- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakroland
tag
üdv mindenkinek, újra itt
Ezt írják egy oldalon a procimra:VID Voltage Range:1.225V-1.325V
Szerintetek tönkremehetne, ha 1.4v-on, vagy 1.5-ön járatnám?
autofeszen egyszer már ment 3.8ghz-et 1.520v-on, 68c alaphóvel, de úgydöntöttem hogy azt nem csinálom inkább -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #9788 üzenetére
Jó Neked, én ülni is alig bírok..[mai termés]. Még simán lefutott a wPrime 4,5GHz felett, igaz, kicsit szívtam vele..
-
darál0w
Jómunkásember
uuuuu ma feladták az uj deszkát
tülkön ülök.
-
lipi67
nagyúr
Én csak részvétből mentem a haverral, aki részegen aludt az út szélén a kocsijában. Hosszú...
-
Üdv Mindenkinek! és BÚÉK!
olvasgattam,mert volt mit. sajnos
Az elkövetkezendő időben jó lenne,ha a viták privátban, vagy a megfelelő topicban zajlanának le
túl sok volt a nem ide illő dolog!
nem jellemző a topicra,hogy takaritást kell kérni.
sajna most elférne egy nagytakaritás. -
lipi67
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nha, régebbi gép témához visszatérve, amiről kérdeztem itt. Jelenleg úgy áll a dolog, hogy pár dolog lehúzva, tuninggal megy a vas, nem volt egész éjszakás memtestben fagyás, és most is megy a gép.. Szal úgy tűnik, hogy határon van a 600-as Seasonic, bár sztem nem W-ban, csak A-ban, ami előfordulhat...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
zakroland
tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dangerzone #9773 üzenetére
Én majd holnap tanulgatok...
Hajrá.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dangerzone #9769 üzenetére
Szintén... Na mindegy, nekem szaglik itt vmi driver beállítás dolog is a háttérben, bár a fene se tudja, na mindegy, sosemtudjukmeg.
Megyek hunyni, jóéjt nektek.
-
dangerzone
addikt
-
barnam_
nagyúr
válasz
dangerzone #9767 üzenetére
Ez most az NFS Shift? Az a 4670-el se ment maxon 8xos élsimítással 1280-ban
-
dangerzone
addikt
válasz
hackeeeee #9768 üzenetére
Az igaz, de amúgy elég szépnek tűnt. Fene tudja. Ez már X-akták kategória. De erről a videófelvételről meg nem mondom ,hogy hányszoros a valódi élsimítás.
Mondjuk szerintem is felesleges a 8x-os élsimítás, meg a 16x-os szűrés. Nekem is csak 4x-es élsimítás van 4x-es szűrővel. Pedig aztán rv 770 rulz.Aggregátor : Azám.
Itt biztos valami ármány van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dangerzone #9766 üzenetére
Hát ez videó alapján 20, talán 30 fps, de 30al sztem sokat mondok...
Levenné 4* vagy akár 2*-re az AA-t, akkor azt mondom, hogy faszán, folyamatosan futna, sztem ez így elég x@r, főként a 8*AA miatt, ez az én véleményem...
16*AF is, kérdem én, minek.. az is csak 4* lenne, menne mint a szél..
Amúgy kíváncsi lennék driver beállításokra, mert ha driverben nem auto-n van minden, akkor nem a játék beállításait használja, a szűrőknél...
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #9766 üzenetére
Hááát.... Azért jobban fut mint vártam. Minden maxon, 8x-os élsimítás, 16x-os szűrés, 1280x1024-es felbontás. Egész játszhatónak tűnik, szemre 20 fps fölé tippelném. Bár az hozzátartozik hogy 1v1 autókázás volt. Azért ha 1x kocsi van, már nem hinném, hogy ennyire rózsás lenne a helyzet.
-
dangerzone
addikt
Ez az!
Elkezdte tölteni végre. Végre láthatom ezt a nagyhírű videót. -
barnam_
nagyúr
Valaki összefoglalná 1-2 mondatban hogy miről is van szó?
Mert engem qvára nem érdekel hogyan mennek egy 3670-el a játékok, mivel annak nem itt a helye... Főleg úgy hogy nekem is volt (meg most van) 2600XT-m, ami kb. ugyanaz mint a 3670. Shift-et nem próbáltam, de már a Grid se ment fullon (AA+AF), se a Crysis, se a Stalker, és még sorolhatnám. Nincs olyan isten hogy egy Pentium D + HD3670-el ezek a játékok élsimítással és anizotrop szűréssel menjenek játszható sebességgel. -
zakroland
tag
válasz
dangerzone #9761 üzenetére
kb. 5perce "feldolgozás..." a data.hu-n..remélem nem kéri hogy töltsem fel újra
Ma már nem töltöm fel mégegyszer, holnap délután leszek gépnél legközelebb, addig próbáljátok meg leszedni rapid-ról ,vagy elkérni valakitől akinek megvan!
vagy kérjétek darál0w-tól, neki elküldtem msn-en, Ő töltötte fel rapid-ra is!
-
zakroland
tag
válasz
dangerzone #9753 üzenetére
Vegyen fel msn-re akinek kell a videó, de ma már nem leszek fennt sokat, ezért csak 1embernek tudom ma átküldeni!
Amúgy van egy játék, amiről sejtem hogy nem fog maxon menni, de kedden veszek hdd-t, és akkor meglátom hogy mit sikerül kipréselni a gépből!Szerk:Kimi02: gigabyte ep35c-ds3r rev 2.1+pentium d915+2,5gb ddr2 ram + hd3670 ddr3 512mb
-
kimi02
őstag
Ezen kár vitatkozni , nekem a Q9550-es procival és a HD 4870-es karival van olyan játék ami bizony nem megy tökéletesen full maxon, ez van
De az ő gépe meg viszi
zakroland : Amúgy milyen cuccod van ??
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zakroland #9746 üzenetére
Nekem mondhatsz bármit, kétlem azt, hogy ez a gép, ami közel harmad annyi pontot csinál 3dmarkban, mint amit lent írtam, az shiftbe ugyanannyit hozna... Ezt nem hiszem el....
Csak a PCI-E 2.0 miatt cseréltél lapot? Gratulálok... sok értelme nem volt.
Mivel túl sokat nem ér...Főként alsó kategóriában.
Én megnézném, dehát:
Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zakroland #9742 üzenetére
8*AA? Na nemondmár.. Én játszom 4*AA-val.... 1GB-s 4870-nel...
Kimondta, hogy szar? De a G80-as 8800 GTS mellett labdába nem rúg.Ha a lapodon nincs PCI-E 2.0 akkor lókakit nem ér.. Meg maga a 2.0 PCI-E csak annyit ér, hogy több "kakaó" fel tud venni a kari a lapból, meg vmennyivel nagyobb a sávszél, de egetrengetően nem lesz gyorsabb a kártya tőle. Nekem is "sima" PCI-E-ben van a 4870, pedig az is 2.0-ás.
-
zakroland
tag
válasz
hackeeeee #9739 üzenetére
Minden beállítás "magas" -on van, anti akármi 8xx 1280x1024 felbontás, stb...
17"-os lcd-m van egyébként!
írjátok be a google-ba: rapidshare downloader...nem egy bonyolult megtalánikrammerka: tudom, kösz, részben ezis volt a cél, bár még mindíg azt állítom hogy nekem van igazam
-
dangerzone
addikt
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #9735 üzenetére
Nem fogok tovább bizonygatni, nekem semmit nem jelent az, hogy elhiszitek-e vagy sem.
A videón látszik minden beállítás, nem csak a felbontás!
Eddig is túl sokat foglalkoztam azzal, hogy hisztek-e nekem, a továbbiakban is vissza fogok jönni ide,és olvasni, írni fogok a fúrumba, de bizonygatni nem akarom tovább az igazam! -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dangerzone #9733 üzenetére
Erre már utaltam párszor.. annyit tudunk, hogy 1280*1024. (nem tom ménem 960, mert ugye az a szabvány.
)
Mellesleg meg tomanyjúzer van, szal majd később megnézem a videót.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
dangerzone #9734 üzenetére
na zakroland ezt csináld meg. utána minden kétely eloszlik
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #9733 üzenetére
Mondjuk a legjobb megoldás az lenne, ha tennél fel frapsot, vagy ati tray tools-t ,aztán levideóznád az fps számlálót.
-
zakroland
tag
Sehol nem szaggat, egyedül a legelején, a rajt előtt! De ha akár 200mhz-cel feljebbtolom a procit, már meg se nyikkan.
A szaggatás amit láttok az a teló hibája, a játék stabilan nem szaggat!
Vélemény...? -
Erdei88
veterán
GTA4et ha maxra feltolom FullHDben max 60 fpsem van. Pedig 4200n hajtam a procit.
Szerintem itt sokaknak a "maxon játszok" vagy a" fullonról" más az elképzelése
-
darál0w
Jómunkásember
shift samsung omniával rögzítve.
én látok benne néhol minimális szaggatást, de ha nem így van kövezzetek meg
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zakroland #9726 üzenetére
Nem jogtalanul.. Csak pl. én már szokszor hallottam azt, hogy áh maxon megy, aztán megnéztem, és ja, max... Neki max volt, amúgy meg minden low-on, meg mediumon volt... Neki az volt max. Mondom ennyit erről...
Na meg hogy "hát mé izélek neki se szaggat", aztán aha, persze, nem szagattott persze, minden full low beállításon volt, olyan bűn ronda volt a játék mint az állat, de végülis abban igaza volt, hogy nem szaggatott...Nem arról van szó, hogy hazudsz, ezt nem mondta senki.
-
zakroland
tag
válasz
hackeeeee #9724 üzenetére
Nyugi, látszik minden beállítás, direkt arra törekedtem
Mellesleg bocsánat ezért a megnyilvánulásért, de szerintem jogtalanul kételkedtek a szavaimban, hisz nem ismertek.
Én tudom magamról, hogy nem hazudozok!
Ezért akár meg is sértődhettem volna, és elhagyhattam volna a fórumot, de igaz, én vagyok a hülye hogy bizonyítgatok...kb. 2perc és átmegy a videó -
zakroland
tag
jaja, darál0w-ot felvettem msn-re, és éppen most küldöm neki a videót, amit kb. 5perce csináltam.
Ja és ezen a videón tök alap minden, minden alapfeszen, semmi sincs tunningolva/húzva! -
darál0w
Jómunkásember
azt még nem tette fel, mer kevés a hely vagy mifene
de a másik 2 game is cinkes sztm. felvett msnen majd ide küldi nekem, aztán mehet a jutubiii
hackee ezen már sajnos semmi se segít. nemtudom h mi ez ami itt ugy néz ki mint vmi alga de nem merek hozzányulni
blazsey2 mivel vetted fel?
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #9710 üzenetére
Csináljak videót shift-ről, + grid-ről??
Sajnálom, de mostmár nem hagyok "lógva" senkit, ameddig be nem bizonyítom az igazam!!!!!!Szerk.:egyébként elindítottam everest stress test-et, 5perc után beállt pirosba minden, kiléptem, kékhalál, újraindításnál meg mindent alapra vettem, nem akarom kinyírni!
-
zakroland
tag
Várom a jelentkezőt, aki eljön hozzám...jöhettek többen is
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #9706 üzenetére
Melyikötök lakik Pesten, vagy Pestközelben?
Nem fogom hagyni, hogy egy taknyos hazudozós kölyöknek nézzetek.!
Valaki, aki a környékemen lakik (És hiteles szava van itt a fórumon) jöjjön el, és nézze meg az eredményem!
Aggregátor: bocsi, kikapcsolom.
Hát lehet állítani, hogy cpu overclocking: standard-turbo-extreme
amúgy gigabyte GA-EP35C-DS3R rev 2.1 lapom van -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #9702 üzenetére
Nekem az E5200-al volt, @3,7Ghz, meg még a 4850-nel, aztán hát, játszható volt, de hagyott némi kívánni valót maga után...
Futhatni futhatott, csak minden low-on, 1280-ban....
Shit, hát, 1280-ban fullmaxon? Hát nem tom, kétlem.. Haver játsza 1280*960-ban fullmaxon, 320MB-s 8800GTS-sel meg 6400+ procival...
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #9700 üzenetére
Hát ez a konfig, csak 1magos 3.0ghz-cel gta 4 futott, és nemis a legkisebb grafikán!
Egyébként nem értem...
Beállítom a bios-ban, hogy cpu órajele 3402mhz legyen, lekapcsolom overclock-ot, + cia 2-t, indul a windows, és alapból 2400mhz-en fut everest szerint a proci, terhelés altt meg 2800mhz...nagyon-de nagyon nem értem hogy miért van ez így!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged