Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Magisk
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Persze, amit írsz az igaz, de nem feszcsalás az, inkább a hülye feszlépcsői a ludasok. Ez engem is kvra zavar ám! Szerintem a magyarázat annyi, hogy nagy a vdroop. S 1-1 feszlépcső hiába némi plusz fesz, jön le belőle a kva droop és annyival nem növeli a valós feszt, hogy a cpuZ érzékelje. Meg a cpuZ se egy kva precíz dolog. Emlékszem olyan bugjára, amikor 2xxx-es procinál (talán annál) fesztől függetlenül 1,35V-ot írt ki a cpuZ.
Kben én se vagyok se giga se Asus párti, mindíg Abitos voltam
Ja!!! Abit. IB9-nél 1,6V volt a max adható fesz és..Nekem prájmolás alatt a cpuZ 1,62-t mutatott-szarni rá, csak menjen!-
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Google Pixel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HP notebook topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest