- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!
én mindig azt szoktam mondani,hogy akkor stabil egy gép,ha azok a programok játékok alkalmazások amiket használsz a gépen,hibátlanul futnak.
el lehet akármilyen Prime,IBT,orthos...
azokkal nem hibázik,aztán pl. az egyik játékból meg kifagy.
vagy egy tömörités,kódolás közben beáll mint a szög.meg van még a Big Typhoon ?
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Ha a prime elmegy 1 órát hiba nélkül, de az orthos elszáll 9-es prión 10mp után, attól még stabil a konfig?
-
ma még egész nap uton voltam.
nem vszinü hogy lesz időm tesztelni.
remélem köv hétvégén összejön.igen,biostar lett,mindenképp tudni akarom mit tud "nálam" ez a deszka.
erősen szimpatizálok vele.
nekem tetszik a lap.
egyszerü,semmi csicsa,inkább a funkcionalitás jellemzi.
valóban hüvös a deszka,26 fok körül mozog.
kiváncsi voltam a drop-ra,ráeresztettem alapon a prime-t.
0.01-t mozdult a fesz,szerintem ez korrekt.
majd meglátom mire jutok.
a bios nem olyan vészes mint ahogy irták.
remélem ezt is sikerül,jól megtanulni és beállitani.proci ViD ?
nem tünik rossznak
-
na sikerült összerakni a gépet.
ők lennének azok
egyenlőre nincs semmilyen teszt,csak összeraktam.
jelenleg egy gyári hűtő van a procin.már nincs erőm neki állni tesztelni.
remélem holnap jut rá időm. -
szép eredmény fiuk
grat mindenkinek. -
Főcske
tag
Jelenlegi lapommal a max 1.3V-on.[link]
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
-
majd egyszer én is kipróbálom azt a lapot,egyébként azt is ajánlották nekem.
grat az uj cuccokhoz,remélem el leszel vele egy darabig.a hűtő elég jól néz ki reljük olyan jól is hűt majd.
sztem a Big Typhoon-ra hajaz egy kicsit.
nekem volt olyanom,az egyik legjobb hütő,
reméljük ez is olyan jól teszi majd a dolgát.elméletileg hétvégén én is tudok majd tesztelni,végre.
ha minden igaz akkor megjönnek az uj cuccaim.
nem sok időm lesz rá hétvégén.
majd szokás szerint éjszakázok -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3380 üzenetére
Semmi..csak Először hajnalban eltévedtünk, utána elkerültük 1mást, majd keletiből Tiszai, de..egy hülyegyerekkel vonattal mentünk, csak a nádaskai kvra nem az a vonat volt, így lett Barcika. Ott picit ..khm..ittunk, majd egy újabb vonat és ismét Miskolc Tiszai..-Már kezdtem ideges lenni..Végül, biztos ami biztos alapon taxi és hurrá!
[Q9400 max oc..egyelőre]
meleg van.. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3380 üzenetére
Így a felsőbb kategóriába már jó nagyon az asus szerintem.Sok lapcsere után birok víszonyítani már de középkategóriába az ud3r volt a legjobb ez tény de hát asus csak jobban bejött mindíg.Mondjuk ez az első tényleg komolyabb lapom szóval csak középkategóriába van tapasztalatom.Most kezd már összeállni a végleges konfig.Holnap jön az új hűtő ami jól fogja hűteni a procit is meg a lapot is és remélem befejezem a cserélgetést mert már untam az állandó szerelést meg postázást.Teljesen megbolondultam mostanába és semmi nem volt jó.Mindíg jobb kellett.Másra nem is költöttem mostanába csak gépre.
-
bzs73
őstag
Üdv akoska07.Mi ujság lap ügybe.Nem lett még döntés mi lesz?vagy hanyagolod most a dolgot?
Üdv neked is lipi.Na milyen volt a buli?1-2 napig nem voltál akkor biztos jól sikerült. -
Főcske
tag
Lehet hogy igy félreérthető. Ugy van hogy Pl:nálam 1.2875V ezt állitod be biosba és igy meglessz az alulfeszes tuning. Mondjuk nálam nincs értelme megcsinálni mert olyan magas a VID hogy az 1.2V_os opcióba alacsonyabb a fesz!
-
kérdés:
a ViD amit beirunk a listába az terhelés alatt van vagy terheletlenül ?
ill. melyik akkor a valós ViD ? -
Csaszykj
aktív tag
válasz
akoska07 #3352 üzenetére
Az a baj hogy nem lehet finoman feszelni a biosban a procim....
Ez a teteje, ilyen beállításokkal per pill, majd később Johniee cimborámmal amikor itt lesz még megpróbálunk kiokoskodni pár Mhz-et belőle
Ha esetleg nem fog menni, elnézve a listát asszem első vagyok vele, persze a megadott értékek szeintJövő héten megnézem mit visz nagyobb fesszel
Nem néztem, már sajnos időm se lesz rá, max holnap este ha a csajomtól hazajövök.
-
Csaszykj
aktív tag
-
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
Egy E6400as és egy E5200 ereményeivel jelentkeznék, először a topikban.
Nem minded felel meg az ereménylistához, de már ha végigültem/vártam...E6400 FPO: L848B534
2,8Ghz alap fesz
3,0Ghz alap fesz
3,2Ghz 1,336V
3,4Ghz 1,480VE5200 FPO: Q840B390
3,55Ghz alap fesz
3,65Ghz alap fesz!
3,75Ghz 1,208VLap: Abit IP35
Ram: Kingmax 2*1GB 800Mhz
Hűtés: Scythe Ninja Rev. B Plus + 12cm gyári Scythe hűtésAz E5200 még tesztelve lesz, mik a tűréshatárai, ezek csak gyorsban készűltek, mivel marad a lapomban lesz rá időm....
-
lipi67
nagyúr
Szép nap volt, jól elvoltam itt 1edül..Még egy [Vantage] (tőlem-nekem)
Jó éjt!
-
lipi67
nagyúr
[VID/3,6GHz],asszem itt a vége.
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
[Első hivatalosabb tuning VID/3480MHz]-Itt már tököltem..
-
lipi67
nagyúr
[harmadszorra]
A core temp azért mutat mást , mert nem állítom le, csak emelek és go, de most már minden MHz-ért harcolni kell majd, irány a bios. -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
[megjött az új 9400-es VID-en egyelőre..] Most csak durva(nem ref.-elgetős tuningot nézek, mit tud a VID-jén..
-
Sziasztok !
Látom jönnek azért a szép eredmények.
grat mindenkinek.
talán hétvégére lesz gépema lista frissitést még nem tudom hogy lesz...
majd megpróbálom felvenni a kapcsolatot krammerkával,mire jutott-ak.sokat melózok és csak hétvégéken vagyok itthon,de azon leszek,
hogy ne tünjön el a ködben ez a remek,hasznos topic. -
-
Hunter2
addikt
Ezt betudod rakni a listába? [link]
-
bzs73
őstag
8x450 bland.24/7 a hétköznapokra.
-
-
bzs73
őstag
válasz
h.adam.92 #3322 üzenetére
De ment a 8400 is.
4ghz
4.5ghz
Beígértek egy jobb 8400 procit de visszalépett a gyerek mikor mentem a pénzel.Nem is mert velem találkozni csak telon szólt rám mikor vártam a megbeszélt helyen.,persze miután én ezt a 8400-t már eligértem.Én meg persze nem léptem vissza mert nem volt pofám hozzá.Így sürgősbe ezt bírtam szerezni.Mondjuk ez legalább zsír új 3év garival ,a 8400 meg én voltam 4.tulaj,gari nem volt már rá és egy fokkal jobban is megy ez,de nem ez volt a tervem nekem se.De most már mindeggy. -
bzs73
őstag
válasz
h.adam.92 #3320 üzenetére
hát igen kellett.de most megy prime 4250mhz-n ugyanezzel a fesszel 15 perce.Amugy nem rossz ez a 1.232v.Van jobb is itt ph-n de jó ez mert kb ez a 4.2ghz a max amit 24/7 -re használnák.tovább szerintem nem nézem mert meleg van már nagyon.majd ha hűvösebb lesz.Énnekem 4ghz és 4.2ghz ami lényeg a többi csak mutatóba menne úgy is mert nem használnám24/7-re.9800gt kártyámnak bőven elég.
-
bzs73
őstag
4.2ghz@1.232v
majd hétvégén elkezdem ugyanezeket nézni 8-as szórzón azért.csak ne lenne ilyen meleg. -
bzs73
őstag
4ghz@1.152v
Lecseréltem a jó kis e8400-t. -
Free04
tag
Nézegettem a táblázatot és nem tudtam hova tenni pár eredményt, mire rájöttem h van aki teszt közbeni képet tett fel és van aki teszt leállása utáni képet. Ez a CPU-Zben más Core Volt-ot mutat,tehát ha menet közben csinálok screent,akkor +V előnyöm van.
Lehetséges h tudassuk a másikkal mind a 2 Core Voltot(terhelt+terheletlen)?
Így pontosabban be lehetne határolni h adott fesszel hol helyezkedik el a CPU. -
m4rc!
őstag
Hali!
Remélem beférek még az 1,3V-os eredmények közé:
E1400@3200MHz, FPO:Q812A175
Üdv -
Főcske
tag
Ez lett az 1.2V os opció vége. Kérném a táblázatba E7400 Q850A275 VID 1.2875 alaplap GA-EP45T-UD3R RAM OCZ platinum 2*2Gb hütés AC Freezer 7pro.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PR-Telecom
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Elektromos cigaretta 🔞
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged