott el 4,5GHz-en, nem a ram- (ja és eladó..
)
kulerr: Ha a kezedbe kerül egy E3200-as..válás lesz, annyira szórakoztató
(#9394) akoska07: Nem is azt mondtam, hogy nem, csak a proci nem tudta tartani a lépést. "Szar" 200-as FSB-s procit összehangolni vele
-
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #9390 üzenetére
2-3K egy borda..az 6-9K...azért ez nem kevés.
jó darabok? igyekszem...most vettem egy P35 DQ6-ost jó pénzért
meg lehet benevezek egy 3200-re is.
itt vagyok most ..ez már sztem stabilnak mondható linx-el asszem le is lövöm.
sztem akár 24/7-re is fasza nem?
-
lipi67
nagyúr
-
kulerr
őstag
-
kulerr
őstag
na itt tartok most ....vélemény?? de megpróbálok még finomítani majd rajta
-
lipi67
nagyúr
Már arra sem emlékszem, milyen tesztet kértem, de várom. Főleg így! Szétvet a kíváncsiság!!!
Kben: Szilveszterre bejelentkeztünik a debreceni kikötő-be. Jó buli lesz, vendég lesz Fekete Pákó! Nem vicc!!! A csapos srác mikor meglátott minket, már fogta a fejét. Majd csinálunk közöz fényképet is, tudjátok olyan vadászosat. Ő pihen a lábam alatt én meg majd pózolokHa végeztünk, megyünk az Excalibur-be, csak a csapos csaj majd rámtelefonál hajnal 1 körül, hogy tiszta -e a levegő. Aki akar jöhet! Unatkozni nem fog, ez tuti!
(#9369) hackeeeee: Nálam megy rendesen, de többet szeretnék..csak a hülye ríva tuner baxakszik most, nem lehet vele tuningolni..
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #9360 üzenetére
Nálatok?
Keletiig semmi gondom, (kérdezd meg Gornit, addig majdnem úriember voltam, s 1/2 10-kor még éppen csak jókedvűen szálltam le a vonatról -de.1/2 10-)
Utána jöttek a gondok, amikor a IX.ker-be mentünk, majd én a nyócba, s végül az V-ben landoltam(#9361) kulerr: Hozd a zsuk gépjárművedet, kelleni fog a plató!
(#9364) akoska07 : Indulhatunk 1ütt is.
(#9365) Jakab66[hun] :
Jó az, kiülök vele a napra, s várom míg erjed..(ha nem-kap egy kis vodkát)
(#9374) subaruwrc : Ilyenek ezek..Borzasztó!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na látom haladsz, helyes. Szép !
Nekem gpu-hoz, katt profiljában beállított fesz vsz. kevés a 815-höz... mert néha csinál olyat, hogy beáll a kép, amit írtam is visszább. Szal megáll a kép, villan egyet, utána visszajön, és megy tovább a játék. Visszavettem 800-ra, így hiba nélkül megy.
Más, látom megy megint a pia, helyes... kinél van jó kis házi?
-
zakroland
tag
üdv. mindenkinek, újra ittvagyok, rátok utalva
Kérdésem a következő lenne:
E5200procit készülök venni, szerintetek az jó cucc?
És egy ilyen hűtéssel: AC Freezer 7 Pro rev2
Szerintetek megéri +5k-ér ez a hűtés hozzá, vagy elég a sima rézmagos hűtő?
Tuningolni is szeretném, ha egyszer már van ilyen procim... -
uraim... több komolyságot
-
subaruwrc
félisten
válasz
Jakab66[hun] #9365 üzenetére
-
nahh...
már megint a piálás van porondon.
nem hiába közeleg a szilveszter -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #9356 üzenetére
Nem mondod..
Van nekem izlésem! Várom a hideget, s meglesem ott léggel. Utána meg megy nektek postán, majd meg az apróba..-bár.. lehet, el se kellene adnom, ma is sajnálom a 2180-ast is.-
Meg..jó lenne személyesen, egy sörözéssel 1bekötve. Toyone is biztos benne lenne. Vélemény? -
barnam_
nagyúr
válasz
Jakab66[hun] #9354 üzenetére
Arra gondoltam, hogy 15 és 20k között nem éri meg meg az E7xxx, mert hasonlóan tuningolható mint az E5xxx (főleg fsb-ben), és a +1MB L2 cache nem számít nagyon, míg 22k körül ár - érték tekintetében jobban megéri egy E8xxx, mert az már 6MB L2, és a tuning is jobb.
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
zakroland #9329 üzenetére
Grat a procihoz. Sajna nekem csak 6320-am volt, jobban szerettem mint a 6750-es procimat.
ha nem vetted még meg: E3200
(#9331) hackeeeee : Én se nagyon vágom (semennyire), de hogy vga-ra plusz pénzt nem adnék..-aggregátor meg azt mondta nem is kell
- ez tuti. majd alakul, csak lehetnék már végre gép előtt többet
-
barnam_
nagyúr
válasz
zakroland #9345 üzenetére
Azért jobb, mert 45nm-es, kevésbé melegszik, és jobban tuningolható. Annyi a hátránya hogy 266 MHz helyett 200-n megy az FSB, de ezt nem tart sok ideig megváltoztatni
Ha többet is rá tudsz szánni, akkor E8xxx-t nézz 20k körül. E7xxx szerintem a kettő között (E5x és E8x) értelmetlen.
#9344: hát ha beszámolja 7k-ért a procidat, eléggé jól jársz, mert szvsz nem ér annyit.
-
zakroland
tag
Nem értem hogy miért jobb egy e5xxx mint egy e6xxx , amikor a 6-os szériának az fsb-je is magasabb frekvencián megy(ami ugye a ram sebességén elég sokat dob, bár csak 800mhz-es kingmax ramjaim vannak...) + ha alapból kisebb az órajele akkor húzással is csak azt tudom elérni, amit a 6-os széria alapból tud, nem? a cache sokat számít?
Azért 12-13.000ft-nál kicsivel többet is rá tudok szánni, fontos lenne hogy jó procit vegyek és egy darabig ne kelljen költeni rá.... -
zakroland
tag
http://hardverapro.hu/apro/intel_dual_core_e5200_tuningos/hsz_1-200.html
Ez még cserélne is az én procimra, ha 6.000-et ráfizetnék. Szerintetek melyik éri meg jobban? ez az e5200 vagy az e6400?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jó reggelt !
Én meg meglestem már, hogy akkor mi lehet a max ezen a feszen, hát kb. +1FSB.
Ha bios-ban adok neki még 1 lépcső feszt, tehát beállítva 1,25V bios-ban, akkor 4050Mhz-n elindul, meg vsz. stabil is lenne, de bő ~2fokkal melegebb a cpu hőmérséklet, most 58-59fok, ha odaadom neki a plusz 1 lépcsőfokot, akkor már 61-62 fok. Prime alatt ugyanúgy ~1,168V, csak sűrűbben ugrik fel 1,184V-re. Szal asszem marad ez, ez lesz a max így, tehát 4020Mhz.
-
barnam_
nagyúr
válasz
zakroland #9338 üzenetére
Hardveraprós árak csak példának:
E6400 - 13k
E5200 - 12k
E5300 - 13.5kÍgy, hogy nagyjából egy árban van, mindenképpen E5xxx-t vennék, és azt még gyári hűtővel is tudod tuningolni, ha kell.
-
-
zakroland
tag
válasz
barnam_ #9337 üzenetére
Nincs még meg a proci, jövőhéten szeretném megvenni, de erősen gondolkozok rajta, mivel többen is mondtátok hogy nem a legjobb
Igen, most én is megnéztem, valóban 2mb cache, de akkor mit tudtok ajánlani ebben az árkategóriában, ami viszonylag jó játékokhoz? sima rézmagos hűtőm van egyenlőre, de mivel vízhűtés kizárt, később is maximum jobbfajta léghűtésem lesz
-
barnam_
nagyúr
válasz
zakroland #9329 üzenetére
Nem rossz proci az E6400 (bár ha jól tudom csak 2Mb L2 cache van benne), de abban az árban jobban megéri egy E5xxx, mert kevesebb feszültséggel is jobban tuningolható mint az E6400, + kevésbé is melegszik.
De ha már megvan: 1.5v-ig prime-olhatsz is vele, bár én tartós használatra nem adnék neki annyit. 3.6-ig még elmegy, de oda is kell neki a fesz, főleg ha B2 stepping, és fog melegedni...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na jólvan srácok, Én megyek hunyni. Imádkozzatok a - fokokért.
Jóéjt Nektek, további Kellemes Ünnepeket !
-
-
lipi67
nagyúr
-
kimi02
őstag
válasz
hackeeeee #9298 üzenetére
A kártya nem melegszik mert mikor még nálam volt a gép néztem játék alatt, és csak langyos volt.Itt a hűtéssel nincs baj ez szinte biztos, valami más van, és ha nem játszanak akkor pedig tökéletesen müxik a gép. Én arra gondolok , hogy játékoknál kell a graft és nem birja a táp. És ettől fagy le ,vagy újraindul.
Ilyen elképzelhető ??
zakroland : Inkább a szerkesztés gombra figyelj !
Meg tudod itt általába segitőkész emberek vannak azért kérdeztem itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Apple Music
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- EAFC 25
- Philips LCD és LED TV-k
- Honda topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest