Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
Milyen alulvid-es eredmény?
A procim már eladó!
Csak azért nem hírdetem mert nm szoktam,inkább így beszélgetés útján adom el,meg..Jövhéten jön az új,s átmenetileg a ghépemben lakozik.kben fura..Fura ez a teljesítményhajkurászás.Megjött,betettem 2GHz-en ketyegett.Fiam leült játszani WoW,Tomb Raider,NFS UNd...és..kvra nem vette észre,hogy egy 2180-as van a gépben s nem egy 8400-es.
Alacsony VID-es 2140-esek:
Őszintém
em igen van olyan már,ami nem lett volna keményen feszelve.Kben nagyon jók,de nagyon melegednek már 1,35Vfelett is.Táblázatok élére kerülés céljából szuper procik,de 24/7-ben nem alapoznék rájuk rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak azért nem hírdetem mert nm szoktam,inkább így beszélgetés útján adom el,meg..Jövhéten jön az új,s átmenetileg a ghépemben lakozik.kben fura..Fura ez a teljesítményhajkurászás.Megjött,betettem 2GHz-en ketyegett.Fiam leült játszani WoW,Tomb Raider,NFS UNd...és..kvra nem vette észre,hogy egy 2180-as van a gépben s nem egy 8400-es.
em igen van olyan már,ami nem lett volna keményen feszelve.Kben nagyon jók,de nagyon melegednek már 1,35Vfelett is.Táblázatok élére kerülés céljából szuper procik,de 24/7-ben nem alapoznék rájuk rendszert.