- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Hát azért gigába érdekes volt,hogy a biosba volt olyan hogy 2-3 fokozatot is állítottam a cpu volt-nak,és a cpuz még mindíg ugyanazt mutatta.
PL:ha ud3r-be 3.6ghz-nél adtam a biosba 1.0375v-t az a cpuz-be már 1.008v volt,de lazán ugyanezt mutatta a cpuz ha a biosba 1.03125-t adtam,de volt olyan hogy még 1.025 bios fesznél is ugyanazt mutatta a cpuz.Ez csak 1 példa volt,de ezzel a rutinos gigások tisztába is vannak.Na most asus-nál állítok a biosba,és cpuz ugyanúgy változik mindíg.Van külömbség azért.Ezt most nem azért mondtam hogy asus vagy giga,mert nekem teljesen mindeggy.Én nem vagyok eggyik párti se.Mindkét márkát szeretem,és mindkettőnek megvannak a hibái,meg a jó tulajdonságai,de az biztos hogy giga cpu feszbe többet csal.Na jól van,megvan nekem is a véleményem,és tapasztalatom,meg tudom hogy te se ma kezted,de ezen nem is fogunk összeveszni.
Amugy köszi,és üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest