- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung SmartTag2 teszt
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1999 üzenetére
Milyen alulvid-es eredmény?
A procim már eladó!Csak azért nem hírdetem mert nm szoktam,inkább így beszélgetés útján adom el,meg..Jövhéten jön az új,s átmenetileg a ghépemben lakozik.kben fura..Fura ez a teljesítményhajkurászás.Megjött,betettem 2GHz-en ketyegett.Fiam leült játszani WoW,Tomb Raider,NFS UNd...és..kvra nem vette észre,hogy egy 2180-as van a gépben s nem egy 8400-es.
Alacsony VID-es 2140-esek:
Őszintémem igen van olyan már,ami nem lett volna keményen feszelve.Kben nagyon jók,de nagyon melegednek már 1,35Vfelett is.Táblázatok élére kerülés céljából szuper procik,de 24/7-ben nem alapoznék rájuk rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest